אוניברסיטת תל אביב

Liron Samuels

New member
אוניברסיטת תל אביב

שמעתי שיש להם שם אוסף זוחלים נחמד מאוד. מחר אני אהיה בפקולטה למדעים באוניברסיטת תל אביב במסגרת סיור במגמת ביוטכנולוגיה. יש איזשהו סיכוי שאני אוכל ללכת לראות את אוסף הזוחלים שלהם? מישהו יודע עם מי צריך לדבר שם?

naja

New member
זה לא כ"כ אפשרי.

הגן הזואולוגי נמצא מחוץ לאונברסיטה אבל בלי שום קשר הם ממש לא אוהבים שמגיעים לשם מבקרים שלא במסגרת לימודית.

Liron Samuels

New member
חבל...

מאוד הייתי רוצה לראות מה יש להם שם... דרך אגב, הרגע שמתי לב שכתבתי שאני אהיה בפקולטה למדעים. זאת טעות, אני אהיה בפקולטה לרפואה. תודה בכל מקרה על התשובה.

naja

New member
אתה בטוח?

ביוטכנולוגיה זה שייך לפקולטה למדעי החיים. בכל מקרה אולי בהזדמנות אני אסדר לך ביקור(תכננתי להגיע לשם אתמול אבל לא יצא...)

Liron Samuels

New member
אמרו לנו

שאנחנו נהיה בפקולטה לרפואה. מסתבר שאנחנו נהיה בהרצאות כל היום לא בסיור... אם זה מעניין מישהו, ההרצאות יהיו בנושא: 1) ביוטכנולוגיה ופיתוח תרופות - ד"ר חגית אלדר פינקלמן 2) מגנטיקה לסרטן - ד"ר שי ישראלי 3) חקר תנועה תוך תאית בתאים חיים - ד"ר כורת הירשברג 4) חידושים בטיפול בשבץ מוחי - ד"ר איבון שמבטל ממה ששמעתי אלה הם ממיטב החוקרים בארצנו, אני רק מקווה שהם גם יודעים להרצות... :)

Liron Samuels

New member
ששכחתי להוסיף

כמובן שאני מאוד אשמח אם תוכל לארגן לי שם כניסה יום אחד! :)

naja

New member
מנסיוני הדל...

לא מכיר את המרצים האלה אבל אצלנו ככל שהמרצה היה חוקר טוב יותר ככה ההרצאה שלו הייתה גרועה יותר.(היו כמה יוצאי דופן יחידי סגולה) בקשר לגן-פעם הבאה שאני אהיה שם(בטח שבוע הבא) אני אשאל אותם אם זה אפשרי ואני מקווה שלא תהיה התנגדות.

Liron Samuels

New member
אני מאוד מקווה שאתה טועה

בקשר למרצים, אחרת אני אשתעמם שם כל היום! אם אני אוכל לבוא לגן, אתה יודע באיזה שעות או ימים זה יהיה? תודה רבה בכל מקרה! D:

naja

New member
בקשר לשעות והימים.

כמו שרשמתי הגן לא פתוח למבקרים ולכן אין שעות קבלה.... אני אבקש אישור עקרוני מהאחראי על הזוחלים ואם זה יהיה בסדר מבחינתו אז אני אברר איתו באילו ימים\שעות הוא נמצא. איך היו ההרצאות? טיפסתם קצת על הקירות או שהיה מעניין?

Liron Samuels

New member
לא היה כל כך משעמם...

היו לנו בעבר הרצאות על דברים שפחות או יותר ידענו וחלקם היו משעממים אבל היום דיברו המון על דברים שבכלל לא ידענו אז זה היה יותר קשה להבנה מאשר משעמם... ההרצאות על מה שכן ידענו קצת בנושא היו דווקא די בסדר, לא מדהימות אבל בסדר. העובדה שישבתי בשורה השלישית עם המורה יושבת כסא אחד לפני והמפמ"רית של ביוטכנולוגיה עומדת 2 מטר ממני די מנעו ממני לעשות משהו חוץ מלהקשיב או לצייר בשקט במחברת... אז יש לי כמה ציורים של נחשים במחברת וגם ציירתי כריש בזמן שדיברו על קרישי דם. אני אומר לך, עם כל ההרצאות שיש לנו אני בסוף אצא צייר... :) נראה לי שראיתי את הגן הזאולוגי כשעזבנו. זה נמצא קרוב לאוניברסיטה וזה על שם חיים סיגלס, נכון?

למעלה