אוניברסיטת תל-אביב - ימי חמישי

אוניברסיטת תל-אביב - ימי חמישי

נהגתי ללכת לרקוד שם מידי פעם. בפעם אחרונה שהייתי, לפני כחודש, הייתי המומה. מסך ענק כדי לראות משחק כדורגל?!?! עד איפה אפשר להגיע בשביל להשיג עוד כמה שקלים מכאלה שמעדיפים כדורגל על ריקודים??? לדעתי זה סותר את כל הרעיון של ערב ריקודים. יש משהו באוירה של ריקודים בכלל, וריקודי עם בפרט, של ביחד. למרות שבאים ולא מכירים את רוב האנשים, מרגישים משהו משותף, מרגישים שרוקדים ביחד - אבל כאשר אנשים בוהים במסך - זה הרי בדיוק ההיפך. כל אחד לבד - לעצמו, שקוע במסך ולא ממש נמצא בתוך הריקוד. אני מאד לא אהבתי את זה, ומאז לא באתי יותר להרקדות שם. נראה לכם שאני טועה, או שסתם הגזמתי בתגובתי???

שלום בחורה אמיתית.

אכן את צודקת. אבל: מי שמוכן לשלם להרקדה על מנת לראות כדורגל שיערב לו. מי שבא לרקוד שירקוד בהנאה ולא יסתכל במסך. אוירה עממית זה גם להסתכל כדורגל. זה ששמו מסך לראות את המשחק זה המרקיד ויחסו לנושא של רקודי עם. ואם באת להנות מריקודים על תענשי את עצמך יש עוד אולמות יש עוד מרקידים. ואם לא מצאת וזו הברירה היחידה, התעלמי מהמסך. המשכי לרקוד בהנאה. ס.א.

zeavi

New member
הקרנת המשחק הפריעה להרקדה

גרמה לאנשים לבהות במסך מכיון שהוא מושך עין (גם מי שלא מכור לספורט) ולדרוך על אחרים במיוחד בהרקדה הזו שהיא צפופוה מאוד. כמו"כ ההקרנה החלה לפני המשחק ונמשכה הרבה אחריו (בערוצים אחרים) בצורה שהפכה למטרד ממשי.

לדעתי זה רעיון נפלא של גדי

כמי שלא נמנית עם מעריציו דווקא הרעיון הזה נראה לי נחמד אני זוכרת שלפני שנתיים התלבטתי אם להשאר לראות גביע אירופה לאלופות או ללכת לרקוד הלכתי לרקוד... בין לבין ראינו במסכים את המשחק ובדקות המכריעות (כמה דקות לסוף המשחק) הוא הנמיך את המוסיקה וכולם ישבו לראות את המשחק.... לדעתי זו היתה חוויה.... הרי המשחקים האלה הם פעם פעמיים בשנה אז לא צריך לקחת את זה קשה....

לרקוד על כל החתונות - זה הפתרון???

לפעמים צריך לקבל החלטות קשות בחיים. לא תמיד אפשר לרקוד על כל החתונות. לטעמי, ריקודי עם וכדורגל לא הולכים ביחד. וכשמנסים לעשות הכל, זה פוגם בהנאה המלאה מכל אחד מהם בנפרד.

dw2322

New member
אני הייתי מעדיף שלא יספרו בכלל

וכך, אם יש משחק מותח ממש (כמו אלה עם הפועל ת"א בשנה האחרונה) אוכל להקליט בוידאו, גדי לא יראה שום כלום, לא יודיע שום דבר ברמקול, שאף אחד אחר לא יספר לי מה התוצאה, לא לשמוע חדשות, לא להקשיב לרדיו, ואז, אחרי ההרקדה, אפשר יהיה לחזור הביתה ולהתענג ולראות בוידאו כמו בלייב. אני לא אפסיד הרקדה בשביל כדורגל, אבל כמובן שיש הרבה אחרים שזה יותר חשוב להם. אני חייב להתוודות כי הרעיון אינו מקורי שלי. היה פרק בסיינפלד בו ג´רי הקליט משחק כדורסל, חזר הביתה, ביקש מאף אחד לא לגלות לו מה היתה התוצאה, ישב לראות ופוף, קרמר נכנס בהפתעה (בכניסה אופיינית של אחיזה ביד אחת את ידית הדלת, דילוג אחורנית על הרגל ומחיאת כף מצד הקהל (בכ"ז, ריקודי עם פה)
) ואמר משהו בסגנון "אוף, הניקס (או מי שזה לא היה, בפורום סיינפלד כנראה ידעו בדיוק) הפסידו". סיינפלד התרגז
מאחר וגדי כנראה לא רואה סיינפלד וכן נוהג לעדכן בתוצאות הספורט (בהרקדה הקרובה צפוי עדכון מותח מטורניר הפינג-פונג של פ"ת מערב)
אז נו מילא, שכבר יהיה מסך לטובת אלו שלא יכולים בלי זה. רק אני הייתי מציע שזה יעשה עם פרסום של החברה שעושה את המסכים או משהו בסגנון (רעיון: אפשר לשים טלויזית ענק בצד, של אחד החברות היבואניות), כך שבהמשך לא יעלו דמי הכניסה עקב הוצאות גבוהות יותר, בעיקר כשאינן רלוונטיות לריקודי עם.

למעלה