אומנים ויוצרים שאתם כדאי לירדנה לשתף פעולה

אביחי300

New member
אומנים ויוצרים שאתם כדאי לירדנה לשתף פעולה

לפני כמה חודשים העליתי כאן סקר איזה אומנים ויוצרים הייתם רוצים שיעבדו עם ירדנה. הפעם אני אכתוב אודות האומנים שהייתי רוצה שיעבדו עם ירדנה. אציין אודות פעולותיהם ועשייתם ואשים גם קישורים לשירים מוכרים שאותם אומנים כתבו. אני בטוח שזה יכול רק לעזור.
אז מתחיל!

אביחי300

New member
זאב נחמה

זאב נחמה הוא אומן פעיל כבר 30 שנה ומאחוריו רזומה של להיטים והצלחות בעיקר של להקת אתניקס המצויינת לצד פרוייקטים נוספים שלו. בשנת 1995 הוא הפיק עבור הזמרת שרון חזיז את אלבומה השני "בת הקוסם". אמנה מתוך האלבום את הלהיטים: "הולכת ממך", "מלך הכביש", "ליל ערפל" ו"אופליה". בשנת 1997 הפיק את אלבומו השלישי של אייל גולן "בלעדייך" שבו הפך גולן לאחד הזמרים הכי פופולאריים במדינה. הוא כתב לו להיטים כמו: צאי אל החלון, לב של גבר, בלעדייך. גולן הקליט בהפקת זאב נחמה ושותפו תמיר קליסקי עוד שני אלבומים שבהם היו לא מעט להיטים. בשנת 1998 הוא כתב לשרית חדד את הלהיט "הכל סגור". הוא כתב לה גם את הסינגל "שמח" בשנת 2007. בשנת 1998 כתב לחיים משה את הלהיט הקלאסי "התמונות שבאלבום". בשנת 2004 הוא הפיק וכתב את האלבום של חיילי הנקמה. בשנת 2007 שיתף פעולה עם זהבה בן בשיר המצליח "משקר" שהופיע באלבומה "ללכת עם האור". בשנת 2008 יצא הלהיט "אישה נאמנה" שאותו הוא כתב והלחין לזמר ישי לוי. באופן כללי זאב נחמה היה מהאומנים שתרמו לעליית מוסיקת דאנס וגם לטיפוח הזמר המזרחי.

אביחי300

New member
רמי קלינשטיין

פרסומו הגדול הגיע בשנת 1985, כאשר הלחין את שירו של יורם טהרלב "עוד לא תמו כל פלאייך", שהפך ללהיט בביצועה של להקת פיקוד הצפוןעם הסולנית יסמין גמליאל (שאחר כך הייתה חלק משלישיית הבנות "מנגו"). באותה שנה אף הפיק ועיבד את אלבום הבכורה של דני בסן. לאורך השנים רמי כתב שירים רבים עבור עצמו ועבור ריטה שהפכו ללהיטים אבל קלינשטיין כתב גם שירים כמו: "גרה בשנקין" של להקת מנגו, "עניין של זמן" עבור גידי גוב והסדרה עניין של זמן, "כמו ששיר נוגע"- השיר הראשון של הכוכבת הנולדת נינט טייב, "לאן שלא תלכי"- להיט דאנס עבור שירי מימון. לאחרונה הוא עבד עם קרן פלס וביחד הם הוציאו אלבום משותף. אומנם רמי כתב לירדנה את "שוב בתמונה" בשנות ה- 80 אבל מאז הוא השתנה קצת. בשנים האחרונות הוא כתב את "מתנות קטנות" שהוא שר והפך לאחד מלהיטיו הכי גדולים. עוד להיטים שלו מהשנים האחרונות: רוצי קטנה, מפתן ביתך, שריטות עם אפרת גוש, דרך כל האהבות, אנשים טובים.

