און ויץ פור לה דימניאנה

Sarika

New member
בדיחה../images/Emo3.gif

און פרובה מסכניקו ססנטו אל באנקו דדבשו דה און ארבולה, סטבה פנסנדו דה סו מאל וידה. וינו און פאשארו אי לה קאחו אנדריבה דה לקווסה, אלבנטו אל פובראטו לוס אוז´וס אריבה אי לדישו אל פאשארו אהה אל לוס ריקוס קנטאס !!! עני מסכן ישב על ספסל מתחת לעץ וקיטר על מר גורלו. באה צפור וחירבנה על ראשו, הרים המסכן את עיניו למעלה אל הצפור ואמר אהה לעשירים את שרה !!!!

רותי ב.

New member
אי פור אסטו סי דיזה -

בינדיצ´ו אל דיו קי לאס ואקאס נו אבולן......

יואו...איזה מדליקים אתם

הזכרתם לי תקופה נשכחת. כשהפפו והנונה שלי היו בחיים. אח איזה יופי.

רותי ב.

New member
און ויץ פור לה דימניאנה ../images/Emo6.gif

אומברה אִי מוז´ר חינוזה, קי נו סה אינקונטררון די אנטס, סי טופארון אינג´ונטוס אין לה מזמה קבינה די דורמיר אַל טרנו די נוצ´ה. דיספואס די לה פרימרה אמברסיון (? מבוכה ?) סי אריסנטרון, קדה אונו אין סו קמה, פור דורמיר. איל אומברה סטובו אין לה קמה ד´אריבה, אי לה מוז´ר אין לה קמה ד´ אבשו. דיספואס די אומפוקו, לי דיזי איל אומברה אלמוז´ר, "פדרונה מה, אמה מיסטה אילאדו, קי נו פואדו דורמיר, פואדיס, פור פאבור, דרמי אוטרה אונה קולצ´ה (שמיכה) די לאס קי אַי אל ´דרגש´ אלדו די טי?" לי אריספונדה לה מוז´ר קון בוז ´סקסי´: "יו טיינו מאס בואנה אידיאה, דקה קי נו מוז ´נעמיד פנים´ קי סומוס מרידו אי מוז´ר?" "וואו", סי אינקנטו איל אומברה, "היי, אז גרנדה אידיאה" .... "בואנו, סי אז אנסינה, אגורה אבשה טו י טומה טו קולצ´ה ´דפוקה´." גבר צעיר ואשה חתיכה, שלא נפגשו לפני כן מעולם, מצאו את עצמם חולקים קרון שינה משותף ברכבת לילה. אחרי המבוכה הראשונית המתבקשת, הם הסתדרו, כל אחד על דרגשו, כדי לישון . הגבר היה בדרגש העליון והאשה מתחתיו. כעבור שעה קלה, מתכופף הגבר לעבר האשה ואומר לה: "אני ממש מצטער להפריע לך, אבל כל כך קר לי שאני לא יכול להירדם. את מוכנה אולי להעביר אלי שמיכה נוספת מאלו הנמצאות על המדף לידך?" ; עונה לו האשה בקול סקסי: "יש לי רעיון יותר טוב. למה שלא נעמיד פנים שאנחנו בעל ואשה?" וואו, הגבר נדלק. "היי, רעיון מצוין!" קרא לעברה. "יופי. אז עכשיו תרד בעצמך ותקח את השמיכה הדפוקה שלך!"

../images/Emo6.gif אוחח קב בואנו אבריר אל דיה

קון בדיחות... קומו סה דיזה בדיחות? פריקולאס??????? אי אה רורגד מירטה בואנו קה נו טה קמאס מאס אי מיזור מטר יוגורט. ולרוגרד שימי לב לא להישרף ותמרחי יוגורט על הכויות.

רותי ב.

New member
חונה ../images/Emo9.gif מי אקודרטס די

מונצ´אס ´תרופות סבתא´, קי סי אוייבן אין מואסטאס פמיליאס. אפשר לעשות שרשור חדש של תרופות סבתא (איך אומרים את זה בספניולית?) נו אז סולו יוגורט אין קוארו קורלדו, אי צ´אי קון נענע אור קון קמומיל פור דיפרנטס די דולורס.... אביאן מאס.... קן סי אקודרה? פור דולור די טריפה צ´אי קון קמומיל, אביה און ´צמח´ רודה, אאאאמממממ, נו פואדו קונטאר פור קוואלו איודבה.... קאדה ווס אביאן פלטוס קון מי מאדרה, קוואני מי דיזיאה קי לי מטה אל ביבה רודה.... אי יו נו קיריאה ..... אי מונצ´אס אוטראס .....

Sarika

New member
רותי - מאז תרופות דה נונה../images/Emo101.gif

לימון בואידו - פרה דייראה קליפת לימון מבושלת במים - שותים את המים נגד שלשול. וונטוזאס - פרה קלאדה. כוסות רוח - נגד התקררות. אזייטה קיינטה - פרה דלור דה אואידוס. שמן חם - נגד כאב אוזניים. ראקי קון אלגודון אנדריבה דה לבוקה דל אלמה - פרה תוסה צמר גפן טבול בערק על בית החזה - נגד שיעול. לונג´ה דמוזוטרוס, סאנוס כסטמוס. רחוק מאיתנו שנהיה בריאים

Sarika

New member
רותי ../images/Emo124.gif

נו תפלזיו לאס מליזינאס קה מנדי???? לא אהבת את התרופות ששלחתי? מדוע אינך מתיחסת?

