אומנם חדש, אבל....

foxiboxi

New member
אומנם חדש, אבל....

מצטער אם הצלחתי להרגיז חלק מהאנשים לגבי שאלתי "היכן מוצאים נשים איכותיות"? פשוט,רציתי לדעת ונוכחתי לגלות כי לא רק אני חושב כך. אגב,הגדרתי לנשים איכותיות היא-חכמות,משכילות,בעלות אופי-טוב,עדינות,בעלות כושר ביטוי גבוה וכמובן,מושכות (אותי). אני יודע שקשה למצוא אנשים איכותיים בכלל ,ונשים בפרט,ושאלתי היא האם האנשים הקבועים בפורום יוזמים מפגשים כלשהם?

ufffnick

New member
כן, יש מפגשים

אבל לא של האיכותיים בחבורה. אם עוד לא הבנת, המושג "איכותי" המודבק כתווית תו תקן לאדם, מעורר חלחלה קלה אצל חלקינו. יש בזה מן הסממן המתנשא, אגוצנטרי וגיזעני. ההגדרה ששפכת מולינו לגבי "איכותיות", היא הגדרה שמכילה בה יותר מידי אלמנטים סובייקטיביים, על כן, מי שתראה לך כ-"איכותית" לאחר עשויה להיות "ממש לא ברמה". ונניח וישנה כאן בפורום אותה אישה איכותית, על איזה קריטריונים היא אמורה להגדיר עצמה כאיכותית? איפה הגבול בין איכותית ללא איכותית עובר? וביננו? אני לא ממש הייתי שש להתקרב למישהי שמגדירה עצמה כ"איכותית", משהו יאותת לי שהיא עסוקה יתר על המידה בעצמה. קשה למצוא נשים "איכותיות" בימינו. במיוחד באינטרנט. כי האשליה הכי גדולה בעולם זה הרשת, אתה יושב ומדבר עם כל העולם ואישתו על הכל, מוצא כל מה שאתה צריך, ועם זאת יושב לבד בחד חשוך עם קופסאות של פיצה ישנות מפוזרות מסביב. (מקווה שהתמונה שניסיתי לבנות תהיה מובנת לשם שינוי...)

BABELICIOUS

New member
סליחה אבל....

נשים לא משכילות הן אוטומטית לא איכותיות כהגדרתך?! ומה זה לעזאזל אופי טוב? ומה זה נשים עדינות בעיניך? כאלו שלא מעזות לקלל? בקיצור אי אפשר להגדיר איכותי, זה נורא מקובע.

גונדרי

New member
איכותי זה עניין אינדיבידואלי

כמו שאתה מתאר לעצמך, כשתגיד "בחורה איכותית" לנובוריש צפוני ב BMW ספורט, לסטודנט לפילוסופיה מהאוניברסיטה העברית ול'יוצא הודו' שבדיוק נוסע עכשיו לסיני, תקבל שלוש נשים שונות לחלוטין.... ככה שאיכות זה בעייני המתבונן. בכל מקרה נראה לי שג'יי דייט זה מקום טוב להתחיל בו .... יש לך שם הרבה מאוד מידע 'איכותי' על הבנות. אם פרסמת את ההודעה הזאת כדי לבדוק אם יש כאן בפורום הזה, בחורות איכותיות פנויות שעשויות למצוא בך עניין, אז... כן! יש. אני אפילו הכרתי כאן מישהי מאוד איכותית....
אבל אם אתה באמת רוצה להציג את עצמך למטרת זיווג, הייתי בוחר בהודעה יותר עדינה.

belli80

New member
אוי...

"אופי טוב" יש רק ללברדורים.. אתה יכול להתחיל ת'יום באמירות קצת פחות כוללניות ורדודות? היה לי לילה קשה...

magenta73

New member
היי!

גם לסחבה שלי יש אופי טוב! והיא ממש, אבל ממש לא איכותית! וממש, ממש לא לברדור...

דרלינג

"איכותי/ת" מה זה? זה מה שאתה מציב לעצמך תנאים למצוא בבחורה יש אנשים שאיכותית זו בשבילם בחורה לבושה יפה מטופחת ומאופרת טיפ טופ ושקטה ויש אנשים שאיכותית בשבילם זה אחת עם שרוואל בראש טוב עם ג'ויינט ויש אנשים שאיכותית בשבילם אחת עם מיני קצרצר שער אדום אש ומופרעת תלוי מה ההגדרה שלך? מה בידיוק אתה רוצה למצוא/ להכיר

למעלה