אביחי300

New member
עמיר בניון

עמיר בניון עמיר (עמרם)‏[1] בניון (נולד ב-כ"ג באלול תשל"ה, 30 באוגוסט 1975‏[2]) הואזמר-יוצר, מוזיקאי, פזמונאי ומלחין ישראלי, זוכה פרס אקו"ם.
עמיר כתב בשנים האחרונות שירים לא רק עבור עצמו. בשנת 2005 יצא אלבומו של גידי גוב "בקצה ההר" שאת כולו כתב עמיר. להיטים מתוכו: "מי תרצי", "בקצה ההר", הליצן העצוב". עמיר כתב והלחין את שירי האלבום "את" של ישי לוי שמתוכו יצאו שירים כמו: "את", "אבא", "די לך", "תשירי ילדה" , "אלף פעם". הוא כתב והלחין לגלי עטרי 3 סינגלים שהצליחו יפה: "עזוב", "מכאן לשם" ו"היו ימים"- צפוי לצאת אלבום שלה בסגנון מזרחי שאת כולו יכתוב עמיר בניון.

אביחי300

New member
הוא גם כתב את שירי האלבום "כביום היוולדי" של יהורם גאון

מבין שירי האלבום התפרסמו: "תן לי כח", בסוף היום", לא אני ולא אתה", "כביום היוולדי", "רק טוב בשבילך", "והרי החדשות", "תתכונן קצת לסתיו".

אביחי300

New member
קרן פלס

קרן פלס היא זמרת, כותבת ומלחינה. פלס כתבה לאלבום הבכורה של מירי מסיקה שיצא ב- 2005 את הלהיטים: "נובמבר" ו"לשם". היא אף כתבה לשירי מימון את השיר "תברח" לאלבום הבכורה. בשנת 2006 התפרסם הלהיט "ואת" שכתבה לזמר הראל סקעת. היא אף כתבה לו את הלהיט "כל הציפורים" + שיר נוסף שהופיע כרצועת בונוס. לאלבומה של שרון קרלן "כדור שמחה" כתבה את "אולי תרגיש" ו"טסה גבוה". בשנת 2007 הצליחו שני השירים שכתבה לאלבום השני של מירי: "אם זאת האהבה שלך", "שלום לאמונות". בשנת 2008 התפרסם שירה "מי היה מאמין" שאותו שרו מארינה מקסימיליאן בלומין ובועז מעודה. היא אף כתבה לו גם את הלהיט "אורח בעולם" ו"לחזור הביתה". לאלבומו של הראל סקעת "דמויות", שיצא באותה שנה, כתבה והלחינה את השיר "שוב". לאלבום השלישי של מירי היא כתבה שלושה שירים שביניהם התפרסם השיר "מה עשית". במאי 2014 יצא השיר דמעות של מירי מסיקה, אותו כתבה והלחינה.

אביחי300

New member
גיא ויהל

בשנת 2012 השתתפו בפרויקט "עוד מעט נהפוך לשיר" והלחינו את השיר שעות של אמת שנכתב על ידי סרן עמנואל בן ישי. השיר הולחן במקור למירי מסיקה, ובסופו של דבר גיא ויהל ביצעו את השיר בעצמם.
ב-2013 הוציאו אלבום שני, בעברית, בשם "גיא ויהל" ובהפקתו של עופר מאירי. מתוך האלבום יצאו 3 סינגלים: רצים באוויר, להציל אותי ו-תראי אני אוהב. כל השירים נכנסו למצעד הישראלי השנתי תשע"ג בגלגלצ. השיר "להציל אותי" הגיע למקום ה-40, השיר "תראי אני אוהב" הגיע למקום ה-22, והשיר "רצים באוויר" הגיע למקום ה-12. סינגל נוסף שיצא הוא היא לא רוצה לחזור. בנוסף, גיא ויהל כותבים ומשמשים מפיקים מוזיקליים לזמרים רבים כמו לירן דנינו, הראל סקעת, מירי מסיקה, רוני דלומי, עילי בוטנר וילדי החוץ ואחרים. בין היתר, גיא ויהל כותבים ומפיקים גם קטעים רבים לפרסומות ולסדרות טלוויזיה; בין היתר כתבו הלחינו והפיקו את שיר הפרסומת של בר רפאלי - under the water , פרסומת למפעל הפיס, ל-Renuar , כתבו את הפסקול לסדרה 'היהודים באים' בערוץ ה-1 ועוד.

