אומרים....

אומרים....

שאם תחייך לעולם הוא יחייך אלייך. שאם תהיה חיובי יהיה לך טוב. שאם תהיה נחמד יהיו נחמדים אלייך. אומרים שתהיה אופטימי... אומרים שמאחרי גבר מצליח עומדת אישה... אומרים שיהיה טוב... ואני כותב זאת לא מזעם אלא מניסיון ואומר: לפעמים אין טעם לחייך כי הצבועים מחייכים אלייך.. אל תהיה חיובי כי אנשים לא יודעים להעריך... להיות קצת מנייאק שידעו שאתה לא פרייאר... שאופטימיות היא בשוויץ או באמריקה כאן קשה עם הכלכלה והמלחמות... מאחרי גבר מצליח עומדת השקעה רבה אישית(לא כולם ממהרים הבייתה). יהיה טוב,יהיה טוב לפעמים אני נשבר....

גם סלעים נשברים,מי אנחנו?../images/Emo24.gif

שולחת חיבוקי בלב ומבינה כל מילה שלך כל אות שכואבת הלוואי ולפעמים היה אחרת.

אופטימיות בשוויץ???אחחחחח...

פרנסי העיר היו גאים לו ידעו שלמקום הזה קוראים שוויץ...ואני אומרת שתנהג כפי שמתאים לך,כל זמן שבסופו של יום,כשתסתכל במראה,תאהב את מה שאתה רואה.

שילה1

New member
כן אבירוש:"לפעמים הים גבוה יש../images/Emo140.gif

גלים.לפעמים..." מאחלת לך שהימים הרעים ואיתן המחשבות-יעברו במהרה. רק טוב!

הבהרה קטנה

הייתה תקופה שהתנהגתי כמו יפה נפש ומתברר שלא משתלם. כתבתי מה שהתחלתי לנהוג מזה זמן מה:לשנות ולנהוג אחרת בחיים. מתברר שזה יותר כדאי.אני לא נמצא באיזה ימים "רעים".

שילה1

New member
הבנתי כי שינית גישה.מה הפכת

לאסרטיבי יותר,או מה? אם תסבידר לי לאט,לבטח אבין מהר!

אלמרה

New member
אי מייל שהתגלגל גם בפורומים אחרים..

בשינוי הנשוא מאישה לגבר: ביום שאלוהים ברא את האדם הופיע מלאך ושאל: ‏מדוע אתה משקיע כל כך הרבה זמן ביצירה זו‏? ואלוהים אמר: ‏האם ראית את המפרט שתכננתי לו‏? הוא מורכב מיותר ממאתיים חלקים בעלי יכולת לתפקד על לחם צר ומים לחץ. בעל זרוע שיכולה להחזיק ארבעה ילדים בו זמנית ובעל נשיקה שיכולה לרפא מברך חבולה ועד לב שבור, ואת כל מה שהוא עושה, יוכל לבצע בשתי ידיים בלבד. ‏המלאך נדהם מהתשובה. ‏רק שתי ידיים? ‏בחיים לא! ‏וזה רק הסטנדרט הרגיל? ‏זה יותר מדי עבודה בשביל יום אחד! ‏חכה למחר כדי לסיים! ‏לא, אני לא, אמר אלוהים. אני קרוב לסיום היצירה הזו, שקרובה כל כך ללבי. כבר עכשיו, עוד לפני שהוא גמור, הוא מרפא את עצמו כשהוא חולה, ויכול לעבוד 18 שעות ביממה. ‏המלאך התקרב ונגע באדם: ‏אבל עשית אותו כל כך רך. הוא רך, הסכים אלוהים, אבל גם קשוח. אין לך מושג מה הוא מסוגל לבצע ומול אילו קשיים הוא יכול להתמודד. ‏האם יהיה מסוגל לחשוב? שאל המלאך. ‏לא רק שיוכל לחשוב, אמר אלוהים, הוא יוכל אף לחשוב בהגיון, ולהתווכח. ‏המלאך נגע בלחי האדם. אופס, יש פה דפקט, אמרתי לך שאתה מנסה להכניס יותר מדי בדגם הזה. ‏זה לא דפקט, אמר אלוהים, זו דמעה. בשביל מה דמעה? שאל המלאך ואלוהים אמר: הדמעה היא דרכו להביע שמחה, צער, כאב, אכזבה, אהבה, בדידות. ‏המלאך התרשם. חשבת על כל דבר! ‏אדם הוא דבר מדהים באמת! אכן כך! ‏יש גברים בכל הגדלים, בכל הצבעים ובכל הגזרות אבל לכולם אותן תכונות: ‏לגברים יש כח ועוצמה אינסופיים, ‏הם סובלים קשיים אבל מסוגלים לחוש אהבה ואושר. ‏הם מחייכות ! כשהן רוצות לצרוח. ‏הם שרים כשהם רוצים לבכות, ‏הם צוחקים כשהם עצבניים, ‏הם נלחמים עבור דבר שהם מאמינים בו. ‏הם מתקוממים כנגד חוסר צדק. הם לא מקבלים "לא" כתשובה, ‏כשהם מאמינים שיש פתרון טוב יותר. ‏הם אוהבים אהבה שאינה תלויה בדבר. ‏הם בוכים כשהילדים שלהם מצליחים ומעודדים חברים בכשלון. ‏הם מוצאים חוזק גם כאשר נראה להם שהם מתפרקים. ‏הם יודעים שחיבוק ונשיקה מרפאים הכל. ‏לב של גבר הוא מה שממשיך להניע את העולם. ‏ובכל מקרה, ‏אם בגבר אכן יש פגם, זאת העובדה שהוא שוכח כמה שהוא שווה. ---------------- סוף ציטוט ------------------- זהו! שידעו שלא רק נשים הן כאלה מלאכיות.

