אומרים ש"הפכים נמשכים"

אומרים ש"הפכים נמשכים"

האם אתם מאמינים בזה? מה דעתכם הגבול? שתפו מניסיון

עונה לעצמי

מאמינה שלא צריך להיות עם יותר מדי תכונות משותפות אבל גם לא הפכים מדי. לכל אחד יש את הייחודיות שלו
זה נחמד כשיש כמה נושאים משותפים וכיף ביחד לעשות דברים שאוהבים, וגם כיף דרך הבן/בת זוג להכיר דברים שלא הכרת לפני (מונדיאל, כדורגל - דוג' מוצלחת עכשיו) מנסיון שלי פעם חבר שלי לשעבר היה ההפך ממני בהרבה דברים, התכוונתי לשדך אותו לחברה שלי כי הם נראו לי מתאימים. הייתי הרבה מדברת איתו עליה, ובסוף הוא רצה אותי
הייתי בטוחה זה לא ילך,היינו די הפוכים. הדבר שהיה משותף חזק זה הצחוק הסתלבט והאקשן שאי אפשר בלי..חח בסוף היינו כמעט שנתיים ביחד והוא האהבה הראשונה שלי

pain is MY love

New member
הפכים מאוד נמשכים!

אם אני נמצאת עם בן אדם שדומה לי יותר מדיי או שאני משתעממת או שאני מתחילה להתעצבן עליו. כי זה הכי מרגיז לראות את עצמך מהצד... מה גם שאני כמעט ולא יוצאת עם בחורים אשכנזים (וזה לא תוך גזענות) מפני שאני מחפשת איזשהי השלמה ללובן שלי...
בקיצור, אני חייבת מישהו שיהיה ההפך הגמור ממני כדי שישלים אותי וילמד אותי ויאתגר אותי יותר...

RVD18

New member
לא מצליח לחשוב על מקרה שאני מכיר

ששני הפכים היו בקשר אז אין לי דוגמא אבל אני חושב שלהיות עם מישהי שהיא ממש דומה לי יכול להיות משעמם ועם מישהי שיש לה תחביבים אחרים או או מתעסקת בדברים אחרים או אופי אחר, זה יותר טוב כי לומדים ונחשפים לכל מיני דברים ומנסים דברים אחרים שזה יכול להיות נחמד. מצד שני, אם להיות הפכים זה השקפות עולם שונות או הרגלים מעצבנים (בשביל הבן זוג השני) אז אולי זה יגרום לחיכוכים ומריבות. זה מה שנראה לי, יכול להיות שאני אסתדר טוב גם עם מישהי עם אופי כמו שלי שמאוד דומה לי, שדווקא בגלל זה יהיה חיבור ועל מה לדבר ושנעשה ביחד דברים שאוהבים. אבל שלא נהיה בדיוק אותו דבר...

זכוכיות

New member
אני ושי מאוד שונים.

אני נורא ביישנית, הוא שיא הביטחון העצמי, מבחינתו הוא יכול לעשות הכל, להגיד הכל, להיות הכל. אני אתאיסטית, הוא מאמין [אפילו חובש כיפה, אבל לאחרונה רק בחברה מסויימת]. אני מעשנת [בתאוריה, כי עדין לא הכרזתי שהפסקתי, וגם יצא לי לגנוב איזו סיגריה או שתיים החודש, ובכלל כשהוא הכיר אותי- עישנתי.] הוא פריק של בריאות, מהסוג שטען עד שהוא הכיר אותי שהוא בחיים לא יצא עם מעשנת. מהסוג שאוכל יוגורט לבן ושיבולת שועל בכל בוקר וכאלה... אני מבחינתי יכלתי לעבור את חמשת החודשים האלה בלי להכיר לו את המשפחה שלי ובלי להכיר את שלו, הוא נורא משפחתי, נורא חשוב לו שכולם יסתדרו עם כולם. אני מאוד רחוקה מכל רעיון ההגדרה הלאומית, הוא מהסוג שבחר לשרת בקרבי. אני מאוד ליברלית, הוא דיי שמרן [בנושאים מסויימים], לא מבין סטוצים או קשרים מיניים ללא אהבה. מהסוג שהתכוון לייבש אותי לפחות 3 חודשים כשהתחיל הקשר :) לא הייתי אומרת שזה מה שמושך אותי אליו בהכרח, כי עד שהכרתי אותו כל האקסים שלי היו שיעתוק מדוייק שלי ממין זכר, בכלל לא חשבתי שאני מסוגלת להימשך לאדם שלא דומה לי, מה שכן משך אותי אליו וגרם גם לניגודים להיראות כ"כ יפה כחלק מהמכלול אלו הדברים שבהם אנחנו זהים... שנינו תולעות ספרים, אנחנו אוהבים את אותה מוזיקה, יש לנו את אותו הומור, אחד מאיתנו יכול לבחור סרט\ הצגה\ הופעה\ ווטאבר לצאת אליו וברור מאיליו ששנינו נהנה ממנה... שנינו צמחונים :) ובאופן מפתיע שנינו גם מחבבים או לא מחבבים את אותם אנשים... תמיד.