אביחי300

New member
עינן פרל

עינן פרל הוא זמר וגם יוצר שכותב עבורו ועבור אחרים שירים. אותו הכרתי לראשונה בתחילת שנת 2012 כאשר השיר הראשון שלו הקרוי "ערב חג" צעד במצעדים השבועיים של רשת ג'. מאז הוא הוציא אלבום ועוד סינגלים. עינן הלחין גם את השיר המצליח של ריטה "מים צלולים" שזכה להשמעות רבות לפני 3 שנים. הוא גם כתב שירים לאלבום השני והחדש יחסית של מאיה אברהם. אחד השירים שאותם כתב למאיה אברהם יצא לאחרונה כסינגל ונקרא "זרועותי".
קישור לשיר "ערב חג":
https://www.youtube.com/watch?v=MfDznUw6HEw
קישור לשיר "מים צלולים" שאותו כתב לריטה:
https://www.youtube.com/watch?v=BqRzW2jS4Vk
קישור לשיר "זרועותי" שאותו כתב למאיה אברהם:
https://www.youtube.com/watch?v=Z--NnGZwtqw
קישור לשיר "עברתי את הדרך" שאותו הלחין למאיה אברהם:
https://www.youtube.com/watch?v=oDWxTqGj1zw

אביחי300

New member
מאיר גולדברג

מאיר גולדברג הוא פזמונאי ישראלי. הוא כותב פזמונים מאד מיוחדים. הזמרת המוכרת הראשונה שאיתה עבד היא יעל לוי, לה כתב מאוחר יותר את השיר "לך לאן שתלך". בהמשך הקריירה שלו הכיר את קורין אלאל, וכתב לה כמה מלהיטיה הגדולים, בהם "זן נדיר", "ארץ קטנה עם שפם" ו"התעשייה האבירית". את עבד מאיר גולדברג עם עוד אמנים רבים בישראל, כמו רמי קלינשטיין ("ילד אחר", "אין כמוה", "תינוקי"). לגלי עטרי הוא כתב כמה וכמה שירים כמו: "מה שאת אוהבת", "ערמונים מהאש" ואת "רגע של שקט" שיצא לפני שנתיים וכלול באלבום האחרון שלה. לדנה ברגר הוא כתב את הלהיט "בומביי".
להיטים נוספים[עריכת קוד מקור | עריכה]
"באושר ובעוני" - שי עמר
"טנגו אחרון" - הראלה בר
"ברכת המלך" - מירי מסיקה
"קח אותי לשם" - שרון חזיז (כתב יחד עם שי להב)
"ללכת" - לירן דנינו
"שקי האיגרוף של אבא ואמא" - ארקדי דוכין
"להתראות מתוק" - נורית גלרון
"ילד עם קוף" - נתן סלור
"מה זה עצוב" - אורי סלונים ומיכל שפירא
"דוד" - דודי לוי
"בדיוק אותו דבר "- המשקפיים של נויפלד ,סמדר אקראי ואבי בללי
"קול אחד -המשקפיים של נויפלד ורועי נויפלד
לדעתי הוא כותב נפלא ויתאים לירדנה לעבוד איתו.

