אומרים ישנה ארץ.

אומרים ישנה ארץ.

לפני דקות ספורות הושמע בגלי צה"ל ביצוע חדש ומרגש לשיר הישן של שאול שטרניחובסקי והלחן של נעמי שמר "אומרים ישנה ארץ". השיר מתחיל ב"אומרים ישנה ארץ, ארץ שכורת שמש, איפה אתה ארץ, איפה אותה שמש. לשיר זה בביצועו הישן, קיים ריקוד מעגל יפה משנת 1987 של אמיר סלע ז"ל. אני מקווה שאף יוצר "חרוץ" לא יתפוס הפעם "יוזמה" ויבנה לזה ריקוד חדש. א. יש כבר ריקוד מצויין. ב. ולו רק בשביל לכבד את זיכרו של אמיר סלע ז"ל. מירי.

בי

New member
שמעתי ביצוע של ירדן בר כוכבא

לא שמעתי עכשיו ברדיו, אבל ראיתי בטלויזיה לפני יומיים, לא זוכרת אפילו באיזו תוכנית, ביצוע של ירדן בר כוכבא ממש ממש מעולה. ייתכן שזה מה ששמעת גם את?

צליל ב

New member
כל יום

כל יום בערוץ 2 משמיעים את השיר "אומרים ישנה ארץ" בפרומו של "אין לי ארץ אחרת"

צליל ב

New member
למירי

נדמה לי שכבר כתבו בפורום שלקחו ריקוד אחד שהיה של אמיר סלע ז"ל, קיבלתי אישור מאבא שלי שזה נכון, ממש לא יפה, אם הביצוע החדש יפה אני מקווה בשביל כולנו שמישהו יקח יוזמה וילמד את הריקוד המקורי ששמעתי שהוא מאוד יפה. (כרגיל הורי עוזרים לי לכתוב)

אכן נכון הדבר !

לצליל החמודה ! אכן נכון והורייך צדקו. וזאת הזכרתי כאן בפורום. הריקוד "שיר כלולות" חובר בשנת 1974 על ידי אמיר סלע ז"ל כריקוד זוגות, ובשנת 1997 יצא ריקוד זוגות חדש בעל אותו שם ואותו לחן על ידי יוצר אחר. היות ומצאתי תכונה אופיינית לנפטרים שהם אינם מגיבים על טוב כמו על רע, מצאתי לנכון לבקש שהפעם אף יוצר חרוץ לא יתפוס "יוזמה" לגבי הביצוע החדש של ירדן בר כוכבא (תודה -לבי) לגבי השיר "אומרים ישנה ארץ". לפחות אנו ניתן כבוד ליוצר-חבר שהלך לעולמו. מירי.

למעלה