אומנם באיחור של חודש...

mika tal

New member
אומנם באיחור של חודש...

מניסיון כואב!! עצתי היא לדבר על הדברים. את חייבת את זה לעצמך.. אומנם גברים פחדנים, אבל את לא! קחי יוזמה ודברי איתו. נסי לעשות זאת בשיחת סבבה בלי יותר מידיי רגשנות.. בהצלחה!! מיקה
 

bulb

New member
גברים פחדנים ,זה נכון

ובאותה נשימה רק נציין שנשים מניפולטיביות ,חומרניות ,רעות לב ,צרות אופקים ,לא משכילות וחלשות. ויש להן ריח של דגים. נכון שזה כיף לעשות הכללות? שני הפזוס לבוקר זה.
 
לא הייתי מנסחת את זה טוב יותר../images/Emo70.gif

 

mika tal

New member
חחחחחח../images/Emo8.gif

היי\ מה שלומך? אני בכלל כתבתי הודעה אחרת, ומה ששמתם כביכול כהודעה זוהי למעשה רק תגובה לבעיה שהולעתה כאן. אז איך את אומרת?? יום טוב הכל טוב.. אגב, העפתי את ההוא. (זה אחד) שתיים: הוא אוכל את השלב, שלוש (שלושה בחורים שיש לי עכשיו) אחותי: יש חיים!!!
 

bulb

New member
Don't drink and surf the web

חומד ,את פרסמת את ההודעה ,לא מנהלינו היקרים. אני מקווה שההוא אוכל את הסולם שלב אחר שלב בזהירות שלא יתקע לו מסמר בוושת. 3 בחורים?!? כל הכבוד על ההספק. הם עובדים בטור או במקביל? יפה שאת מתהוללת ,השאלה היא האם זה הוגן כלפיהם? (במידה והם מודעים למצב - ראי שאלה זו כמבוטלת).
 

mika tal

New member
מה אתה לחוץ???

תראה מתוק, ראשית הכוונה היא אוכל את הלב ולא את השלב, אבל על מה שכתבת לי התגלגלתי בצחוק בריא וכייפי!!!!אוהבת אותך!! מיקה
 

magenta73

New member
יפה לך מותק...

למה לא להנות קצת... שלוש זה מספר טוב. (אומרים, שלישי פעמיים כי טוב)... דרך אגב, כנראה שלא שירשרת נכון, לכן זה קפץ לפה. לא משנה... בקטנה.
 
למעלה