אוממממממממממממממג

x N O A M x

New member
אוממממממממממממממג

I was listening to Kiss FM in LA and they were saying how Josh and Fergie were having problems or a fight or something because he was so unhappy at her birthday party. They made it sound like they were really having major problems. אוקיי..קלטו ת'הודעה הזו..התבוננו בה שנית. למי שעדיין לא קלטט..פרגג כזה היא קלטה שהחמור לא שמח ביומולדת שלה אז היא רבה איתו וזה ויש להם מלא בעיות והם רבים וכאלה..ככה אומרים. גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג גו פרג ונאמר-אמן
[אמן] אחח איזה יום שמח ונחמדDD: יאללה פרג בואי אלינוו
HFN שליטהה אא הדר צריך למצוא חנות לשרשרתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח|::

HaDaRoSh

New member
איזה יום שמח איזה יום שמח איזה יום

אהההההההההההההההההההההההההההההה זה הגיע ! שינאה שינאה שינאה חמור חמור חמור, בסוף פרג קלטה שהיא מגדלת חמור בבית :| אההההההההההה יואו אני מאושרת :| הרגע שחיכינו לו חודשים !!! יואו תיפרדי ממנו פלי
תבואי אלי ואל נעם, נכין לך שרשרת יפה כזאת HFN
יותר טוב מה JF הזה
אני מאושרת אללה נעם, מתי נפגשים שוב? צריך לברר איפה עושים שרשראות כאלה
באלי

x N O A M x

New member
כןכןכןכןן

אאאאא אני מאושרת הדר את לא יודעת כמה. אמן וזה נכון..אמן. DD:

HaDaRoSh

New member
אמן סלע ../images/Emo99.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

אין ! פשוט ידענו, מהתחלה לא אהבנו אותו, קלטנו אותו
הוא טיפוס כזה =/ יאכס קיצר אני שמחה
מגיע לה מישהו יותר טוב
הכול יהיה לטובתה אם הם יפרדו !

HaDaRoSh

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ובחזרה לאייקונים שלי

x N O A M x

New member
יאיאיאי ככעכעכע

גוו פפררגגג והוהוהווו כמה מתנות ליומולדתתת ישלה יההD:

avivoOsh2

New member
וייייי באממממת ?!!?

אוייי נחמדדדדדדדדדדדדד :):):):):) $#%#%$%#^%$ תודה בכל אופן ^^

system רולז

New member
שיואו יאללה לא צריך ת'חמור הזה =.="

יאללה שפרגי תעיף אותו כבר.
הלוואי שזה נכון.

D u s h D u s h

New member
איזה יופי D:~

חחחחח עשיתם לי את היום... אפילו שהוא נגמר הלוואי שזה יחמיר והיא תזרוק אותו לאלף עזאזל איך שלא כותבים את זההה

HaDaRoSh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ענק !!!!!

x N O A M x

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ראיתי כבר ת'אנימציה הזו אבל עדיין חחחחחחחחחחחחחחחחחחחXDD זה סוס לא?XD

למעלה