אומנם באיחור- אבל החוב שלי לאירית

ניצנץ1

New member
אומנם באיחור- אבל החוב שלי לאירית

לפני כחודש וחצי לקחתי ממנה חרוזי לבד לחריזה.. לא היו לי רעיונות מי יודע מה, אפילו את שבעת החרוזים האומללים שעשיתי בסדנה שלה לא הצלחתי לחרוז.. אז אחרי התלבטויות קשות עם אני, אנוכי ועצמי- זה מה שיצא.. לא ממש מתחברת לשרשרות אלה, אבל זה בטוב ביותר שהצלחתי לעשות. השרשרת הראשונה- חרוזים שלי ופרח מיליפיורי מלבד של אירית כמובן.. ניסיתי להצמד עד כמה שאפשר לחומרים טבעים- משי, עץ ולבד.. לא רציתי לערבב שום סוג אחר של חרוזים- לא זכוכית, לא מתכת ולא חימר פולימרי.. אז קבלו אותה. זאת כמעט כולה שלי.. חרוז אחד של אירית, הכי יפה, בטח...

ניצנץ1

New member
כעת שלושת השרשרות שחרוזי לבד

הם נטו של אירית, כל היתר- שלי.. כלומר העיצוב.. את זאת אני דווקא אוהבת..

ניצנץ1

New member
שלישית- חריזה שונה.. קשירות..

אביבית משהו.. הוספתי חרוזי עץ מצויירים..

אור224

New member
ניצנוצה --יצאו אחלה מחרוזות

אני מאוד אוהבת את האחרונה- הכהה --מתאימה לחורף-
אוף כמה אני מתגעגעת לחורף. מחרוזות יפותתתתתתת-אני אוהבת.

עלמה7

New member
גם אני הכי אהבתי את האחרונה -

הצבעים והמרקמים מאוד משדרים "חורף". וגמני מתגעגעת לחורף...

ענ2ת

New member
ניצנץ- יופי של שרשראות יצאו לך

את האחרונה הכי אהבתי ואני בטוחה שעל בגד מתאים, בהיר יותר, יהיה לה נוכחות מדהימה.

smady a

New member
ניצנץ יקירה .יצאו לך יופי של

מחרוזות. אהבתי מאודדדדדדדדד

תודה ניצנץ על הדוגמאות.

האמת שאני מסכימה איתך שלא ממש התחברת. ראיתי עבודות שלך בחריזה שלא קשורות לליבוד והן הרבה יותר מעניינות. לדעתי, השרשרת הראשונה היתה הרבה יותר מוצלחת בלי החרוז מילפיורי שלי. וגם לטעמי האחרונה הכי טובה.

ניצנץ1

New member
הייתי צריכה לעבוד עם מספר חרוזים

מאד מוגבל.. לקחתי כמה מכל סוג וזהו.. עם זה קשה לחבר שרשרת באורך מספיק. אז חייבים להוסיף וזכוכית, מתכת ופימו לא מתחברים ללבד.. חובה ללכת על חומר טבעי.. רק עץ או חרוזים מבד.. אז ממה שהיה לי ניסיתי ליצור קומבינציות שונות ולא אותה קומבינציה לכל השרשרות.. לי זה בכל מקרה גדול.. כאילו- אני לא שמה על עצמי דברים בגודל זה. תקבלי את כולן בסדנה ותמציאי מי יכולה לענוד אותן. גם את זו עם החרוזים שלי.. אני ממשיכה בפיות ובובות.. חרוזים אני מעדיפה נוצצים יותר.. אתן גם מוזמנות לקומונת החרוזים של מעיין לראות דוגמאות מהיום.

ניצנץ...

