אומנם לא משתתפת הרבה

אומנם לא משתתפת הרבה

ולא משתפת כי אין לי מצלמה שמתחברת למחשב. טסה לארה"ב עוד מעט עם הנייד הצמוד. בתכנון להתעדכן גם משם בנעשה כאן. יש למישהיא המלצה על חנויות שכדאי לראות בניו יורק?

אין לי המלצות,

אבל ניראה לי שבטח בניו יורק אפשר למצוא המון דברים! איזה כיף לך!
אולי תעשי חיפוש בגוגל לחנויות צמר בניו יורק?

את מוכנה לארוז גם אותי למרות.....

שאני נוסעת עוד 7 שבועות לאירופה מוכנה להיות במזוודה שלך.

angel nanny

New member
אני מארה"ב

אומנם לא גרה בניו יורק אך רשתות "MICHAELS" ו "WALMART" הם בכל רחבי ארה"ב ובהם אני נוהגת לקנות כוון שהן החנויות הכי זולות. "מייקלס" היא יותר חנות לאומנות ו-וואלמארט היא חנות שיש בה הכל כעיקרון. לכי לאתר הבית של מייקלס ותתאהבי www.michaels.com טיסה ובילוי מהנים

אני זוכרת שהתארחתי בארצות הברית

במילווקי ובאמת קניתי צמר בוולמארט. המחיר היה ממש מצחיק ובאריזה אחת היה צמר לאפודה שלמה.

מושית10

New member
הנה מה שאני עשיתי כשהייתי ב"בעיה"

דומה: נכנסתי לבלוג של משכית ועברתי על רשימת החנויות בניו יורק. בכל אתר של חנות כזו רשמתי את ה-zip code של האזור בו שהיתי וכך איתרתי חנויות בסביבה הקרובה. כולל במרחק שיש צורך לנסוע בסאב ווי. החנויות מרהיבות ביופיין ובגודלן. חוויה להיכנס אליהן (לא תמיד צריך לקנות
) תיהני.

בוקר טוב - בלקסינטון פינת 42 יש

שם חנות של צמר וחוטים........מדהימים..........זה נמצא בגלריה למעלה של חנות הסוכריות הענקית.........תשאלי שם כי אני חושבת שאין להם שלט או שאולי כבר עשו.........ובעלת החנות היא כמובן??????? ישראלית מרחוב גורדון בתל אביב..........עולם קטן........תרגישי שם כמו בבית.....

רבקה6

New member
ספי תודה! רשמתי לי.

בששי בבוקר אני על המטוס "לשם" ...כלומר די קרוב לשם (ניו ג'רזי) אבל אני אהיה לפחות יומיים שלושה במנהטן בשיטוטים (ככה זה בכל פעם כשאני מגיעה לשם...אני מהמשוטטים...) ואת החנות של הסוכריות אני מכירה (אני...והארנק שלי...). אז הפעם אני אעלה גם למעלה. אני כבר רושמת לי לקחת עוד מזוודה... כמה משלמים על עודף מטען היום????? ר/

למעלה