אביחי300

New member
רותם כהן

רותם כהן הוא זמר , תמלילן ומלחין אשר זכה בפרס אקו"ם בשנת 2012.ב-2
על אף הרצון ליצור עבור עצמו, כהן לא התחיל כאמן מבצע אלא כותב ומלחין. תחילה כתב לדנה ברגר, ואז שמע אותו אייל גולן, וביקש ממנו להתחיל לכתוב עבורו. כהן הלחין לגולן להיטים כמו "כשאחר", עליו זכה בפרס שיר השנה של אקו"ם בשנת 2012,‏[2] "נגעת לי בלב", אשר הגיע למקום הראשון במצעד ההשמעות ובמצעד השבועי של גלגלצ ולמקומות הראשונים במצעדי הרדיו והסלולר, ולהיטים נוספים רבים כמו "דה ז'ה וו", "רציתי להגיד לך" ועוד. אחד מהשירים המדוברים ביותר שכתב כהן לגולן הוא "קל כל כך" אשר נכתב כתגובה לראיון שהעניקה גרושתו של גולן, אילנית לוי לשבעה לילותבו שטחה את טענותיה כנגד גולן וטענה כי הוא אינו אב טוב לילדיו. עם יציאת השיר סיפר כהן כי השיר לא נכתב בהזמנת אייל גולן, אלא מתוך רגשותיו של כהן עצמו, הקרוב לגולן ומחובר אליו רגשית.‏
פרט לאיל גולן כתב כהן גם עבור בועז שרעבי את השיר "אני עובר בסמטאות". עבור שלומי שבת את השירים "כשנגיע הביתה" ו"מה ששלי שלך" וכן לאמנים רבים אחרים. בנוסף כתב והלחין כהן שירים לאלבומים הבאים של ישי לוי וריטה. .
015 זכה בפרס "תגלית השנה" ובפרס אקו"ם, הפעם כאמן מבצע.

אביחי300

New member
דיקלה

ובכן דיקלה היא זמרת וגם כותבת ומלחינה. בשנתיים האחרונות היא זכתה פעמיים ברציפות בתואר זמרת השנה ברשת ג'. דיקלה כתבה והלחינה להיטים לזמרים אחרים כמו שרית חדד, דודו אהרון, אתי ביטון, מאיה בוסקילה, מוש בן ארי ושלומי סרנגה. ב-2009 הלחינה דיקלה את השיר "מונו" של שלומי סרנגה. השיר הפך מיד ללהיט וזכה להשמעות רבות.ב-2014 הלחינה ביחד עם שאול בסר את הפסקול לסרט "גט - המשפט של ויויאן אמסלם" שנכתב על ידי שלומי ורונית אלקבץ.
בין השירים המוכרים שכתבה:
1. מונו- שלומי סרנגה
2. מי אמור- שרית חדד
3. יפה יפה- שרית חדד
4. תחזרי- שרית חדד
5. בדד- שרית חדד
6. משהו טוב- דודו אהרון
7. ואם פרידה- דיקלה
8. שבע בערב- דיקלה שיר השנה שלי תשע"ה

dikla yoktan

New member
מאוד אוהבת את דיקלה, יש לי 3 מתוך 4 אלבומים שלה והיתי בשתי

הופעות... אבל לא מצליחה לדמיין שיתוף פעולה בינה לבין ירדנה. אין מספיק מכנה משותף והשוני לא ייצור מתח מעניין. ככה לפחות דעתי.
&nbsp
ממשיכה להנות מכל אחת מהן בנפרד

אביחי300

New member
אני כן חושב שהן יכולות לשתף פעולה

יפה שאת אוהבת אותה, היא באמת זמרת מיוחדת. שיר השנה הפרטי שלי בשנת תשע"ה הוא "שבע בערב". בצדק היא נבחרה פעמיים ברציפות בתואר זמרת השנה של רשת ג' בשנתיים האחרונות.

אביחי300

New member
איה כורם

איה היא זמרת יוצרת וגם בוגרת רימון. איה אומנם כותבת לעצמה שירים אבל מדי פעם היא כתבה שיר לאומנים אחרים. לאלבום הבכורה של מירי מסיקה היא כתבה שיר שנקרא "אתה אף פעם". לאלבומה השני היא כתבה את השיר "תמונה". לאלבומה השלישי היא כתבה את השיר "נטלי". לאלבום של נורית גלרון "ואז בא לנו" משנת 2010, היא כתבה שיר. גם לאלבום השלישי של שירי מימון היא כתבה את השיר "געגוע".

