הנה ארבעה שירים שתרגמתי פעם:
ספינת אוויר מעופרט - מדרגות לגן עדן ==================================== יש אישה שמשוכנעת, שכל הנוצץ הוא זהב והיא קונה מדרגות לגן-עדן וכשהיא תגיע לשם היא יודעת, אם כל החנויות סגורות עם מילה היא יכולה להשיג את מה שבאה בשבילו והיא קונה מדרגות לגן-עדן יש סימן על הקיר, אבל היא רוצה להיות בטוחה ואתה יודע לפעמים למילים יש שתי משמעויות בתוך העץ על יד הפלג, יש ציפור-שיר ששרה לפעמים כל מחשבותינו נתונות בטעות והיא קונה מדרגות לגן-עדן יש הרגשה שאני קולט, כשאני מביט למערב ונפשי זועקת לעזוב במחשבותי אני ראיתי, טבעות של עשן דרך עצים ואת קולותיהם של אלו שהביטו והיא קונה מדרגות לגן-עדן ונלחש שבקרוב, אם כולנו נקרא ללחן אז החלילן יוביל אותנו לסיבה ויום חדש יעלה, לאלו שעמדו הרבה והיער יהדהד בצחוק וזה גורם לי לתהות אם יש המולה בתוך הגדר החיה שלך אל תפחד עכשיו זה רק אביב נקי בשביל מלכת מאי כן יש שתי דרכים שאתה יכול ללכת בהן אבל בסופו של דבר יש עדיין זמן לשנות את הדרך שאתה עכשיו בה הראש שלך מזמזם וזה לא יפסיק, בגלל שאתה לא יודע החלילן קורא לך להצטרף אליו אישה יקרה, האם את יכולה לשמוע את הרוח נושבת, והאם ידעת המדרגות שלך מונחות ברוח הלוחשת ובעוד אנחנו נרחף במורד הדרך צללינו גבוהים מנשמותינו שם הולכת אישה שאנחנו כולנו מכירים שזוהרת באור לבן ורוצה להראות איך הכל עדיין הופך לזהב ואם תקשיב מאוד חזק הלחן ידיע אליך סוף סוף כשכולם הם אחד, ואחד הוא כולם להיות סלע ולא להתגלגל והיא קונה מדרגות לגן-עדן יש אישה שמשוכנעת, שכל הנוצץ הוא זהב והיא קונה מדרגות לגן-עדן וכשהיא תגיע לשם היא יודעת, אם כל החנויות סגורות עם מילה היא יכולה להשיג את מה שבאה בשבילו והיא קונה מדרגות לגן-עדן לירח וחזרה/גן פראי =-=-=-=-=-=-=-=-=-= היא לוקחת לה את הזמן, להמציא את הסיבות להצדיק את כל הכאב בפנים מניח שהיא יודעת, מהחיוך והמבט בעינייהם לכולם יש תיאורה לגבי המרה מכולן הם יאמרו: "אמא לא אהבה אותה מספיק" ו-"אבא אף פעם לא שומר על קשר, בגלל זה היא מתחבאת מחיבה אנושית" אבל איפה שהוא במקום אישי היא אורזת את חפציה לחלל החיצון ועכשיו היא מחכה, לטייס הנכון שיופיע והיא תגיד לו היא תגיד: אני אעוף לירח וחזרה, אם תהיה אם תהיה שלי יש לי כרטיס לעולם שבו אנו מתאימים אז אולי תהיה שלי? היא לא יכולה לזכור פעם, שהיא הרגישה נחוצה אם אהבה הייתה אדומה, אז היא עיוורת צבעים כל חבריה, הם היו מנוסים בבגידות ופשעים שאף פעם לא ניתן להגדירם היא תגיד: "אהבה היא כמו מקום לא פורה, ולהושיט יד לגורלו של אדם-זה כמו מסע, רק אין לי את המפה אליו" אז היא הולכת לקפוץ למים, ולהעביר להילוך גבוה יותר לשלוח סימן שהיא תולה את תקוותיה על הכוכבים איזה חלום נעים רק תאמר: אני אעוף לירח וחזרה, אם