אוניברסיטת ת"א - אישור התואר ?

motekov

New member
אוניברסיטת ת"א - אישור התואר ?

שלום רציתי בבקשה שלאול, האם יש כאן מישהו ששלח מכתב עם בקשת משלוח גיליון ציונים ישירות מאוניברסיטת ת"א לגוף המאשר בקנדה (במקרה שלי WES)? אם כן, אפשר בבקשה לקבל את הכתובת ואת שמו ותפקידו של האדם האחראי בצוות אוניברסיטת ת"א על משלוח גיליוני ציונים לחו"ל? חרשתי את האתר של האוניברסיטה, מצאתי כל מיני תפקידים הזויים וכזה לא מצאתי. תודה רבה מראש!!!!!!!!

תלתל11

New member
בירושלים....

כשהייתי צריכה תדפיס ציונים באנגלית, חתום וסגור, בשביל השגרירות קיבלתי אותו דרך מזכירות הפקולטה שלי. נראה לי שזה המקום הכי טוב בשבילך לנסות - תרימי להם טלפון.

motekov

New member
תודה רבה על התגובה המהירה!!

הבנתי. תודה רבה!!!! אנסה להתקשר לשם!

לא מבין את הקטע

הנדסאי ובעל תואר ראשון מקבלים אותו ניקוד. אז למה-למה-למה מטרטרים את נושאי התואר הראשון עם גליון ציונים חתום ונעול, ומהנדסאים מבקשים לראות את תעודת הגמר בלבד? יש הגיון בשיגעון?

motekov

New member
נכון - וגם...

לא קצת מצחיק שמאשרים לך להגר לקנדה על בסיס הדיפלומה שמגישים לקצין ההגירה בשגרירות ללא מעטפה חתומה או אמצאי הגנה אחר כלשהו :) - ואז כשאתה מגיע לפה, אתה צריך לבצע תרגיל ג'יימס בונד הזה? ואני עוד למדתי דו-חוגי - אז בכלל... אבל האמת היא שלדעתי יש כאן סדר כללי ראוי לשבח - ולכן אם יש משהו הזוי מהסוג הזה - אני מוכנה לסלוח ולו בשביל הסטטיסטיקה ^)

נראה לי במחשבה שנייה שהסיבה היא אחרת

תואר ראשון זה משהו שנראה אותו דבר בערך בכל העולם. תעודת הנדסאי זה משהו שקיים בישראל. בקנדה יש כל מיני הכשרות במכללות למיניהן ואז יש איזה גילדה של הנדסאים (או משהו מעין זה) שמאשרת את התעודה. יכול להיות שכל עוד יש תאימות אז הם יודעים מה לבקש, אבל ברגע שאין תאימות מול הנהוג בקנדה אז קציני ההגירה מרשים לעצמם להתפרע.

motekov

New member
יכול להיות... מה שכן -

אחרי שראיתי קצינת ההגירה קשה לי לתאר אותה מתפרעת. אולי בהחלפת סוגי תה צמחים. בסתר.^)

NorthernStar

New member
אני עשיתי את זה

שלחתי את אחותי (כפרעליה
) למזכירות תלמידים בפקולטה שבה למדתי, הם הנפיקו שובר תשלום, היא שילמה, והם מצדם שלחו את הtranscript שלי באנגלית לאוני' כאן, פלוס שני עותקים נוספים לאחותי.

motekov

New member
תודה רבה, NorthernStar - ושאלה קטנה!!

תודה רבה על התשובה!!!!! בכלל לא ידעתי, שצריך לשלם על השירות...כל הכבוד לאחותך (כפרעליה)... מותר לי לשאול, כמה זה עלה? כי אני למדתי דו-חוגי - אז צפוי לי עונג כפול כנראה... שוב תודה!!!

NorthernStar

New member
אני אשאל אותה מאוחר יותר,

אבל לא מדובר בסכומי עתק, ואני כמעט בטוחה שגם לא מעל ל100 ש"ח. לוקח להם כמה ימים לשלוח אחרי שאת משלמת, אז קחי בחשבון גם את זה. מעבר לזה, קיבלנו שירות מצוין. ואגב, אני לא בטוחה בכלל שלימודים במסלול דו חוגי יעלו לך יותר. הרי הtranscript הוא אחד ויחיד, וכולל את פירוט כל פעילותך האקדמית (כן, כולל שיעורי הספורט...) ומגיע ממקור אחד (מזכירות התלמידים של הפקולטה).

NorthernStar

New member
טוב, שאלתי

היא לא ממש זכרה את הסכום המדויק, אבל מסתבר שהוא כן מעל למאה, אבל "משו בעשרות, 112-113, משהו כזה." כלומר, עדיין לא הון עתק, והסכום כולל כבר את המשלוח לכאן ושלושה עתקים, כאמור.

motekov

New member
איזה כיף לי! תודה!

עכשיו הכל ברור לי - 112 ש"ח זה באמת סביר. יופי!!!!! כבר אמרתי תודה?

motekov

New member
שוב תודה, NorthernStar

תודה רבה לך על ההצעה לשאול את אחותך!!! האמת היא שיש הגיון במה שאת כתבת - מקווה שזה באמת כך. מכיוון שאימא שלי (שהיא גם כפרה אמיתית) תלך לשם, הייתי רוצה לתת לה מידע הכי מדויק. המון תודה על העזרה!

jewls

New member
לי עלה משהו כמו 45 שח לגליון לפני כ-8

חודשים בירושלים. פניתי למדור תלמידים (נדמה לי שכך קוראים להם) דרך אי מאיל והם יצרו קשר עם ההורים שלי בארץ. אחרי תשלום דמי טיפול גליונות באנגלית הגיעו תוך פחות משבוע לבית שלהם. חד-חוגי.

motekov

New member
jewls, תודה על התשובה!

אנסה ליצור קשר עם מדור התלמידים באונ' ת"א. תודה רבה!

jewls

New member
בבקשה!

הטיפול שלי היה ממש קל ומהיר באופן מפתיע למרות שעשיתי אותו גם בשלט רחוק (חוץ מתשלום שנעשה בארץ). מקווה שגם לך ילך מהר, ללא בעיות ביורוקרטיות.

motekov

New member
jewls - תודה!

תודה רבה על מילות העידוד. האמת היא שכתבתי מייל למזכירות וכבר קיבלתי תשובה! נראה שבאמת לא יהיה סיפור גדול... איזה כיף!

למעלה