אביחי300

New member
ניצן קייקוב

ניצן הוא מפיק ומלחין שירים. הוא אומנם החל את דרכו לפני 11 שנים בעונה ה- 3 של כוכב נולד אבל מאז הספיק לעבור לעמדת ההפקה והלחנה של שירים. קייקוב הלחין מספר שיריםעבור יוצא כוכב נולד 5- חן אהרוני וביניהם הלהיט "נשימה". הוא הלחין בשנים האחרונות לאייל גולן להיטים כמו: כשתגדל, בסוף כל יום. הוא הלחין את השיר "צועקת לך" שאותו ביצעה קטלין רייטר- הזוכה של דה וויס. הוא גם תרם מספר שירים לאלבום השלישי של שירי מימון. לאביהו שבת הלחין את השיר "דרך" שזכה להצלחה. גם למאיה בוסקילה הוא הלחין את השיר "תקשיבי לי".

אביחי300

New member
סהר חגי

עוד פזמונאי מוכר ומוצלח הוא הזמר והפזמונאי סהר חגי. הוא במשך עשור כותב מלא שירים עבור אחרים כמו: שירי מימון, שרית חדד, אייל גולן, משה פרץ, שלומי שבת, שמעון בוסקילה והראל סקעת.
הנה קישור לשיר שהוא כתב ואותו מבצע, הלחן הוא של ניצן קייקוב
http://harif.co.il/הכירו-את-סהר-חגי

אביחי300

New member
הנרי

הנרי הוא מפיק ויוצר. בשנת 2004 הוא התפרסם בזכות שירים שכתב בעיקר לשרית חדד והיו ללהיטים גדולים. שרית חדד היא הזמרת הבולטת ביותר מבין כל האמנים שהנרי עבד איתם, בלהיטיה הגדולים: "חגיגה", "בחום של תל אביב", "בין כל הבלגן", "מיס מיוזיק", "תצאי מהכלים", "חופשייה", "מרוץ החיים", "מאחלת לך", "קומי צאי". הנרי הוא מפיק מוזיקה ומזוהה עם סגנון הדאנס. אני חושב שמתאים לירדנה לעבוד איתו כיוון שעל הרבה מהשירים החזקים של שרית חדד הוא נמנה.

אביחי300

New member
לאה שבת

לאה שבת אומנם זמרת יוצרת שכותבת לעצמה אבל היא כתבה גם לאומנים אחרים. לאלבומו של אפרים שמיר "סוף סוף גשם", שיצא בשנת 1992, הלחינה את שירו של אהוד מנור "חוסר מנוחה". לאלבומה של גלי עטרי "ביום שאחרי" כתבה והלחינה את השיר "אחת כמו כולם". לאלבומה הבא של עטרי, "סימנים" משנת 1994, כתבה והלחינה שבת את אחד הלהיטים הגדולים ביותר של האלבום, "השיר שיביא לך אהבה". שבת הלחינה לאלבום גם את השיר "בוקר חדש", על פי מילים של נילי אהרונוביץ'. לאלבומה של ריטה "תפתח חלון" משנת 1999 כתבה והלחינה את השיר "אל תלך עכשיו". באלבומה של נורית גלרון "להתראות מתוק" משנת 2000 נכללו מספר שירים שכתבה או הלחינה, ובהם שיר הנושא ו"אתה הולך לישון מוקדם". לאלבומה של תמר גלעדי "גן חורפי" שיצא בשנת 2003 הלחינה שבת את שירה של גלעדי "עינת סיפרה לי". באותה שנה כתבה והלחינה לגלי עטריאת השיר "חבק אותי לאט", שהיה שיר הנושא של אלבומה של עטרי. לאלבומה של רינת גבאי "רגעים" הלחינה את השיר "מתחילה ללכת", שאותו שרה בדואט עם גבאי. לאלבומה של דין דין אביב"סודותיי" משנת 2006 כתבה והלחינה שבת את השיר "כל הלילה".

