אונליין פוקר חינם לכולם

milor77

New member
אונליין פוקר חינם לכולם

למי שעוד אין חשבון פוקר און ליין חינם בעקבות המדריך שפירסמתי כאן, תקראו קצת אחורה תראו כמה אנשים קיבלו כסף דרך המדריך. אתם מוזמנים לקרוא אותו ולחוות דעתכם פוקר אונליין חינם

maxdue

New member
שקר - לא להיכנס..

חבל על הבזבוז זמן שלכם.. בעל האתר משקר, נכנסתי לזה, וככה זה עובד: על כל כניסה שלכם לאתר pokerStrategy בעל האתר הזה מקבל אחוזים, הוא מפנה אתכם והדף תשובות עבור השאלות בכלל לא נכון. לדוגמא: יש שם שאלה - אתם יושבים ב-late position עם זוג נסיך, בתחילת הטורניר, אף אחד לא נכנס עד אליכם, מה תעשו? בדף התשובות רשום לכם fold, אבל במדריך של אותו אתר עם המבחן רשום שצריך לעשות Raise (שזה גם די ברור) קיצור עבודה בעיניים, אין להם לא תשובות ולא נעליים, רק רוצים לעשות עליכם אחוזים מההפנייה לאתר וממציאים שם תשובות כדי שזה יראה אמין.

modz0r

New member
אני לא חושב שהוא מסתיר את זה

הוא אומנם מקבל כסף, אבל רק אם אתה נרשם, עובר את החידון ומקבל את הכסף. במידה ואתה לא מקבל את הכסף, הוא לא מקבל כסף "ממך"..

maxdue

New member
עזוב את העניין הזה

הדף תשובות שהוא מספק הוא כוזב.. השוויתי אותו מול האתר וזה פשוט לא נכון, סתם מומצא..

modz0r

New member
זה אין לי שמץ

מילאתי את השאלון הזה לפני הרבה מאוד זמן, עוד לפני שהוא פרסם פה את האתר שלו, ככה שאני לא יודע אם התשובות שם נכונות או לא. בכל אופן, אפשר לעשות את החידון כמה פעמים אאל"ט, השאלות לא קשות במיוחד ככה שאפשר לענות עליהן לבד, ומקסימום אפשר לחפש באינטרנט את התשובות הנכונות.. לא קשה למצוא אותם.

זונע

New member
שתי אפשרויות

א.נתבקשת לשלוח פרטים מזהים ולא שלחת ב.זה יכול לקחת יותר מ-3 ימים אין לי קשר לאתר הזה, אבל מילאתי את זה וגם חבר שלי ושנינו קיבלנו כסף...אז אין פה ממש שאלה של אמינות.

Nebelis

New member
אני ניסיתי וזה עבד

קיבלתי 50 בםוקר סטארס. גם אי לא הייתי בטוח בהתחלה אבל אז הבנתי- העיניין הוא שיש שם שלושה סוגי משחק- טורניר\ נו לימיט\ לימיט. צריך לבחור את הסוג שאתה מתכוון לשחק כי השיטות שונות. כמובן שמי שפרסם את זה מקבל אחוזים- בסדר שירוויח- אני את ה 50$ שלי קיבלתי...

שלחתי את כל הפרטים המזהים

כולל צילום רשיון נהיגה אם לא הורדתי את התוכנה של הפול טילט דרכם, פשוט התקנתי אותה מהאינטרנט אבל פעלתי לפי ההוראות שלהם אז זו יכולה להיות הבעיה??? עדיין לא קיבלתי כסף...

אני קיבלתי 50$ בזכות זה שהוא..

פירסם את האתר PokerStrategy פה. ואין לי בעיה על כך שהוא הרוויח אחוזים מזה

inteli

New member
לא שקר. אני קיבלתי

התשובות באמת נראות לפעמים שגויות ולא על כל השאלות יש תשובה, אני עניתי רק לפי התשובות וקיבלתי את הכסף. אתה באמת צריך לפתוח חשבון חדש באתר ושזה יהיה החשבון הראשון שלך - זאת הסיבה שיש כאלה שלא מקבלים כסף - או שהם פותחים חשבון לא לפי ההוראות או שכבר היה להם חשבון. אני קיבלתי את הכסף בפחות מ24 שעות (וכבר הפסדתי את חלקו לצערי) ולא אכפת לי בכלל שמישהו גם הרוויח מהעניין. ושוב תודה למפרסם פה אחרת לא הייתי יודע. פעם הבאה שאתה קורא למישהו שקרן תבדוק את עצמך קודם.

2המרפא

New member
גם אני ועוד שלושה חברים שלי קיבלנו כסף

ועברנו את המבחן בלי בעיה אבל כמה חברים שלי אחרי כמה ימים שניסו לא הצליחו ממש מוזר לא יודע מה להגיד.

shaywh

New member
יכול מאוד להיות

שמי שלא קיבל את הכסף לא נרשם לאתר הפוקר כמו שצריך. חובה להכניס קוד בתהליך ההרשמה לאתר (פוקרסטארס, פארטי, מה שלא יהיה) כדי שזה יעבוד. לא שלחתי שום צילום רשיון נהיגה או משהו כזה והחמישים דולר שקיבלתי הפכו בינתיים ל273 בפול טילט.

2המרפא

New member
יפה מאוד כל הכבוד

אני ב80 אחרי שהייתי 120 ונתקלתי בחרא מזל מפסיד עם פוקט אס פוקט קינג, סטים וכו`. מה גם שאני בקושי משחק אז מתי שאני משחק אני מנסה לעשות קופה ולא הולך.

למעלה