אומנות השיחה

smamit

New member
אומנות השיחה

הסצינה היא כזאת: אתן נמצאים בארוע חברתי,ממש לא משנה איזה, הרבה אנשים חדשים בניהם אתם תופסות בעין אחת מישהו שנראה לכם מתאים לבלות איתו את הלילה,או לפחות חלק ממנו... אתם מתקרבות לאיזור שלו,מבררות בקרב המכרים מיהו אותו איש, אפילו מפתחות איתו שיחה. אחרי זמן מה הוא מציע לכם ללכת לטייל, להתרחק מהשאר...ואני מקווה שעד עכשיו הבנתן מה עומד לקרות בזמן הטיול... עד כאן הכל הולך מצויין... אתן מרגישות כמעט בעננים (כמעט כי אתן תרגישו לגמרי בעננים ברגע שתגלו שנפלתן על מישהו שמנשק מצויין...) ואז אתם מתיישבים באיזה מקום חבוקים ... סביר להניח שממשיכים בשיחה שהחלה בדרך....ו....הגברבר הצעיר מפנה אליו את פיו ומתחיל לנשק.... וכאן בדיוק הטעות שלהם...הנשיקה המיוחלת צריכה להיות בזמן מתאים ולא כמו משהו שרק בגללו הגענו עד הלום וישר כשישבנו אפשר להתחיל בעבודה... כי למרות שזה נכון,וגם אנחנו מודעות למצב הזה,ואף מיחלות לו... עדיין אנחנו אוהבות להרגיש מספיק חשובות כדי שהגברבר הצעיר שלנו ימצא את המקום המתאים לתקוף אותנו בעזרת נשיקה פראית... אפשר לטרוח לעוד שנייה אחת כדי לסיים שיחה לפני שעוברים הלאה...או לשלב את הנשיקה בשיחה...או כל דרך אחרת...אבל למה להתקיף ככה? אני לא יודעת לגבי יותר מזה כי הנני צעירה ובתולה. ומעבר להתפשטות חלקית אין לי הרבה ידע... אבל אני יודעת מנסיוני הצנוע - ולא דווקא עם צעירים ולא מנוסים כמוני...שזה דפוס שחוזר על עצמו. ואז אני חוזרת הבייתה חוגגת על מה שהיה,ובצדק...ואז מתחילה לחשוב על הקטע הזה... אולי זה פאק ביצור שלהם אני לא יודעת...פאקים ביצור צריך לתקן ונשיקות כמה שהם יהיו טובות ומעולות וכיפיות דורשות גם קצת טאקט...במיוחד אם אתם רוצים להנשיקות יובילו לדברים אחרים..... ועכשיו להציג את עצמי - ילדה נערה בחורה בת 16.5 אשר עושה את צעדיה הראשונים בעולם המיטות ודוגלת בלהנות מהחיים כל עוד האהבה לא מפריעה לה לעשות את זה... כן אני יודעת זה תמיד קורה - אני החלטתי ,לא עוד. ולסיום שאלה שוב לגברברים אבל גם לנשים - אתם חבוקים ומנושקים...בהנחה שלגבר היה תיזמון טוב וההוא גם יודע לנשק...(זאת אכן אומנות שצריך ללמוד...) מה תעשו עם הידיים? איפה הן יהיו מונחות? מה הן יעשו? smamit

למעלה