און-טופיק, אבל קצת רחוק...

yuval k

New member
און-טופיק, אבל קצת רחוק...

אני מחפש מחשב נייד. אני מעוניין במחשב שיהיה דק ככל האפשר, קל ככל האפשר, ותומך ברשת אלחוטית באופן מובנה. באופן כללי, אני מוכן להתפשר על כרטיס מסך (הכי פשוט יספיק לי - אני לא צריך ולא רוצה יותר מזה) ומהירות מעבד (אני לא צריך מחשב על). אני גם לא צריך HD בקיבולת גבוהה במיוחד. אני גר בארה"ב (זאת הסיבה ש"רחוק"), כך שאני לא בהכרח מוגבל לדגמים שמשווקים בארץ וכו'. יש למישהו המלצה על דגם מסויים? אולי כדאי להרכיב מחשב לבד, כי באמת המפרט לא שגרתי (רכיבים פשוטים, "אריזה" לא)? יש המלצה על חנות מסויימת באינטרנט / לא-באינטרנט בארה"ב? תודה רבה ושבת שלום! יובל

yuval k

New member
הא, עוד משהו:

לא אכפת לי שהמסך יהיה קטן

בארה"ב

המחירים יותר נמוכים מאשר בארץ לשמחתך הרבה, אך לצערי אני לא שם (
) ולכן לא מכיר את המחירים שם. בגדול אתה צריך נייד מעבד סנטרינו, יש בו גם כרטיס אלחוטי. לגבי דגמים יש מספר חברות טובות ולכל אחת מלא דגמים, בטאגליין יש שרשור ניידים מלפני כמה ימים עם דגמים מומלצים תן הצצה ותחזור אלינו
.

yuval k

New member
הסתכלתי שם, אבל מכיוון שלרוב

המחשבים לא מצויין המפרט, זה לא רלוונטי מדי בשבילי...

אוקי

אז נתחיל מהתקציב, אתה צריך להחליט מה התקציב שלך. תכונות מומלצות הם מעבד סנטרינו 1.5 לפחות, 512Mb זרכון, ודיסק של 40G. החברות המובילות בשוק הם DELL ,HP ,IBM. באתרים של החברות ניתן לראות דגמים עם מפרטים כולל מחירים בארה"ב שזה טוב לך
.

Y. Welis

New member
בעניין הרכבה עצמית - זה לא ניתן

לביצוע עם ניידים, שלא כמו עם שולחניים. אפשר לשדרג חלקים (זיכרון, דיסק או סוללה), אבל הם חייבים להיות מותאמים לנייד ומטעם היצרנית. בד"כ לא ניתן להרכיב מיצרנים שונים.

למעלה