אומנם וולנטיינס עוד רחוק אבל אני מזהירה אתכם כבר עכשיו...
מ מיס הילה New member 14/7/05 #2 ../images/Emo18.gifאיכססססס../images/Emo18.gif תגידי, מה עבר לך בראש כששמת את זה פה?! לא לפתוח בעבודה, ליד ילדים, נשים בהריון וכיו"ב
../images/Emo18.gifאיכססססס../images/Emo18.gif תגידי, מה עבר לך בראש כששמת את זה פה?! לא לפתוח בעבודה, ליד ילדים, נשים בהריון וכיו"ב
O OrlyNL New member 14/7/05 #5 הנה סרטון חמוד על האייקונים בשביל לנקות את האוירה.... אגב, קצת הומור שחור עוד לא הרג אף אחד אייקונים
M Mירב New member 14/7/05 #9 ../images/Emo5.gif באמת איכס! |אזהרה| (רק עכשיו פתחתי) אורלי, מה קורה, הכל בסדר?!?!
O OrlyNL New member 14/7/05 #10 יו, מה עשיתם מזה הבאתי את זה מפורום אחר בתפוז....לדעתי זה מצחיק, אם לוקחים את זה בתור הומור שחור. אם המנהל רוצה, הוא מוזמן למחוק... עדיף שאני אחזור לתמונות הפמיניסטיות-אנטי -זוגיות ששמתי פה פעם, הא?
יו, מה עשיתם מזה הבאתי את זה מפורום אחר בתפוז....לדעתי זה מצחיק, אם לוקחים את זה בתור הומור שחור. אם המנהל רוצה, הוא מוזמן למחוק... עדיף שאני אחזור לתמונות הפמיניסטיות-אנטי -זוגיות ששמתי פה פעם, הא?
ס סלסרו New member 15/7/05 #12 לא.. לא.. דם זה טוב! רוצים לראות דא-אם! רוצים לראות דא-אם! ו- להומור שחור