אומנם לא קשור.. אבל
50 מיליון

אומנם לא קשור.. אבל ../images/Emo130.gif50 מיליון

חייבת לשאול <כל פורום שאני דורכת בו עולה השאלה ויש תשובות מקוריות> מה הייתם עושים עם 50 מיליון

אוקיי

תשמע.. אין לי בעייה "להרוס " לך את הצניעות.. רק תזכה.. חמש שעות צמוד אלי לשופינג.. תשכח צניעות מה היא :) עכשיו אם אני חושבת על זה.. לא יודעת בכלל מתי ההגרלה.. אולי כדאי לשלוח טופס

L L B

New member
♪ ♫ לקום מחר בבוקר עם חמישים מילי

הייתי תורמת ללשכת הרווחה, איפה שעשיתי שירות לאומי (נו, מה לעשות. יצא לי לדבר פעם עם האחראית על כסף והבטחתי שאם אזכה, אתרום להם קצת
)
עוד הייתי תורמת למרכז סיוע לנפגעות... (הם כ"כ עזרו לי...)
ול"איתנים"! (בית חולים פסיכיאטרי שהייתי מאושפזת בו המון זמן).
סוגרת לאבא שלי את המינוס הע-נ-ק-י שיש לו בבנק.
נותנת קצת לאימא, לאחים...
קצת לנזקקים.
ולבסוף הייתי קונה את... שרי אריסון! הא!
אתם לא מצפים שאוסיף עוד סעיפים, נכון? גם אני צריכה לחיות ממשו...
וזייו!
L.L.B

קונה בית ורכב, לאימא שלי

אחכ' קונה גם לי בית ורכב, משלמת ללימודים הכל, מראש במזומן, משקיעה בורסה, ונותנת כמה שצריך למישהי שהכרתי אתמול במסיבת רווקות והבנתי שיש לה המון בעיות כלכליות וכבר 6 שנים היא בנפילה שלא נגמרת, והיא הזכירה לי את עצמי בתקופה שלפני הטיפול שלי...
לינוי

ANGIE STARDUST

New member
במקום טיפולים מכל הסוגים...

סוגרת ת'מינוס לאחיות שלי (הנשואות..), ופשוט מקימה אגודת צדקה לכל מי שממשלת ישראל והחברה הישראלית לא מעניינות ולא מכירות: עזרה למשפחות נזקקות, נכים למיניהם:אוטיזם, נכים פיזית וכו' וכו', מכון גמילה מאלכוהול (אגב, יש רק אחד (!!!!) כזה בארץ, ברמת-גן, והוא ישן ורקוב לצערי)- וכמובן טסה למקסיקו ולארה"ב...עושה את הטיולים שאני רוצה לעשות ואין לי כסף...וצניחה חופשית....

סלינוש

New member
וואו..אוקיי:

עשרת הדברים שהייתי עושה: 1. כרטיסי טיסה ללאס וגאס + כרטיסים לאיזה 10 הופעות של סלין דיון שם. חלום! חלום! 2. טיפול נפשי. בהחלט. 3. אוטו (אוטומט! פורד פוקוס). 4. השלמת בגרויות. 5. בית לאחותי ובית לאחי ואשתו ומכסה להם את המינוס. 6. 10 מיליון לתרומות. 7. נתוחים פלסטיים בזרועות, בטן, ירכיים, חזה, תחת ועוד מקומות :). בשיא הרצינות. 8. מכניסה חסכונות לבית וללימודים גבוהים, בתקווה שאלה אכן יתגשמו... 9. טיול לניו זילנד 10. שולחת את אמא לטיול שורשים למרוקו - כי היא הכי רוצה בעולם, ובכלל את ההורים לטייל איפה שבא להם. אגב - הסדר בהם כתובים הדברים זה לאו דווקא הסדר בו הייתי עושה את הדברים.... איי... מותר לפנטז, הא?

למעלה