רותי ב.

New member
מונצ´ו מי פליזו, חנום..... סולו קי

נו טובי טיימפו אל סקריבירטה.....
אביאה אונו קי נו מי אקודרי קה אֵז - וונטוזאס - פרה קלאדה אי קומו דישיטס - לונג´ה דמוזוטרוס רחוק מאיתנו שנהיה בריאים

Sarika

New member
מיאמטס חנום קה מראבייה../images/Emo9.gif

ממדרה מיאמה חנום, אי אה מי ארמאנו לו יאמה פשאה. קראת לי חנום, נהדר
אימי קוראת לי כך ולאחי היא קוראת פשאה
. נדמה לי שזה בטורקית: נסיכה ונסיך, תקני אותי אם אני טועה.

RORGAD

New member
חנום זה ליידי, הגברת של הבית ופאשה

זה הגביר של הבית, לא נסיך ונסיכה.

RORGAD

New member
שמע ישראל רותי, קה פנה. ../images/Emo4.gif

אגורה אס מאס קולאי אל קה טיינה "בידה" נו סה קרה רודה, אמא לה רודה איודה פארה דולור דה טריפה, סה אזה צ´אי, סה מטה אן אגואה קנטה פור סינקו מינוטוס אי סה בבה קומה צ´אי, לה רודה טמיין איודה דה מאל דה אוז´ו, סה מטה אן לאס קואטרו פונטאס דה קאזה, אי אל קה טיינה גוארטה, סה סיימברה אן לה גוארטה. תרגום: שמע ישראל רותי, איזה עגמת נפש, היום זה יותר קל, יש בידה וזה מאוד עוזר, לא צריך רודה, אבל הרודה זה טוב נגד כאבי בטן, שותים את זה כמו תה, עושים חליטה של חמש דקות, ושותים, היא גם עוזרת נגד עין הרע, שמים אותה בארבע פינות הבית, ולמי שיש גינה, שותלים בגינה מסביב לבית.

רותי ב.

New member
../images/Emo32.gif

בידה..... קונוסש לאס ריקלמאס..... אונה וס מי חואה קון מי מאדרה אין הרצליה... ארה ´פאסיאר גרנדה´, א סאליר די אל קיבוץ א ל סיבדד.... אי אנסינה, קומו סטאמוס קאמיננדו, וידי א ל פרימרה וס אסטה רקלמה.... אי מי אמפסי ארייר, קי אומפוקו אוטרו מי-ייבה קאייר א לה ´מדרכה´ די לוס רייוס.... אגורה, קומו קי לו קונטי א מי מאדרה דיקה מי סטו רייאנדו קומה אונה לונסה....... . . . אי אייה מסטה דמנדנדו... ´רותיקה, קה אז??? קוואלו ט´אפיטו??? קונטמה, קי מי רייה אי יו..... סטאן פסנדו ג´אנטיס, אז´נוס טודוס, אי יו נו לי פואדו קונטאר..... בואנו, קוואנדו יא טופי קוואנטס סגונדס קי מי פאסו איל ריו, לי דמנדו: "את מורחת או מנקה???" אדיו אדיו אדיו.... סי איזו קורלדה אינטרה...... "רותיקה? , טו סוס אור אלגון גווארקו טי אינטרו, ואימוס אל ´חכם´.... קי לו קיטה...." "את מורחת או מנקה?" אי אייה, מוריר סי קרייה.... נו רייר נו יוראר.... מי סטה מירנדו, סי סו יו אור אלגונה אוטרה קי לו לה קונוסה.... פין קי לי אמוסטרי אסטה רקלמה......

RORGAD

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מפישי דה לה ריזה

אמה, לה וורדה קה אי קואלו דה ראיר.

RORGAD

New member
חה,חה,חה מריאי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לה פארסיו קה יא טופו אונה "דפיקה" אנסינה קולאי קולאי? קומו טודוס לוס אומברס. קפץ על המציאה המנובל, אה? ככה כל כך בקלות? כמו כל הגברים.

רותי ב.

New member
RORGAD, קומו סטז????

מילדטס לו קי טסקריבי אקי? היידה, קרידה, טרס קריוס קון אסטה פסטה, אונו ג´ינג´י, בלנקו קומה לוס שבדים, אי ני אונה ווס נו סה לי מונדו איל קוארו.....

gingit1

New member
בואן דיאה א טודוס

די לוס מדיקמנטס די לאס וואס, טנגו מונצ´וס דולורס אין לוס חניכיים, מסטה אונפלדו מונצ´ו, די אייר סטו קון אופטלגין אי נו סטה איודנדות נו קרו אנטיביוטיקה. היידה חברים איודה מה

למעלה