אומנים איכותיים בעינכם?

אומנים איכותיים בעינכם?../images/Emo149.gif

יש מצב שאתם משמשרים לי מוזיקאים שאתם אוהבים אבל איכותיים בכתיבה שאתם אוהבים לשמוע ואתם בטוחים שהם דיי טובים ברוב השירים? אז מוזמנים לכתוב לי/ובכלל (ובבקשה אל תכתבו לי שייגעצ
הוא פשוט לא לגילי) זה יכול להיות גם תקליט יחיד של אומן ,,,,

קובי MAN

New member
הם בטח מוכרים

אריק ברמן, שלומי שבן, ערן צור... רוב (כל) השירים שלהם יפים...והכתיבה יפה בהחלט!!!!! :)

Hosh17

New member
שלום חנוך

אין איכותי ממנו וגם נוח לי לשמוע אותו ברגעים קשים כי הוא לא מחדיר בי פחד יותר מהפחד שיש. הוא עושה לי מצב רוח טוב עם הטקסטים הנוחים והיפים שלו. וברי סחרוף חמי רודנר מאוד אוהבת גם את יהודה פוליקר אביתר בנאי איכותי ויש לו מוזיקה מיוחדת עם לחנים שלא תמיד נקלטים בפעם הראשונה באוזן ומילים לפעמים קצת צורמות אבל השירים מיוחדים.נקרא לזה שירים קשים לעיכול חלקם. במיוחד בעיני תיאטרון רוסי ואקדח אבטיפוס - לא הספקתי להכיר אותם כל כך מעבר ל6,7 שירים בודדים אבל אני יכולה להמליץ לך על שירים: הלילה הזה, נמסים מאהבה, מועקה, תשאירי לי מקום, בוקר טוב עולם אלג'יר,גבריאל בלחסן בנפרד מוניקה סקס טובים בעיני. הייתי בתחילת החודש בהופעה אינטימית שלהם בזאפה והתרשמתי ממש אסף אמדורסקי בתקליט "מנועים שקטים" מציג ממש הרבה חרא בחיים, והוא אולי לא במיינסטרים כל כך כמו אחרים כאן אבל שווה להקשיב לו. ולמרות שהם לא ממש רוק אני אוהבת אותם- אתניקס, הפרוייקט של עידן רייכל ושלמה ארצי
מחול יש הרבה איכותיים שהפכו לקלסיקה אתה בטח מכיר הפינק פלויד, ביטלס, קווין, לד זפלין, דה דורז חחח חפרתי בו שיהיה בוקר טוב

יש הרבה

עמיר לב, הכרתי לאחרונה והתלהבתי ממנו, הוא נורא עצוב... אלג'יר [שאם אני זוכרת נכון מישהו כבר המליץ לך לא מזמן ואהבת, אני טועה?] כנסיית השכל ואביתר בנאי, הם כל כך מוכרים ועם זאת יש כל כך הרבה שלא מכירים אותם לעומק, מומלצים ביותר ומרסדס בנד, הם נחמדים לאללה, יש להם סגנון ייחודי אתה רק בקטע של ישראלי או גם לועזי?

זאת הייתה הודעה אליי?

אם כן, אז את ארכדי דוכין אני אוהבת, ברח לי מהראש, נושאי המגבעת אני תמיד שומעת את השם שלהם הגיע הזמן לנסות אותם, וענבל פרלמוטר לא מתחברת אליה.. זה היה אליי?

חחח כן ../images/Emo187.gif

וגם לא הבנתי למי את שלחת בכל אופןן אם כבר להתאבד אז אחד אחד שיהיה מיוחד

../images/Emo112.gif../images/Emo110.gifאממ

עברי לידר MCR מעולים היהודים מוניקה סקס אבל על טעם ועל ריח... כדי שתשמעי ותחליטי אם את מתחברת או לא.

עדן גפן

New member
אוקיי..../images/Emo190.gif|פיס|

עברי-יונתן גפן ודני ליטני- מכתבים למערכת [אלבום מעולה!] שלום חנוך, אריק אינשטיין, ארקדי דוכין, מוניקה סקס, החברים של נטאשה, מאיר איריאל, משינה, גידי גוב ומן הסתם אביב. לועזי- ביטלס, יו2, פינקפלויד, ג'ון לנון, שון לנון, יוקו אונו, סקורפיונס [רק הבלדות, הן מדהימות בעיני], נירוונה, McFly - Bubble Wrap [רק השיר הזה!], לאונרד כהן, אלטון ג'ון, דיוויד בואי, קולדפליי, בון ג'ובי, בריאן אדאמס, גרין דיי [מוזיקה- לא משהו לדעתי. טקסטים- יש שירים עם טקסטים נפלאים! בעיקר בדיסקים אמריקן אידיוט, וורנינג ונימרוד.. אה.. גם בדוּקי יש כמה יפים..] Blood Sweat And Tears - I Love You More Than You'll Ever Know [שיר נהדר!], מייק בראנט, foofigters , Aerosmith ומן הסתם בלאקפילד. טוב, תהנה

למעלה