אוננות בזוגות...

אוננות בזוגות...

לחצתי על כפתור האינטרקום,סתם רציתי לשאול אותה מה שלומה, אם כבר הזדמן לי לפסוע ברחובה.``בוא ,תעלה`` אמרה. עליתי לדירתה של מאיה ,ידידתי מאז ימי התיכון העליזים.פתחה את הדלת והכריזה:אני משועממת וגם מיוחמת``.השבתי לה:,נו...ואת לא יודעת איך לטפל בעצמך עם בעייה כזאת?`` והיא השיבה:``אוף,אני מאוננת כח אחר הצהריים אבל זה לא משעשע לעשות זאת לבד``. ``אבל אוננות זה משחק סולו`` אני משיב לה והיא עונה:``לא בהכרח,אפשר לעשות זאת גם בזוגות``. בלי לבזבז זמן ,השתרעה על הדרגש עליו ישבה,נשענה על גבו,שלחה שתי אצבעות בצורת `V` והפרידה לצדדים את פלומת ערוותה הבהירה והמסולסלת עד ששפתי הפות הלחות ניבטו אלי כמו מחייכות בעווית זימה, תוך שעינייה בוחנות אותי ואומרת:``מתחיל לעמוד לך?`` ``ומה את חושבת שאני פגר?``השבתי לה,תוך שמבושיי מתנערים בפעימות חשק.``אתה מוכן ללקק לי?שאלה. ``למה לא `` השבתי ``אבל מה יהיה לי מזה?`` ``אתן לך להשפיך לי ביד`` השיבה. ``את זה אני יודע לעשות לבד והרבה יותר טוב ממך-תמצצי לי או שתכניסי אותו לתוך ערוותך`` אמרתי לה. ``אתה יודע שאני לא מתעסקת עם זרגים`` השיבה, ואז נזכרתי שכבר בהיותה תלמידה היו למאיה נטיות לסביות. התרתי כפתורי מכנסיי וחלצתי את אברי החוצה.הרגשתי כבר הפרשת הלחות הראשונה והתקרבתי אל פניה:``הנה לך,ממש מוכן למיבצע,לא יקרה לך כלום אם תקריבי משהו מהעקרונות הלסביים שלך``. ``איזה שמוק`` היא צעקה בשאט נפש. ``כן, כך קוראים לו ואם אין מציצה אין לקיקה `` השבתי לה.היא הביטה הרהרה ולפתע אמרה:``אוקיי,בוא הנה``. נתתי למכנסיי לנשור למטה,קרטעתי לעברה עם מכנסיי המופשלים,אחזתי בידי את ראשה והדפתי את אברי אל פניה.היא הידקה את שפתיה בחוזקה כמסרבת לבלוע את ``התרופה``.``פתחי את הפה אמרתי בקול כעוס והיא המשיכה להתעקש ולנער ראשה מצד לצד.ניסיתי לייצב את ראשה אך מאוחר....עד שהצלחתי במשימה, פורקני השיג אותי ונתזי הזרע נחתו על פניה בזה אחרי זה.``גועל נפש`` אמרה ואני התארגנתי לתזוזה. ``לאן אתה חושב שאת הולך?, שאלה, ``הרי הבטחת ליקוקים`` המשיכה.``כן ,אם היית מוצצת לי...`` השבתי לה והיא ענתה:``מה אני אשמה שאינך מסוגל להתאפק עד שאהיה מוכנה?`` הסתכלתי עליה ולא ידעתי אם לזעום או לצחוק ולפתע פרצתי בצחוק ואמרתי:``טוב,לכי נקי הפרצוף שלך, הסירי חלוקך ואתן לך לקיקת משולש כזאת שלא קיבלת מאף חברה שלך``. השקעתי בערוותה ובדגדגנה שעה תמימה תוך שהיא גומרת מספר פעמים. כל פעם היה גופה מפרפר ומפרכס תוך אנחות וגניחות בלתי פוסקות.מאורגזמה לאורגזמה הרגשתי שגפה הולך ונחלש בתגובותיו עד שעמדה על סף הירדמות עמוקה.``אתה לא כועס,נכון?`` שאלה אותי. השבתי:``לא, אבל בפעם הבאה אני רוצה חלוקה שווה,תן וקח, שעה בשבילך ושעה בשבילי ולא שתי דקות בשבילי לעומת שעתיים.`` כך נפרדתי ממאיה הלסבית שמאז אותה פגישה ועד היום הצליחה להתגבר על שאט נפשה הטבעי מזרגים ולפחות את אברי מחבבת לא מעט. כיום יחסינו אכן מושתתים על בסיס ` תן וקח ` שווה.

למעלה