אומנות הבישול, האמנם אמנות?
רציתי להעלות בפניכם את השאלה הזו: האם לדעתכם בישול הוא סוג של אמנות? אולי אמנות (בקובוץ)? האם ידע מעמיק בצליית סטייק ובישול אומלט הוא שונה מידע בכדרות לדוגמא? ממה אתם חושבים שאופן עיצוב המנות והגשתם מושפע? אופנה חולפת? פעם היה נהוג להגיש מנות קטנות בצלחות קטנות, היום מגישים מנות בכלים המתאימים להן. רציתי לדעת מה אתם חושבים על כל זה? למה לשפים יש אגו מנופח כל כך בדרך כלל, הם הרי בסה"כ בעללי מקצוע...
רציתי להעלות בפניכם את השאלה הזו: האם לדעתכם בישול הוא סוג של אמנות? אולי אמנות (בקובוץ)? האם ידע מעמיק בצליית סטייק ובישול אומלט הוא שונה מידע בכדרות לדוגמא? ממה אתם חושבים שאופן עיצוב המנות והגשתם מושפע? אופנה חולפת? פעם היה נהוג להגיש מנות קטנות בצלחות קטנות, היום מגישים מנות בכלים המתאימים להן. רציתי לדעת מה אתם חושבים על כל זה? למה לשפים יש אגו מנופח כל כך בדרך כלל, הם הרי בסה"כ בעללי מקצוע...