מקווה שלא נפגעת כי אני מכירה את העבודות האחרות שלך והן באמת נפלאות. לכל אחד קורה שהוא לא מתחבר למשהו ואת גם צודקת שהיו ברשותך מספר חרוזים מוגבל. בתחושת הבטן שלי.... לבד וזכוכית יילך פצצה וראיתי גם עבודות בשילוב לבד ופימו מדהימות. הלבד הוא חומר אדמה - הוא אטום, דל באופיו וכמובן לא נוצץ. הזכוכית היא חומר מיסוד המים - שקופה, משקפת ונוזלית. הניגוד הזה בין החומרים יכול ליצור משהו מאד מעניין. דווקא העץ יותר קרוב ללבד גם הוא אטום ולא מבריק או נוצץ ולכן השילוב בינו ללבד יוצר משהו חד גווני ושטוח לטעמי. בכל אופן שוב תודה, אני אמרתי לכן בסדנא שכל מה שתעשו מהחרוזים נשאר שלכן אני רוצה רק צילומים כך שאת יכולה להשאיר אותם אצלך, אם את רוצה ואם לא, אשמח לקבל אותם.

smady a

New member
ניצנץ מיי דיר אל תריבו אני אקבל הכל

בשמחה.חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סמדי זאת לא מריבה. ניצנץ מקבלת

ממני ביקורת בונה. אני בטוחה שהיא יודעת ומבינה אחרת לא הייתי מרשה לעצמי. אני בטוחה שהיא תהפוך את זה למנוף ובקרוב נראה תוצרים מצויינים. אין לי בכלל ספק בכך.

smady a

New member
אירת "לריב" בצחוק. ניצנץ ממריאה

בחריזהההההההה זה בטוח.

Sימה

New member
מאחר וזכוכית עשויה מחול , גם היא

לדעתי מתאימה --- זה לטעמי אם זה מעוצב כהלכה. בינתיים כל העבודות של אמני הליבוד שראיתי בספר שלי ובאתרים משובצים עם חרוזי זכוכית . אם אוהבים ------- זה בסדר . זו רק דעתי . Sימה

ניצנץ1

New member
סמדוש, אנחנו לא רבות..

אני בעצמי כתבתי שלא התחברתי.. דברים אחרים אני עושה עשר בערב.. פה ישבתי שבועות ולא ידעתי מה עושים עם החרוזים האלה. כי בעיתי בסיסית היא פשוטה: מה שאני לא עונדת- אני גם לא עושה, לא עושה גם למכירה וגם לא למתנות.. כל דבר שאני עושה- קודם כל אני צריכה לשים על עצמי לשבוע - שבועיים, ואם אהבתי- אז גם אחרות ירצו.. נכון שבסופו של דבר חלק לא אוהבות את הטעם שלי ולכן גם לא יקנו. אבל חלק שמחוברות לטעמי האישי- חוטפות את התוצרים.. אז עם גודל זה ומירקם זה- אני אישית לא הולכת, גם לא חרוזי בונגילות מפימו, גם לא חרוזי קרושט שיש כיום למכירה בחנויות, בגודל ענק. ולכן גם לא אוהבת את התוצרים בעצמי.. האמת- לא אהבתי אף שרשרת מלבד שראיתי פה או בספרים.. למרות שאני מתה על בובות מלבד!!!!! חולה על גמדון חמודון שעשיתי, יושב אצלי ליד המיטה.. מחייכת לפיות שלי כל בוקר... מוכנה ורוצה ללמוד עוד ועוד בובות, גם בובות מכוערות כמו זאת עם הפנים המפחידות.. לצד שני- גם לא אלך עם תיק לבד, בגד לבד.. בעצם- גם לא עם צמר, אפילו לא קשמיר. אני " אשת גופיות", רצוי מאד מינימליסטיות ומבדים קלים. בטוח שיש כאלה שכן יאהבו.. השרשרות הולכות ל" אמא" של החרוזים. ואם האמא תרצה לתת אותם לך, סמדוש, זה בינכם.

smady a

New member
ניצנץ ממי הכל נכתב בצחוק.צחוק

בחיוךךךךךךךךךךךךךךך בצחוקקקקקקקקקקקק בצחוקקקקקקקקקקקקקקק בצחוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק נו באמת את לא מכירה אותי?.............

מוסר1

New member
ניצנץ מקסים../images/Emo99.gifאני דווקא מאוד

אהבתי את הקשירות לדעתי היא מקסימה

smady a

New member
מוסר ברוכה הבאה אלינו.../images/Emo24.gif

יקירה חיכיתי לך המון זמן.

למעלה