אומנות הפיתוי

מגי1001

New member
אומנות הפיתוי

היי כולם,

יש בחור אחד שלומד איתי, שמהר מאוד אחרי שהכרנו והתוודענו אחד לשנייה, נתן לי תשומת לב ודי פילרטט איתי.
שמתי לב מאוד מוקדם לעובדה שהוא משלב הרבה נגיעות אגביות כשהוא מדבר איתי. (האמת שעל הפעם הראשונה שהוא ראה אותי הוא כבר עשה את זה)וגם זרק לי מחמאות פה ושם.בהתחלה לא הכי שיתפתי פעולה או הגבתי לזה,אבל אחרי לא הרבה זמן קלטתי שהוא הצליח ממש להיכנס לי לראש ופיתחתי קראש אליו. חשוב לציין שמעבר לכל הפילירטוט היו גם אחלה שיחות ותחומי עניין משותפים.
פתאום אחרי חודש היכרות בערך הוא מספר שיש לו חברה והם גרים ביחד. זה היה לי ממש מוזר לשמוע את זה כי הוא היה נראה ממש בעניין שלי והצליח להוציא ממני צד פלרטטני מרוב שהוא היה איתי כזה.
הקטע שמוזר לי זה שלאחרונה הוא ממש התהפך, לרמה של להגיע ואפילו לא להגיד לי שלום. או להגיד כדרך אגב כזה וללכת לעיסוקים שלו. זה הפריע לי והיה לי מוזר אז גם הערתי לו על זה..
מפה לשם קלטתי שהבחור די עשה עליי מניפולציות של אומנות הפיתוי. עם המגע, עם קרוב -רחוק (היה מדבר איתי ופתאום הולך לאנשהו באמצע השיחה. ואז חוזר .).
ושזה גם עבד לו. אבל אני מרגישה שזה מעצבן אות. שהוא תיעתע בי ולא יודעת איך להגיב אליו עכשיו. יוצא שאני סתם מתוחה וכבדה כזה לידו וזה ממש מעפן.

הייתי שמחה לשמוע מהגברים שכאן- למה לעזאזל הוא עושה את זה כשיש לו חברה?
ומהבנות - מה היא תגובת הנגד לטקטיקות אומנות הפיתוי לדעתכן, ואיך כדאי לי לפעול?

תודה! :)

hidden message

New member
כי

סביר להניח שאין לו חברה בכלל והוא רוצה שתרדפי אחריו. כי זה מה שהזיינים בקורס פיתוי לימדו אותו בשביל להכניס אותך למיטה.

או, שיש לו, והוא פשוט משועמם וסקרן לראות אם השיטות האלו עובדות.

Berethor

New member
אם הוא שיקר שיש לו חברה כדי שתקנא לו

זה תרגיל מטופש מצידו, גם עוד שקר עלוב שיוצא לו מהפה וגם שקר שבהרבה מהמקרים ישיג את האפקט ההפוך, במקום שהיא תקנא ותרצה לגנוב אותו מחברה שלו, היא פשוט תוותר עליו כי הוא תפוס וזה יוריד לה ממנו, גם לי זה בדרך כלל מה שעושה אם אני שומע שמישהי תפוסה.

Berethor

New member
סתם ציינתי

אף אחד לא צריך לעשות החלטות בשבילו הוא לא שווה את זה.

Berethor

New member
עצרתי אותך בדקה ה90

Berethor

New member
היה יכול להיגמר הרבה יותר גרוע

אומנות הפיתוי כשלעצמה היא סוג של נוכלות והיחס שם לנשים הוא מחפיר, בנוסף הוא מתנהג בצורה לא נאמנה לחברה שלו, אבל אין הרבה מה להתפלא פה הרבה הרי בתור "אמן פיתוי" מראש ברור שמדובר באדם מפוקפק, שלמד כלמיני טריקים מהספר של איך להפיל בחורות לפח, כמה שיותר בחורות בפח, זה מוסיף לחוסר נאמנות שלו כנראה. מצד שני צריך לציין שלפחות פילרטוט זה משהו בקטנה יחסית לנשיקה או סקס ואם הוא מסתפק בזה יצאת בזוג, הרבה אפילו לא יראו את מה שהלך שם בתור בגידה אמיתית, כי אפילו נשיקה לא היה שם אלא בעיקר דיבורים וקצת מגע. חוץ מזה אני מכיר גם כמה בחורות שבזוגיות ומתנהגות ככה, וכל עוד זה רק פילרטוט לחבר שלהן לא אכפת. השאלה באמת אם החברה שלו יודעת ולא אכפת לה או שהוא עושה את זה מאחורי הגב. בכל אופן אני יכול להבין למה בכל זאת יכולת להיפגע מההתנהגות הזאת.

KhaIeesi

New member
קרה לי

עם מישהו שהייתה לו חברה והוא פשוט סתם ניסה לשחק.

עזבי, תביני שהוא אדיוט ותמשיכי הלאה

B L I M P

New member
אם הוא משחק בך זה כי את מאפשרת לו

הבנת שהוא קקה, תתעלמי ותמשיכי הלאה. נקסט!

עלק אומנות

הבחור פלרטטן ונהנה מתשומת הלב שלך.
הוא יצא מאוד לא בסדר עם העובדה שלא סיפר לך על חברה שלו וגרם לבנייה של ציפייה ומתח אצלך.
בקיצור, כמו שילדים סורגים אומרים, הוליך אותך שובל.

שמי זין!
הבחור אידיוט ולא אומן..

תתמקדי באנשים שמסוגלים לומר את האמת ולא משחקים משחקים

Berethor

New member
הוא אומן בלהוליך שולל

זה מה "שאמנות הפיתוי" היא. זה עלול היה לגמר יותר גרוע לפי איך שזה נשמע אז לפחות הסתיים רק בפלרטוט.

NEO83

New member
אז אתה אומר שכל גבר מאנייק

עובר את קורס אומנות הפיתוי? נו באמת.

הבחור שמוק, קצת פלירטט איתה, משך אותה, זה לא עושה אותו אחד שעבר את הקורס של אומנות הפיתוי.

Berethor

New member
זה הייתה התאוריה שלה שהוא עבר קורס

ברור שלא כל מאנייק עובר אותו אבל אלו שעוברים אותו הם כאלה שלומדים להיות כאלה, יש כאלה גם בלי ללמוד כמובן. זה לא ממש משנה הבחור הזה הוא אדם נוראי גם אם הוא לא עבר תקורס.

NEO83

New member
טעות שלי

בכל מקרה, לא כל שמוק שיודע לפלרטט הוא אחד שעבר את הקורס.

למעלה