אומנות לחימה טיבטית פנימית ורכה

אייל19800

New member
אומנות לחימה טיבטית פנימית ורכה

שלום רב לכולם, אני מעוניין להציג בפניכם אמנות לחימה עתיקה טיבטית, שמה הוא "סוהא". לסוהא הרבה שמות אשר רומזים על טיבה - "שיטת היד הפתוחה" (המקבלת) "לרכב על הנמר" "ריקוד מודעות החוקים" ו"אמנות הנוכחות". אני לא מכיר את השיטה הספציפית אשר דנים בה כאן בפורום, או יותר מדוייק לומר, אינני יודע את המונחים הספציפים, אולם, ראיתי הרבה הקבלות ואיזכורים לשיטות אשר מוכרות לי. אינני רוצה להתפרץ סתם ככה לפורום, לכן אני רק מציג הצעה ושואל על התענינות - אשמח לדסקסק יותר בנושא, ותודה על זמנכם.

אייל19800

New member
סוהא - אמנות לחימה פנימית ורכה טיבטית

תודה רבה מיכל. ייתכן ואחד הדברים אשר מאפיינים את הסוהא יותר מכל, הוא שהתירגול שלה מתקיים במיוחד על-מנת לשפר את האיכות של חיי היום-יום האישיים. מטרתה של הסוהא לספק כלים והבנות דרך התירגול שלה, לצורה הייחודית בה אנו מגיבים לאירועי החיים, ולחוקים השולטים בעולם שלנו. הפרקטיות של הסוהא מתמקדת ביצירת מטרות בחיים האישיים על-מנת לספק שדה של עבודה עצמית לשיפור הנאמר.

נכנסתי לאתר על מנת להבין יותר,

אבל רק קיבלתי סרטון. האם יש תוכן נוסף באתר?
האתר הוא שלך?

אייל19800

New member
מידע נוסף על הסוהא

היי מיכל, האתר הוא לא שלי, אבל אני הוקצתי להסביר ולהציג את סדנאת הסוהא ועל-כן את התורה עצמה בפורומים, אז את מוזמנת בחום לשאול יותר, וגם פה אפשר למצוא עוד מידע ששמתי באתר אירועים של חוגל: http://www.hoogle.co.il/activity_details.asp?activity=17626 |סלינק| אבל את וקוראים אחרים בהחלט מוזמנים לשאול את השאלות האישיות שמעניינות.

למעלה