אביחי300

New member
נועם חורב

נעם חורב (נולד ב-23 בנובמבר 1983) הוא פזמונאי ישראלי, זוכה שני פרסי אקו"ם בשנת 2011 ופרס אקו"ם שלישי בשנת 2014. השיר הראשון שכתב חורב ויצא לאור היה השיר "הוכחה" בביצוע מירי מסיקה (באלבום "חדשות טובות") וזכה לביקורות משבחות. יצאו עד היום 76 שירים שהוא כתב ב- 6 השנים לפעילותו. ב-2010 כתב חורב שני שירים לקדם אירוויזיון של הראל סקעת: "אלייך" (לחן: אוהד חיטמן) ו"מילים" (לחן:תומר הדדי). השיר "מילים" נבחר לייצג את ישראל באוסלו, נורווגיה. באירוויזיון עצמו העפיל השיר לגמר, והגיע למקום ה-14. "מילים" קטף את כל 3 הפרסים של האירוויזיון: פרס יוצרי התחרות, פרס העיתונאים ופרס הפרשנים. ביולי 2011 כתב את השיר "מיליון פעימות" (לחן: אוהד חיטמן) - המנון נבחרת כוכב נולד 9, אשר בוצע על ידי הנבחרת כולה על בימת גמר כוכב נולד. ב-2011 כתב חורב את השיר "כשאחר" לאייל גולן (לחן: רותם כהן). "כשאחר" הגיע למקום ה-2 במצעד של גלגלצ (הפעם הראשונה בה שיר של זמר ים-תיכוני הגיע למיקום כה גבוה). באותה שנה זכה חורב ב-2 פרסי אקו"ם, פרס ע"ש אמיתי נאמן לעידוד פרסום היצירה למחבר‏[3] ופרס אקו"ם להישג השנה לשיר "כשאחר. שנת 2012 הייתה שנה פוריה במיוחד עבור חורב אשר זכה בתואר "המחבר הבכיר לשנת 2012" – תואר שניתן ליוצר שכתב הכי הרבה שירים למצעדים השנתיים. משיריו הבולטים של חורב באותה שנה: "אישה חרסינה" (בביצוע מירי מסיקה) ו"חוזר אלייך" (בביצוע לירן דנינו) אשר קטף את המקום ה-7 ברשימת השירים הכי מושמעים בישראל בשנת 2012. באותה שנה לקח חורב חלק בכתיבת האלבום השלישי של הראל סקעת "שוב מאושר" (שם כתב את השירים: "כמה עוד דרכים", "שוב מאושר", "משהו טוב" ו"תהיה לי אהבה" בשיתוף עם הראל סקעת). בסוף 2012 יצא השיר "לאישה שהיתה" (לחן: שי זיו) שכתב נעם לשירי מימון באלבומה "שלג בשרב". בשנת 2013 כתב חורב את השיר "הראשונה" למשה פרץ (לחן: לורן בנג'מין). בהמשך השנה כתב חורב את השיר "סתם שני אנשים" בביצוע רוני דלומי (לחן: דנה ברגר). השיר הגיע למקום הראשון של המצעד בגלגלצ. באלבומה של רוני דלומי שיצא בהמשך השנה כתב חורב גם את השירים "קצה היום" שיצא לרדיו כסינגל לקראת צאת האלבום ו"רמזורים". בשנה זו כתב חורב לאייל גולן את השיר "היא לא את" שזכה להצלחה גדולה ואף נבחר בחלק מאתרי האינטרנט ל"שיר השנה" מבלי שיצא באופן רשמי לרדיו. השיר זכה למיליוני צפיות ועשרות גרסאות קאבר. במאי 2013 כתב חורב את השיר "אולי רק שם" לצמד גיא ויהל (שגם הלחינו את השיר) כחלק מאלבום הבכורה