sashalola
Well-known member
אומרים לי שהוא מכוער וסתמי
מצאתי בתים לעשרות גורים,
ובמאצ'קי אין מתעניינים, (פרסמתי אותו בכל מקום שהיה נגיש לי, אין לי פייסבוק אבל חברים אמרו שהפיצו,)
אומרים לי שהוא מכוער וסתמי, אבל הוא לגמרי מתוק ומיוחד,
יש לו פרווה רכה מבריקה ופלומתית, יש לו צבעים ונקודות בגוונים של אפור עד לבן.
אבל המיוחד בו זה האופי הנהדר שלו,
קודם כל הוא לגמרי עצמאי. אוכל אוכל גורים יבש, משתמש בארגז חול עם מכסה בלי בעיה, נרדם בשקט כשסוגרים אותו בחדר,
הוא גורון מאוד נוח, לא מנגז, לא מיילל ולא מציק,
הוא רגיל לישון לבד בחדר סגור, מחכה בשקט ובסבלנות לבוקר,
הוא לא מציק ומשתולל בנוכחות החתולים הגדולים שלי שלא סובלים גורים, ומאצ'קי הוא הגור הראשון שהם לא בורחים ממנו בכעס.
הוא לא מציק לאנשים ויודע לשעשע את עצמו גם לבד,
כאשר הוא מתעייף הוא מתכרבל בנימוס על הברכיים ומגרגר כמו טרקטור מאושר.
אנשים מחפשים חתול ביתי ומשפחתי, ומאצ'קי הוא בדיוק כזה, ידידותי לכולם, ומעבר להכל בעל אופי כל כך נוח ונעים.
אינני נוהגת לכתוב על ההיסטוריה ועל מצבם הזוועתי של הגורים שאני מצילה מהרחוב, רק אומר שהיום מאצ'קי בריא ומטופח כנסיך, ושליתום הקטן הזה מגיע בית משלו לגדול בו בביטחון ובאהבה.
אנא עזרו לי למצוא לו בית,
תודה

מצאתי בתים לעשרות גורים,
ובמאצ'קי אין מתעניינים, (פרסמתי אותו בכל מקום שהיה נגיש לי, אין לי פייסבוק אבל חברים אמרו שהפיצו,)
אומרים לי שהוא מכוער וסתמי, אבל הוא לגמרי מתוק ומיוחד,
יש לו פרווה רכה מבריקה ופלומתית, יש לו צבעים ונקודות בגוונים של אפור עד לבן.
אבל המיוחד בו זה האופי הנהדר שלו,
קודם כל הוא לגמרי עצמאי. אוכל אוכל גורים יבש, משתמש בארגז חול עם מכסה בלי בעיה, נרדם בשקט כשסוגרים אותו בחדר,
הוא גורון מאוד נוח, לא מנגז, לא מיילל ולא מציק,
הוא רגיל לישון לבד בחדר סגור, מחכה בשקט ובסבלנות לבוקר,
הוא לא מציק ומשתולל בנוכחות החתולים הגדולים שלי שלא סובלים גורים, ומאצ'קי הוא הגור הראשון שהם לא בורחים ממנו בכעס.
הוא לא מציק לאנשים ויודע לשעשע את עצמו גם לבד,
כאשר הוא מתעייף הוא מתכרבל בנימוס על הברכיים ומגרגר כמו טרקטור מאושר.
אנשים מחפשים חתול ביתי ומשפחתי, ומאצ'קי הוא בדיוק כזה, ידידותי לכולם, ומעבר להכל בעל אופי כל כך נוח ונעים.
אינני נוהגת לכתוב על ההיסטוריה ועל מצבם הזוועתי של הגורים שאני מצילה מהרחוב, רק אומר שהיום מאצ'קי בריא ומטופח כנסיך, ושליתום הקטן הזה מגיע בית משלו לגדול בו בביטחון ובאהבה.
אנא עזרו לי למצוא לו בית,
תודה