אומרים שגיל 20 + זה תקופה טובה שצריך לנצל

קורלי07

New member
אומרים שגיל 20 + זה תקופה טובה שצריך לנצל

אני בת 21.. מוצאת את עצמי נעה בין עבודות.. מגלה שהחברות שיש לי הן לא באמת חברות והן באות והולכות..
מגלה שכל גבר בטווח גילאים שהייתי רוצה להכיר מחפש סטוץ/יזיזות או כבר תפוס
זה עובר על כולם או שזה קורה לחלק..?
איך מתמודדים<?

ofleibo

New member
בערך על הרוב כזה....

אני בן 24, כבר שנים אני מרגיש שהחבורה שלנו לא באמת חברים אלא סתם חבר'ה.
וכל בחורה בטווח גילאים תפוסה או בטוחה שגברים מחפשים סטוצים...

אז כן, זה עובר על רובנו.

איך מתמודדים?
עם החברים- חברים חדשים דרך מעגלים חברתיים חדשים (לימודים, עבודה וכדו')
עם המין השני- שורדים עד שמוצאים את הבחור/ה המתאימים.

מקווה שעזרתי =)

קורלי07

New member
צרת רבים חצי נחמה.. חח תודה

רבים אומרים שכל החיים לפני שאני סתם מדאיגה את עצמי.. ושבסוף הכל מסתדר..
נחיה ונראה חח

ofleibo

New member
ברור שבסוף הכל מסתדר...

כולנו נמות בסוף...(הכי דכאוני ועצוב שלי....אבל ציני רצח)

נחיה ונראה...

top12345

New member
גם אני גם מרגיש כמוך

אני בן 23, בנות שמעניינות אותי תפוסות, אנשים בעבודות שאני מגיע אליהם לא באמת מחפשים חברים מחוץ לעבודה
וחברים? בקושי עד אין בכלל(השתניתי והם לא וזה לא מתאים בכלל עד בכלל מאוד חחחחח ואני מעדיף את השינוי הזה)
אני מכיר כאלה שזה עובר להם בכיף, אבל זה באמת חצי-חצי בעניין הזה לדעתי
אני חושב להתחיל ללמוד ולו רק בשביל להיות במסגרת ולהכיר אנשים חדשים וגם להוציא תואר(חושב על זה קצת בחוסר חשק אבל גם לעבור בין עבודות ולא להיות עם חברים זה לא כיף לי בכלל)

top12345

New member
אני מנסה כל מיני דברים

ניסיתי להתנדב עם ילדים וזה היה כיף אבל לצערי זה לא המשיך ובעוד מקומות, החלפתי עבודה (עבדתי סה"כ ב-3 עבודות אחרי השחרור כולל הנוכחית), ניסיתי מועדפת
ועכשיו אני חושב על שני כיוונים=> או ללמוד וזה יהיה בב"ש או בי-ם או לשכור בעיר אחרת(כי אני גר בעיר שאני פשוט שונא ו-3/4 ממנה זה ערסים)
מעבר לזה? קשה לי, אני לא אכחיש, אפילו מאוד אבל אני אצא מהבית בדרך כזו או כזו ואני מקווה שמגורים בעיר אחרת יעזרו
אני שמח שיצא לנו לדבר פה, כי אצל בנות זה תמיד היה נראה שהולך יותר קל אחרי השחרור, הן מגיעות לעבודה חדשה ומתחברות תוך 2 דק' עם מישהו אחרת והן נהיות חברות

קורלי07

New member
ואני הייתי בטוחה ההפך

קטע.. אני הייתי בטוחה שאצל גברים יותר קל חח

אם זה קורה לשניים-שלושה שהגיבו כי הם מזדהים

זה כנראה קורה לכולם/הרוב...

חכו שתגיעו לקורס סטטי' בלימודים, באמת תוכלו להתלונן וזה גם יהיה
יותר מחובר למציאות בנתונים.

oromer

New member
מנהל
כל תקופה צריך לנצל

בכל תקופה יש דברים טובים יותר או פחות... הגישה צריכה להיות שמוציאים את המיטב.
את עוד צעירה ואת תכירי גברים שיהיו פנויים ויחפשו קשר ארוך ומחייב. זה לא קורה לכולם, אבל את ממש לא היחידה.

אנשים פוגשים חברים חדשים במהלך הלימודים, וגם בעבודה. ובקמפוס במקומות נוספים. תהיי פתוחה להכיר.

spaysi8

New member
מוצאים חברים חדשים..

בגיל הזה קשה למצוא אבל אפשרי-
בין אם בעבודה, לימודים, פורומים..

וגברים לא באמת קשה למצוא, בעיקר לא לסטוץ ;)

Any991

New member
מה שאת עוברת

זה גיל 20. ואת לא צריכה להתרגש. כן זה מעצבן, מעצבן שצריך לעבוד כדי לפרנס, מעצבן שחברויות הולכות וחוזרות בתדירות גבוהה ומעצבן שקשה אולי לתחזק זוגיות טובה כזאת.
אנחנו עוברים את זה גם. חברים הולכים וחוזרים ומתחלפים מלא, ויש לימודים על הראש ומה לא-מנסים לחשוב שזו רק תקופה חולפת אבל שבסוף כנראה נתגעגע אליה. וחוץ מזה שהפורום הזה מלא באנשים שמרגישים אותו דבר אז זה מעולה כדי לפרוק.

