אומנם באיחור של חודשיים

אילת27

New member
אומנם באיחור של חודשיים

אפשר להיצטרף אליכם??????????????????????????.

איזו שאלה ! ברוכה הבאה ומזל טוב !!~

אני זוכרת אותך מפורום הריון ולידה , נו ספרי קצת על הלידה ועל הבייבי וגם קצת על עצמך...

אילת27

New member
טוב אז

הלידה עברה לי די בקלות והנה סיפור הלידה שלי: התל"מ שלי היה ביום הולדת שלי ה-13/6 ולא זז שום דבר אני בפתיחה של 1/2 ס"מ צוואר רחם מחוק 90-100% כאבי מחזור קלים ונאדה שום התפתחות אחרת לא קורה שום דבר ב-14/6 יום אחרי התל"מ שלי אני בביקורת בבית חולים מחברים אותי למוניטור אין צירים בדיקת פתיחה 1ס"מ וזהו צוואר רחם מחוק 90-100% שולחים אותי להסתובב שעתיים חזרתי הביתה בדרך החלו לי כאבים בנרתיק מן פלאקים כואבים שנמשכו אחרי שעה חזרתי לבית חולים והתלוננתי על כאבים אופס מחברים אותי למוניטור ויש 2 צירים במרחק של 5 דקות אחד מהשני וזהו בדיקת פתיחה 1וחצי ס"מ כבר ביקשתי לקבל משכך כאבים אישפזו אותי בסלון של יולדות וקיבלתי זריקת טשטוש(בטוסיק לא כאב בכלל) וזהו נרדמתי לחצי שעה והתעוררתי מכאבים בודקים לי פתיחה 3 ס"מ חיברו אותי שוב למוניטור וכלום אין צירים בלילה שוב בדיקת פתיחה לפני שמעבירים אותי לאי-ריסק ואני עומדת על פתיחה של 4 ס"מ הוחלט להשאיר אותי כי אני מפתחת לידה פעילה ב-15/6-אני מחכה לחבר שלי שיבוא לבקר בינתיים בודקים לי שוב פתיחה וצוואר הרחם מחוק 100% ורך ממליצים לי על פיטוצין כדי לא לאבד את הפתיחה של צוואר הרחם אני מתלבטת ואומרת שאני יחשוב על זה ויתייעץ עם חבר שלי טוב בינתיים אני מתקלחת וחבר שלי נכנס אנחנו הולכים לטייל ואני מספרת לו על הזירוז הוא אומר לי שאני יעשה מה שטוב בשבילי ואני מחליטה לתת להתפתחויות לקרות לבד ולא חותמת על הזירוז שולחים אותי לעשות מקלחת חמה על הגב בכדי לפתח צירים אני אוספת את הדברים למקלחת נותנת לחבר לש ילהחזיק וזהו אנחנו הולכים להתקלח אני מכינה את הכיסא מתחת לזרם וזורקת את הכותנת הצידה בכדי שאני אדרך אליה בשביל להתלבש (חוץ מזה שאני נועלת נעלי גומי)שניה אני מתיישבת על הכסא ואופס אני מרגישה זרם חמים שזורם לו אני זזה הצידה ועומדת על החלוק שעל הרצפה ומה אני רואה שזאת חירידת מים אני אומרת לחבר שלי שיקרא מהר לאחות ואני מודעיה לה שיש לי ירידת מים היא אומרת לי להתלבש מהר ולעלות למיטה נותנת לי פד לחצי שעה בכדי לראות אם זה באמת ירידת מים והפתעה הפד יבש כמו הנגב אני הולכת לעשן בחוץ והיא בינתיים אומרת לרופפא לעשות לי א.ס עשוים לי א.ס ואין מים בכלל שולחים אותי למיטה עם פקודה שלא לרדת מהמיטה אלא רק לשירותים וזהו טוב בינתיים הגיעה הערב ואני מתה לסיגריה האחיות אחרי מסע של שיכנועים מצידי נותנות לי לצאת לעשן עם פקודה של לחזור מיד אחרי הסיגריה ואני כמו ילדה טובה מצייטת הוחלט לעשות לי פיטוצין בגלל ירידת המים (סיבה טובה לא) 12 שעות אחרי ירידת מים בודקים פתיחה מחדש והנה אני כבר 4 וחצי ס"מ 16/6- חבר לשי בא אני בינתיים חתמתי על פיטוצין וזהו מחכים אני מתה לסיגריה והאחות לא נותנת לילרדת מהמיטה ואז אמרתי לחבר לשי להביא כסא גלגלים ושיקח אותי החוצה האחות התפשרה וצחקה ואמרה לי שאני מניפולסטית ושאני ישייג את מה שאני רוצה בכל דרך טוב לענייננו אז אני כולי מתרגשת וככה גם חבר לשי ושנינו לא שמים לב שהזמן עובר מהר מאוד אני חזורת למחלקה ובודקים לי פתיחה והנה אני עומדת על 5 ס"מ והשעה כבר 15 ואני נכנסת לחדר לידה כעבור כמה דקות אני מבקשת ללכת לשירותים בליווי החבר לשי לעשות צרכים בודקים פתיחה ללא שינוי ומאשרים לי ללכת אני הולכת לעשות את שלי בשירותים כשאני חוזרת מחברים לי אינפוזיה ונותנים לי את הפיטוצין וכעבור דקה זה משפיע עליי ואני אחרי 3 צירים בלי לנשום בוכה כמו ילדה קטנה ומבקשת אפידורל קוראים למרדים שנותנן לי את האפידורל ואני מברכת אותו כי האפידורל התחיל מיד להשפיע עליי (המצאת המאה)וזהו המיילדת יוצא שניה ואחרי 5 -10 דקות אני אומרת לחבר לשי לקרוא לה כי אני מרגישה שאני צריכה לדחוץ (צירי לחץ) היא בודקת ואני כבר עומדת על פתיחה של 9 ס"מ והראש של הילדה כבר ירד לתעלה ואני מקבלת גם חמצן דרך האף בשביל הקטנה שלי היא מסובבת אותי הצידה ואומרת לי ללחוץ כל פעם שבא לי לדחוץ אחרי 5 דקות היא בודקת וזהו מכינה אותי ללידה ומכינה את עצמה ללידה מסובבת אותי והלידה מתחילה אני נותנת דחיפה אחת מכל הלב המיילדת שואלת את חבר לשי עם הוא רוצה לראות את הילדה יוצאת כי הראש יוצא כבר החוצה הוא עוזב אותי תופס את המצלמה ומצלפם את מהלך הלידה אבל מה שהוא לא שיער זה שאחרי 5 תמונות הלידה הסתיימה ואני נותרתי ללא תפרים וללא חתך לי-אור שלי נולדה בתאריך 16/6 בשעה 16:30 במשקל של 2500

אפרת12

New member
לעולם לא מאוחר מידי ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה
אולי תספרי לנו משהו עליך

אילת27

New member
טוב אז כמה פרטים עליי

שמי אילנית אני בת 28 מנהריה אמא כבר חודשיים ונהנית מכל רגע גם כשזה קשה אני נהנית לי-אור שלי מקסימה ועוזרת לי מאוד להכיר אותה על ידי כל מיני סימנים שהיא נותנת לי אני מזהה את הרצונות שלה

אילת27

New member
שמלה לראות אותך פה איה

תראי שאת לא היחידה במצבך יש עוד ויהיו עוד תקחי את בצורה הזאת שעוד מעט כל הקושי יעבור לו ואת תוכלי ליעץ לאחרות

למעלה