אומנם לא בוקר......

אומנם לא בוקר......

אבל רק עכשיו יש לי כמה דקות להכנס לשאול לשלומכם..... היום היה יום עמוס.... הלכנו לכמה סידורים בעיר...אח"כ נסענו לפ"ת לבדוק מה שלום האבא של ה
... אח"כ בדרך חזרה החלטנו להכנס למרכז הרהיטים בראשל"צ...נחמד אבל המבחר לא משהו אנחנו מחפשים מיטה מעץ מלא..משהו איכותי וטוב לא לשנה...לדידוש...וואלההההההההההההה המחירים בשמיים!!!!!!!! בסביבות ה 2500-3000 ש"ח !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא יאומן
החלטתי שנבדוק היטב לפני שנחליט על משהו.....הילדון צריך משהו איכותי ואורטופדי לגב.... ובמיטות ומזרנים אסור להתפשר למרות שזה לא קל. אח"כ נזכרתי שבבית אין כלום....אז נכנסנו לחצי חינם בראשון....פששששששששששש מתה על החנות הזאת !!!!!!!!! מדהימה כייפית....ממש סבבה והמבחר נפלא ולא יקר . ואז חזרנו לקחת את דידוש מהגן....ונחשו מה??????????????? זה לא נגמר
הילד יושב בבית ויש לו חום!!!!!!!! אוףףףףףףף מה לעשות? הרופא לא רואה משהו מיוחד....וזה פשוט לא עובר...פעם יש פעם אין...שואלת מה כואב...כלום! לפעמים אומר הבטן....ממש מבאס....עכשיו הילדון נרדם (יותר נכון ב 17:00) לאחר נורופן.... מחר אין גן (כאילו שאם היה הייתי שולחת אותו) אולי אתם....מישהו מכאן נתקל בזה? חושבים שזה וירוס? שזה מהילדים בגן? אוףףףףףף אני כבר מיואשת!!!!!!!! אז זה..... מאחלת לכולנו המשך ערב נעים וכייף...לי חם בטירוף...
מקסי

liri לירי

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

יקירתי, עכשיו זו התקופה. תקופת המעבר, בין כסה לעשור, סליחה, חחחחחח, מעבר קיץ לסתיו. לא רק הילדים חולים, מעלים חום בלי תסמינים, כך, גם המבוגרים. אין מה לעשות מלבד להיות סבלניים, קשובים לילדים, לתת הרבה
ים ו
שתיה חמה רצוי עם לימון אם הילד אוהב והרבה הרבה מנוחה. כמו שזה בא ככה זה יילך. אל תתיאשי. הוא מתחסן. לבגי מיטות - בדקת עם נגר? אגב, לא רחוק, ממרכז הרהיטים יש נגריה אוףףף שכחתי את שמה זה יוצא מול 5 נגרים זול יחסית ועבודה משובחת. ואם כבר הגעת לראשון סעי עוד קצת ת"א לרחוב הרצל. יש המון חנויות לריהוט ילדים. וגם.......חפשי באתר "זאפ" תתפלאי גם לזה יש שם סקר מחירים. ובצומת בילו יש נגריות טובות. אם כבר.........אז כבר.........

שנהביי

New member
יכול להיות מאוד וירוס ../images/Emo24.gif

גם לסתיו היה לילה כזה עם 40.5 מעלות חום, ולא נראה היה שכואב לה משהו, פשוט רק חום, כך היה למשך 24 שעות וזה עבר באותה מהירות שזה הגיע. מקווה בשביל עדי שיעבור לו מהר ובלי כאבים מיותרים, והחלמה מהירה

../images/Emo24.gif

זהו...שאילו זה היה נגמר בלילה לא הייתי מתבאסת..... זה היה בראש השנה 3 ימים.... ושבוע שעבר עוד יומיים ואתמול ושלשום...בא והולך בא והולך....היינו אצל הרופא והוא עשה בדיקות דם שתן וצואה והכל היה תקין.... אבל הנה שוב זה בא והולך....מציק ...לא נוח ושונאת לראות אותו סמרטוטון.
יקירתי...מקווה שהיום יעבור כבר

IAM20072007

New member
אם את מתנחמת , אז גם אצלנו הלילה הולך להיות

ארוך, יש להראל תולעים , אז הבאתי לו ורומקס שזה אמור לעזור. אני מקווה שכבר עכשיו, בנתים הוא רעב והוא אוכל קורנפלקס. אני מקווה שדידוש יותר טוב, עכשיו זה באמת עונת המעבר כמו שכברכתבו לך , תתעזרי בסבלנות למרות שזה קשה. לילה טוב

../images/Emo24.gif

תודה מתוקה..... מקווה שיעבור ומאחלת גם להראל לסיים עם התולעים למרות מזכרון שלי.... לא בטוחה שזה נגמר...זוכרת מישהי שהיתה איתי בכיתה היה לה את זה שנים.....זה מגרד קצת ומציק אבל היא חיה עם זה יפה מאוד וזוכרת שבכלל לא הפריע לה.

החורזת**

New member
הייתי מציעה לך ליסוע לחנות המפעל

של פולירון בקיבוץ זיקים. יש להם מזרוני איכות לילדים וגם מבחר לא רע של מיטות.

למעלה