אומנות הקריאה בקפה - שאלה למנהלת .

• פותח הנושא IBP1
  • פורסם בתאריך

IBP1

New member
אומנות הקריאה בקפה - שאלה למנהלת .

זוהי אחת האומנויות העתיקות בעולם המיסטי .כך משערים ההיסטוריונים ויש המון השערות לגבי מוצאה . ולפני שארחיב עליה הייתי מעוניין לשאול שאלה ,כאשר אני פותח לאנשים מסויימים ,אז ישנם כאלה שהקפה לאחר שאני הופך את הכוס ,זולג עד לשפת הכוס וישנם שלא ,ישנם כאלה שהכוס זולגת רק בחלקה עד הסוף ובחלק האחר אינו נראה כלל . התוכלי להבהיר במה מדובר ?

מזל רחל

New member
כוס קפה לקריאה

כשקוראים בקפה גם הריק וגם הזליגה מסמלים דברים אשר מצריכים התייחסות כפי שהסברתי כל הכלב בקפה

IBP1

New member
הדף ששלחתי יצא "בלאנק"

חחחחח.... תקלה באינטרנט....

IBP1

New member
זה לא נכון רחל...

יש חוקים לקפה וברגע שנוצרת הפרה מסויימת .בכוס הדבר מתיחס לאדם בהתאם לפי אופיו . הכוס היא יריעה שלימה וחייו של האדם נפרשים עליה במלואם .

מזל רחל

New member
מה אתה חושב כלא נכון?

למיטב ידיעתי יש מספר לא קטן של טכניקות לקריאה ולפרושים בקפה כך שאולי זה לא נכון על פי שטיתך-תפיסתך
על פי שיטתי-תפיסתי כן צריך להתייחס לריק ולמלא בכוס - הן בתוך הכוס ומחוצה לה והן על הצלחת

IBP1

New member
בעיקרון יש שתי שיטות עיקריות

והן השיטה המצרית ואסייתית .
המצרית וגרורותיה עוסקות בקריאה בקפה בלבד ואילו האסייתית וגרורותיה עוסקות בעיקר על בסיס עלי התה המקומי .
השיטה המצרית וגרורותיה וכן השיטות האסייתיות הצליחו להחדיר את אומנותן לאומנויות הכישוף והגדת עתידות למרות ששתי הטכניקות בעצם עוסקות בלמידת אופיו של האדם ומשם משליכות על דעותיו ,מחשבותיו, דרכי פעולותיו וגישותיו לגבי החיים ומכאן הלאה . ככל שהקורא מיומן בניתוח המידע הניצפה לפניו בכוס ,כך הוא יצליח "לנבא" את אשר צופים לשותה הבאות ....
לשיטה המצרית קיימות שני שיטות שנוצרו דרכה :
1. השיטה הצוענית שמצד אחת היא הסירה מעליה הקפדות מסויימות ,אך עדיין לא סרה "מחוקי המשחק " המרכזיים של השיטה המצרית .
2. קריאה קרה בקפה , כאן אין שום חוקים ,שום סדר ושיעור הדיוק תלוי ועומד ברמת המזל שיש לקורא לאבחן את הכוס...בעיניי זהו עוד סוג של "פתיחת הגרא " ותו לא . זוהי דעתי האישית.

Nachmanides

New member
"ככל שהקורא מיומן בניתוח המידע הניצפה לפניו בכוס" ?

איזה מידע נצפה לפניו בכוס ?
אם אתן אותה כוס ושאריות קפה, שנלגמה על ידי "מטופל" יחיד, לשני פרשנים מבודדים זה מזה - מה הסכוי שאקבל חוות דעת זהה ?

IBP1

New member
זה תלוי באיזה סוג של קוראים יש לנו

ובאיזה שיטה הם משתמשים . אם שניהם יקראו בשיטה המצרית שהיא במקור שיטה לחשיפת אופיו של השותה והסמלים הם קבועים ובלתי משתנים בפירושם . התשובה היא חד משמעית ששניהם יגיעו לאותה תוצאה אם הם מסתכלים על אותם דברים .הבעיה מתחילה עם קוראי קפה מסויימים שכל הכתוב בספר יפה לספר והם מעל הספר שכן דרכם מתאימה יותר לניבוי עין הרע ,כישופים ושאר בישין שמכניס כסף יותר. .השיטה העתיקה כיום לפני כליה ואיש כמעט ואינו משתמש בה . הכל משתמשים או בקריאה קרה או בצוענית ...מיותר לציין כי קיימים כאלה שאינם קוראים כלל ...אך עושים כסף טוב ...

אתה שואל מיתוך עניין אקדמאי או מבחן ?

אם באקדמיה עסקינן , יכלת לשאול גם אותי ,
ולהלן התשובה .
כאשר אדם שותה את הקפה שחור והופך את הכוס ,
דהיינו מוצא מיליו כקרקע פה ברוח הפוכה + התגשמות =קפה שחור ,
תלוי בלכידות אורותיו הפנימיים , דהיינו עד כמה הוא מרוחק מלכידות פנימית של מאור או ממלים של התורה ,
כאשר הלכידות גבוהה אז לא זולג הקפה מתחתית הכוס לצלוחית שלמטה , ואזי הוא מחד גיסא בעל לכידות דהיינו מאור תורה פנימי
ולכידות של כוח החיים , ומאידך תפוס הוא בהיפכה מסתברא של הרוח ההפוכה המתגשמת , ואז קושי ותקיעות בפתרונות למצבו ,
לעומת זאת עם יורד לצלוחית כגוש אחד ומחליק אין לאדם הזה בעיות מטאפיזיות לא של לכידות ולא תפוס בהיפכה מסתברא שברוח הפוכה המתגשמת , ושאר המצבים לפי זה .
דוד

חיי נצח נטע בתוכם

רק אם הם עושים את אותם הדברים , ועושים את אותם בחינות
ועוברים ברחוב ואומרים את אותם משפטים , אזי הם ממוחשבים ,
שאלת המבחן הזו שלך עם הכסות חזרה על עצמה כבר 5 פעמים .
ובפעמים הקודמות קיבלת תשובה , חבל לטרוח עוד הפעם , כנראה שאתה גם לא זוכר
ואז בעצם אני בשיח עם מחשב שמפעיל אותך , ואתה ללא זיכרון של פעמים קודמות ,
כמו אלא שחיים מעל הטבע בתוך הטבע .
מסקנה : מכרת את נשמתך ועכשיו אתה ממוחשב , והמיסטיקה היחידה שתעבוד עבורך היא טכנולוגית .
חיי נצח זה כל פעם משהוא שונה , אצלך אותם שאלות תמיד .
רמת האילטור והאימפורביזציה נמוכה .
לא כמו מישהוא חי .
דוד

IBP1

New member
מעולם לא שאלתי אותך את השאלה הזו ......

אז יאללה קדימה תמצא מזמנך לענות ואו אל תבזבז את זמני היקר , יש לי חצי שעה עד לשיעור שלי הלילה .

למעלה