המצליח שלהם. בנובמבר 2013 כתב חורב את השיר "הדברים הכי פשוטים" (לחן: תומר הדדי) לזמר אדם. השיר נכתב כמכתב למדינת ישראל. בתחילת 2014 כתב חורב את השיר "מתנות קטנות" לרמי קלינשטיין שדיבר על אווירת יום שישי‏[5]. בהמשך אותה שנה יצא "אהבה למרחקים ארוכים" (לחן: תומר הדדי) – שיר הנושא מתוך אלבומה של גלי עטרי. השיר דיבר על אהבה ותיקה שמחזיקה מעמד. בפברואר 2014 יצא השיר "אם זאת מלחמה" (לחן: לורן בנג'מין) בביצוע משה פרץ. בעקבות מבצע צוק איתן כתב חורב את השיר "שמור עליו" (לחן: לורן בנג'מין). את השיר ביצע אייל גולן. שנת 2014 נכנס חורב לרשימת המחברים המושמעים ביותר בישראל ע"פ נתוני אקו"ם יחד עם יוצרים כמו אהוד מנור, יענקלה רוטבליט, אביב גפן,עידן רייכל ונעמי שמר.. תחילת 2015 יצא לרדיו השיר "אנשים טובים" אותו כתב לרמי קלינשטיין אשר גם הלחין את השיר. השיר הפך ללהיט בתחנות הרדיו. באותו זמן כתב חורב את "הקרח והאש" לזמר פאר טסי כחלק מאלבומו "כוחה של אהבה" אשר הפך לאלבום זהב. פברואר 2015 כתב חורב את השיר "מה אתה אומר" (לחן: לורן בנג'מין) באלבום "האהבה הזאת שלנו" של עברי לידר. זו הפעם הראשונה בה נכלל באלבום של עברי לידר שיר אשר לא הוא כתב שהוא לא גירסת קאבר. במרץ 2015 יצא השיר "הבסטה של מלי" (לחן: לורן בנג'מין) שכתב חורב לשיר לוי. באותו חודש כתב שלושה שירים באלבומו של אייל גולן - "בסוף כל יום" (לחן: ניצן קייקוב), כולל שיר הנושא ו"האהבה הישנה שלי" ו"תזרוק לים" (שניהם הולחנו על ידי לורן בגנ'מין). ביולי 2015 לקח חורב חלק מרכזי בכתיבת אלבומו של רמי קלינשטיין. מלבד שיר הנושא "אנשים טובים" כתב גם את "אהבה פשוטה", "לוחם" ו"יום שלא יחזור". באותו החודש יצא אלבומו של שמעון בוסקילה "למה לך" שם כתב חורב שני שירים: "עכשיו אני סולח" (המוקדש לאביו של בוסקילה) ו"י'אבני".בנוסף, יצאו ביולי 2015 שלושה שירים שכתב חורב כיכבו במצעדי ההשמעות: "אויר" של שירי מימון (לחן: מורן דוד), "גדול בשבילך" של הראל סקעת(לחן: לורן בנג'מין) ו"אמילי" של שי-לי עטרי (לחן תמיר חיטמן). באוקטובר 2015 יצא לחנויות "בדרך לעצמי", אלבומו החמישי של עידן יניב בו חורב כתב את השירים "יכול להיות אני" (לחן: תומר הדדי), "עד שמצאתי אותך" (לחן: אביבי קורן, עידן יניב ואורי אבני) ואת שיר הנושא (לחן: ניצן קייקוב). בדצמבר 2015 עלה "הזמיר" - מחזמר מקורי שכתב חורב למוזיקה של תומר הדדי ובבימויו של קלוד דדיה.
מהרבה בחינות נועם חורב מזכיר את אהוד מנור ז"ל ולדעתי שיתוף פעולה שלו עם ירדנה יהיה יופי של דבר.

למעלה