אומנם כבר שאלתי בעבר..

adidas4

New member
אומנם כבר שאלתי בעבר..../images/Emo140.gif

אבל אני אסתכן ואשאל שוב... יש לי נשירת שיער כתוצאה מלחץ נפשי כבד שהיה לי לפני כמה זמן.. מאוד מאוד אשמח לשמוע את עצת מומחי הפורום איזה דברים טבעיים מומלצים טיפים לעצירת הנשירה והגברת (אולי) הצמיחה המחודשת של השיער כי הייתה לי רעמת תלתלים שהייתה מקור הגאווה שלי ועכשיו זה סתם משהו שיש לי על הראש בלי צורה[ זה מאוד מתסכל אשמח מאוד לשמוע עצות וטיפים..

adidas4

New member
מה דעתכם על עיניין הנשירה../images/Emo4.gif ?

אני יותר מאשמח לשמוע עצות וטיפים :)

../images/Emo24.gif../images/Emo23.gifadidas4 ,ועוד איך ,,כן

ברוכה הבאה. צמחי מרפא לבעיית הנשירה. מירתח מצמחי-מרפא,,כף גדושה מסרפד,אכילאה,ורוזמרין. ואם השיער כהה להוסיף אגוז-שחור. לערבב ב-2 כוסות מים ,בסיר(לא אלומניום)על הגז. להביא לרתיחה,לכבות את האש,ולהניח לתערובת להתקרר. לסננן את העלים,להוסיף עוד 1 כוס מים רתוחים. לשטוף את השיער עם התערובת לאחר כל חפיפה. ולאחר מכן לא לשטוף את הראש עם מים,להשאיר את האפקט של המירתח. המירתח מעודד צמיחה,ויתמלא תוך כמה חודשים. במאמרים מופיעה מסכה לשיער על בסיס שמן צמחי-קוקוס ושמנים-אתריים, שכתבתי. מומלץ לנשירת שיער. מומלץ לשתות תה או צמחי-מרפא בחליטה של היביסקוס אדום, מאזן את הפרשות ההורמונים,ומעודד צמיחת-שיער. ערב טוב ומבורך.

Sonata Of Tears

New member
ממ..

תראי ,יכול להיות שאיכשהו נהיית אמנית מהסיפור? כי זאת תופעה של אנמיה ,נשירת שיער,את בטיפול פסיכולוגי\פסיכיאטרי? כי אלו דברים מאד חשובים יכול להיות שיש לך חוסר בויטימין B12 ,ואת צריכה לכחת ויטמין,כדי שתלכי לרופא בנושא ,בכל מקרה,ויטמין כזה בטבע יש בבשר ודגים

adidas4

New member
עשיתי בדיקות דם לראות אם יש

אנמיה וזה הראה שאין לי אנמיה והכל תקין... תודה בכל מקרה :)

Devadeva

New member
יש פתרון

חוץ מאבץ שלדעתי חשוב שתקחי, יש תערובת שמנים מעולה. בקבוק של 30cc שמן חוחובה שימי: 5 טיפות רוזמרין 5 טיפות לבנדר 5 טיפות קלארי-סייג' לעסות את הקרקפת עם התערובת 3 פעמים בשבוע במשך רבע שעה עיסי עמוק ולא לקמץ בתערובת. לאחר העסי לכסות את הראש בכובע רחצה לשך חצי שעה ד שעתים. לאחר מכן ניתן לחפוף כרגיל לא להרבות בשמו או קונדישיונר אם אינם עשוים מחומרים טבעים. לחזור על התהליך: 3 פעמים בשבוע - במשך השבוע הראשון. פעמים בשבוע - בשך השבוע השני. פעם אחת - במך השבוע השלישי. להמשיך כך במך מספר חדשים או עד להטבה במצב. רצוי לתרגל על בסיס יומיומי נשימות עמוקות, טכניקות רגיעה כגון מדיטציה. ואולי אפילו לפני הכל לעשות בדיקת דם כללית ומקיפה שתשקף את מצב הויטמנים והמינרלים בגופך. איחולי לבריאות ושלוה דווה

adidas4

New member
תודב רבה לכם../images/Emo24.gif

איפה ניתן להשיג את השמנים או שאחר החומרים לשטיפה? בביתי טבע (האם יש מקומות מומלצים)?

../images/Emo24.gifadidas4,את צמחי-המרפא,,,,,

את יכולה להשיג בחניות תבלינים מובחרות,ובבתי-טבע. והשמנים האתריים את יכולה לרכוש בבתי-טבע.

bflygirl

New member
ברוכה הבאה שוב

את יכולה לשאול כמה שאת רוצה אין בזה שום סיכון חיחיחיחיחיח וראיתי שענו לך המון אז שיהיה בהצלחה

../images/Emo28.gif../images/Emo141.gifאושרת28,שנה נהדרת,אני,,

מאחלת לך ולכולם, שנה של הגשמת משאלות הלב והנשמה.

adidas4

New member
סורי פשוט אני כבר כל כך מיואשת../images/Emo10.gif

כי אני לוקחת עכשיו ויטמין בי 6 ומנסה מסכיות טבעיות לשיער והשיער שלי עדיין ממשיך להיות דק מיום ליום מהרעמת תלתלים הסמיכה והעבה שהייתה לי כמובן אני אנסה את מה שהמלצתם לי עליו (תודה רבה) פשוט זה מדאיג אותי שהנשירה ממשיכה,ונסיתי לחפוף בלי מרכך ואני לא יכולה לסרק את השיער בלעדיו...

למעלה