Anonimi43

New member
אני אוסיף על מה שהוא אמר

גם אני הרגשתי כמוך בתקופה הזאת. גם אחרי התיכון וגם אחרי הצבא. זה תקופה כזאת שאת יוצאת ממסגרת אחת כמו הצבא שהיא מאוד מחייבת ומאוד מסדרת לך את היום
ופתאום את משתחררת ואין לך את השגרה הזאת ואת פתאום חופשייה מצד אחד אבל גם צריכה לסדר לעצמך את סדר היום.
זה נכון גם מבחינת חברתית. חברים ישנים פתאום כבר לא חברים ואנשים שבקושי הכרת פתאום הופכים להיות יותר קרובים אלייך(זה ההזדמנות לנצל את ההזדמנות להכיר אותם יותר לעומק).
אותו הדבר מבחינת קשרים זוגיים. אני יכול להגיד לך שלפחות בשבילי זה שהתחלתי ללמוד מאוד עזר לי. כי כמו בצבא ובתיכון באוניברסיטה, את שוב מכירה אנשים חדשים, באותו
ראש ושעוברים את אותם חוויות כמוך.
אם זאת, זה זמן גם להרגיע ולהנות מחוסר המחויבות והלוח זמנים ולהחליט על הכיוון שלך. אם את רוצה לטייל בעולם, תחסכי כסף וצאי לטיול(את יכולה לברר מי מהחברים שלך רוצה לטייל גם ואז התוכנית תרקום עור וגידים) או לחילופין את רוצה ישר לגשת ללימודים אז תתחילי ללכת לימים פתוחים באוניברסיטאות/מכללות. אני יודע שלי זה עזר לשמוע כל מיני דעות ולהבין יותר טוב איפה אני רוצה להיות.

בכל מקרה, הטיפ הכי חשוב שאני יכול לתת לך(בלי להישמע קלישאי מידי): תלכי עם מה שאת חושבת. רק את יכולה לדעת מה מתאים לך לעשות בזמן הזה.
ואל תלחצי מכך. כי כל אחד עושה מה שהוא רוצה בתקופה הזאת ותוכנית של איש מסוים לא בהכרח תתאים לך. את צריכה לבחור בדרך שלך ולהיות ולדבוק בה.

תזכרי שההחלטות האלה שאת לוקחת עכשיו הם גם הכי מעניינות כי הם באמת משפיעות על מסלול החיים שלך ומאפשרות לך להביע את עצמך ואת מי שאת
אז שיהיה לך בהצלחה :)

ori 6

New member
היי קורל.

אני נמצא "בשלהי" שנות ה-20, אז אני מרשה לעצמי לדבר כאילו ממרום גילי, אבל זה סתם מהחוויות שלי.

אני חושב שיש תפיסה מסוימת לגבי הכיף שצריך לעשות בשנות ה-20 שלך. הדוגמא הכי ברורה היא כל הסרטי קולג' והקמדיות האמריקאיות שאתה רואה בהן חבר'ה, בילויים מטורפים וגם ה"לוזר" הגדול ביותר בסוף מצליח.
ברור שהמציאות היא די רחוקה מזה ובסוף אצל כולם זה די אותו הדבר כפי שתיארת (גם אני הזדהיתי עם לא מעט ממה שרשמת).
שנות ה-20 הן אכן כיפיות, וחייבים להנות מכך שאתה צעיר ומשוחרר ממחויביות זה Must, אבל לא פחות - אלו השנים שבהן את צריכה לבנות את הבסיס שלך, כלכלית ואקדמית לעתיד. זה די משתלב יחד.

קודם כל, לא יודע אם ואיפה שירתת בצבא, אני מניח שאת גרה בבית, אז פשוט, שימי לך למטרה לעבוד רצוף בכדי לטוס לטיול של אחרי הצבא אם עדיין לא עשית, מינימום תאילנד ואם הזמן והכסף מאפשר - דרום אמריקה לכמה שיותר זמן. לאחר מכן, חשוב למצוא מקום עבודה רציני או לחילופין להתחיל ללמוד מקצוע במוסד לימודים טוב (אוניברסיטה) שייתן לך כלים מעשיים להמשך. זה אולי נשמע קצת מטיף, אבל אני התחלתי ללמוד בגיל 24 מקצוע שלא חשבתי עליו עד הסוף ואני קצת משלם על זה עכשיו, לפחות בינתיים.

זה היה באופן כללי, כמה תשובות ספציפיות לנושאים ספציפיים שהעלית:
שוב, אם לא טסת - לכי על זה בכל הכוח ושרק זה יהיה לנגד עיניך (פחות או יותר). אם כן טסת או שאת לא מעוניינת - תמצאי עבודה בחברת תקשורת גדולה (שירות לקוחות וכו'), זה גם טוב לרזומה, גם זה כור היתוך של חבר'ה צעירים. כך שאין מצב שלא תכירי אנשים חדשים, חברות חדשות ובני זוג פוטנציאליים, אותו הדבר אם וכשתלמדי באוניברסיטה, אלו מקומות שקשרים נוצרים מעצמם.
בסוף, אני מבטיח לך - הזוגיות תגיע כשלא תצפי לה או בנסיבות שלא חשבת שזה יכול לקרות.

בסוף, מי שמחפש טיפה טיפה פחות רק להנות מהגיל הזה, בונה את עצמו טוב לעתיד וייהנה הרבה יותר מגילאים מתקדמים יותר כי הבסיס שהוא ייסד לעצמו הוא טוב. כולם מגיעים לתחושות האלו בגילאים האלה. בסופו של דבר, יהיו לך כמה חברות טובות, יהיו לך חברות חדשות שפתאום הקשר איתן יהיה עמוק יותר והתקופה הזו תראה לך היסטוריה רחוקה.

תחזיקי מעמד בתקופת המעבר הזו, תשדרי חיוביות, תחשבי חיובי, יהיה טוב!

למעלה