תהיה אם תהיה שלי יש לי כרטיס לעולם שבו אנו מתאימים אז אולי תהיה שלי? (החזיקי מעמד, החזיקי מעמד) אמא לא אהבה אותה מספיק ו-אבא אף פעם לא שומר על קשר, בגלל זה היא מתחבאת מחיבה אנושית אבל איפה שהוא במקום אישי היא אורזת את חפציה לחלל החיצון ועכשיו היא מחכה, לטייס הנכון שיופיע והיא תגיד לו רק תגיד: אני אעוף לירח וחזרה, אם תהיה אם תהיה שלי יש לי כרטיס לעולם שבו אנו מתאימים אז אולי תהיה שלי? אני אעוף לירח וחזרה, אם תהיה אם תהיה שלי יש לי כרטיס לעולם שבו אנו מתאימים אז אולי תהיה שלי? מלכה - אל תעצור אותי עכשיו =========================== הלילה, אני הולך לעשות לעצמי, זמת איכות אני מרגיש חי-חי-חי והעולם משתנה מבחוץ פנימה, כן, וצף סביב, באקסטזה, אז אל תעצור אותי עכשיו אל תעצור אותי עכשיו, כי אני עושה כיף חיים עושה כיף חיים אני כוכב נופל, מזנק בחלל כמו נמר, מתנגד לחוקי כח המשיכה אני מכונית מרוץ, חולפת ממול, כמו ליידי גודיבה אני הולך הולך הולך, אין לעצור אותי אני נשרף דרך השמיים, כן מאתיים מעלות, בגלל זה קוראים מר פרנהייט אני חולף במהירות האור אני רוצה להפוך אותך לאיש על-קולי אל תעצור אותי עכשיו, אני עושה כיף חיים אני עושה כיף חיים אם אתה רוצה לעשות כיף חיים, תן לי צלול אל תעצור אותי עכשיו אל תעצור אותי עכשיו אני לא רוצה לעצור בכלל אני רקטת חלל, בדרכי למאדים, במסלול מעגלי אני לווין, אני ללא שליטה אני מכונת מין, מוכנה להטען שוב, אני פצצת אטום שעומדת ל.. ל... להתפוצץ אני נשרף דרך השמיים, כן מאתיים מעלות, בגלל זה קוראים מר פרנהייט אני חולף במהירות האור אני רוצה להפוך אותך לאישה על-קולית אל תעצור אותי אל תעצור אותי אל תעצור אותי הי הי הי אל תעוצר אותי אל תעצור אותי או או או כן אל תעצור אותי עשה חיים, חיים אל תעצור אותי אל תעצור אותי אההההההההההההה אל תעצור אותי עכשיו, אני עושה כיף חיים אני עושה כיף חיים אם אתה רוצה לעשות כיף חיים, תן לי צלול אל תעצור אותי עכשיו אל תעצור אותי עכשיו אני לא רוצה לעצור בכלל לה לה לה לה לה... חיפושיות הקצב - בחיי ===================== יש מקומות שאני אזכור כל חיי אף על פי שחלק השתנו חלקם לעד לא לטוב חלק נעלמו חלק נשארו לכל אלו יש את רגעיהם עם אהובים וחברים שאני עדיין יכול לזכור חלק מתים וחלק חיים בחיי אהבתי את כולם אבל מכל האוהבים והחברים הללו אף אחד לא משתווה אליך וכל הזכרונות האלו מאבדים את משמעותם כשאני חושב על אהבה כמשהו חדש אף על פי שאני יודע שאף פעם לא אאבד חיבה ואנשים ודברים שהיו קודם אני יודע שאני לעיתים אאצור ואחשוב עליהם בחיי אני אוהב אותך יותר אף על פי שאני יודע שאף פעם לא אאבד חיבה ואנשים ודברים שהיו קודם אני יודע שאני לעיתים אאצור ואחשוב עליהם בחיי אני אוהב אותך יותר בחיי אני אוהב אותך יותר