s h o o s h a

New member
ה'פגם' שבגבר

"...העובדה שהוא שוכח כמה שהוא שווה..." אם רק לא ישכח, הפגם הזה יהפוך למעלה הגדולה ביותר ןמגיע לו שיזכור ומגיע לו שיזכרו לו ומגיע לו שיזכירו לו

yamit32

New member
גברים במידן המודרני ???

היי אלמרה, האם אלו הדגמים של הגברים מהעידן הישן או העידן המודרני ? היכן מוצאים דגם כזה ? מוכנה לשלם המון בכדי להכיר גבר כזה.... מועדים לשמחה ימית

אלמרה

New member
היי ימית32.

כן כן. ישנם גם גברים כאלה ולא צריך לשלם הביטי סביבך, זה שאת לא רואה הוא זה שנועד בשבילך.

yamit32

New member
אלמרה ../images/Emo24.gif

אלמרה אתה תמיד כזה מסתורי ? אני לא רואה אולי תעזור לי ????

nofarq1

New member
היי לאביר החדש

היי לאביר אתה נשמע לי קצת מדוכא וחבל אני נופר ומוכנה לשמוע לליבך שיהיה שבוע טוב

אלמרה

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה נופר!

וכבר מוכנה לעזור... כל הכבוד! התקבלת!

אסקורט

New member
כשהכל סבבה אין מקום לאופטימיות

כשהכל סבבה אין מקום לאופטימיות בהגדרה. כשהטוב והחיובי הוא בגדר עובדה אין מקום לאמונה שיהיה בסדר וזה בעצם הפרשנות (שלי) למהי אופטימיות. כשאין ודאות שיהיה טוב אז האמונה שיהיה טוב עושה את ההבדל ומצמצמת את הפער בין מצוי לרצוי. הכל באמת בעיני המתבונן. ולכן לאופטימיות יש את הכוח לשנות. אתה יכול להרגיש יותר טוב לא כי העולם יותר טוב אלא מפני שאתה מתבונן בו אחרת. ואם קשה לך לראות את החצי המלא של הכוס... עצה אישית: בלה יותר זמן במחיצתם של אנשים אופטימיים. זו מחלה מדבקת... וחוץ מזה כולם לפעמים נשברים. לא כולם לומדים מזה משהו. ההבדל הזה הוא הבדל חשוב שמבחין בין אנשים שאני נהנית להיות במחיצתם (אלה שלומדים) ואנשים שאני מתרחקת מהם כמו מאש... מותר לשאול לאיזה סוג אתה משתייך?

אסקורט אם שאלת אותי

אני לא משתייך לסוגים שציינת.אני מעדיף ללמוד עם עצמי ומעצמי ולא מאנשים. אני נהנה להיות בחברת כל סוגי האנשים להביט בהם ללמוד אותם פסיכולוגית אבל כפרוייקט לעצמי באם ניחשתי להכיר אם קלעתי בול לגביהם.

אסקורט

New member
הבהרה

הסוגים שציינתי הם לא אנשים שלומדים מאנשים וכאלה שלא אלא, אנשים שלומדים ממשברים וכאלו שלא...

למעלה