Piren

New member
נראה לי שבסופו של דבר

גם אלו שאומרים שהם נמשכים להפכים המוחלטים שלהם, יגלו שהם הופכיים במספר דברים, אבל בסופו של דבר, גם זהים לא מעט. לא רואה מצב שהופכיים לגמרי יהיו ביחד.

נועם m

New member
קלישאה

אני מניחה שבסופו של דבר זה תלוי באדם: יהיו את אלה שתמיד יחפשו את השונה והחדש, יהיו את אלה שירצו שהכל יתנהל על מי מנוחות, ולפיכך יחפשו את הדומה להם. אני משתדלת לא לשפוט אנשים לפי קריטריונים של "האם הם דומים לי". ברור שצריכה להיות שפה משותפת, אבל זה משהו שאפשר למצוא גם באדם שהאופי שלו מאוד שונה משלי.

תקשיבו רגע..

הכל תלוי בהתחלה.. גם אם בני הזוג נורא הפכיים באופי.. אז תדעו שלפי מחקרים רושם ראשוני לפעמים לוקח 17 שנה לשנות אותו... ולכן אלא אם בין אותם בני הזוג יש ממש קטעים רציניים.. אני חושב שאם ההתחלה ביניהם הייתה טובה.. ולפחות באותם הכמה דקות של ההתחלה וקצת לאחר מכן אם הם שידרו על אותו הגל.. זה יקבע הרבה להמשך של הקשר.. ואני מאמין בזה אבל עד גבול מסויים..

eithancambridge

New member
אני חושב שזה איפשהו באמצע

אני לא מחפש נפש תאומה, ומצד שני אם אני אקח אישה הפוכה, אני ארגיש לא במקום. האמת שדבר אחד אני לא מתפשר עליו, והוא משהו שגם לי יש. אז הפכים לא נהיה:)

Cobe Anan

New member
הממפ.. אני לא חושב שזה עניין מוחלט.

יש דברים שבד``כ זקוקים להשלמה, כמו למשל השיוך המיני; יש דברים שכמעט ואי אפשר כמעט להתפשר בהם על שוני; אבל יש גם תחומים רבים שבהם אנשים מסויימים מחפשים את ההפך הגמור מהם, בעוד אחרים מחפשים את הזהה. זה מאד תלוי בבני הזוג, בסך הכל. כבר נתקלתי בעבר בכמה פערים שלא היה אפשר לגשר עליהם לאורך זמן, כי מה שעם הסינוור של ההתחלה יכול להיראות זניח, הופך למשמעותי אחרי זמן, כשנפתחות העיניים. אני, אישית, אמנם נוטה להיות סלחן לפערים מסויימים, אבל בסך הכל מעולם לא חיפשתי מישהי שתהיה `עזר כנגדי`. בת זוג אידיאלית מבחינתי, תמיד היתה מישהי שהיא קצת כמוני.. זהו.

למעלה