אוננות ופנטזיות מיניות

• פותח הנושא wayup
  • פורסם בתאריך

wayup

New member
אוננות ופנטזיות מיניות

אני גיי בן 30, ללא בן זוג. יש לי חיי סקס, לא פעילים מאוד, שכוללים סטוצים מיניים אחת לחודשיים-שלושה. מה שמפריע לי הוא עניין אחר: מזה מספר שנים אני נהנה לקיים סקס טלפוני (פון סקס) עם בחורים שאני מצו'טט איתם. האוננות הזו כוללת פנטזיות מיניות ו"התחפשות" לדמויות ולפנטזיות מיניות שלא קורות לי במציאות. אני חושש שעם הזמן אני מתמכר לזה, ומעדיף את זה על פני פרטנרים אמיתיים, שלא לדבר על מציאת בן זוג אמיתי. האם זו התמכרות? כמה היא מסוכנת, וכיצד יוצאים מזה?

לא נראה לך שאתה כבר מכור לזה? אתה מקיים רק

סטוצים וגם זה רק אחת לכמה חודשים וחיי הסקס שלך מתמקדים בצ'טים עם האוננות. בכך אתה נמנע מלהתמודד עם בני אדם ממש ועם קשר אמיתי, אתה נמצא בעולם וירטואלי בלבד. אתה צריך להחליט מה אתה מחפש בחיים ולפעול בהתאם. אז אם אתה רוצה פרטנרי0ם אמיתיים תתמקד במציאת אדם מתאים ותסתובב במקומות בהם יש לך סיכוי למצוא. אם אתה רוצה להיות לבד ומפעם לפעם לקיים קשרים חלקיים אתה יכול להמשיך בדרכך.

wayup

New member
תודה על תשובתך

אני מניח שאת צודקת ואני כבר מכור לכך בדרגה זו אחרת. יחד עם זאת, אני כן יוצא ,מבלה ומכיר מדי פעם בני זוג פונטציאליים (כשאני בודק לאחור, אני מתנסה בממוצע ב1-2 קשרים קצרים בשנה). כלומר, אני לא מתמקד אך ורק בפנטזיות הוירטואליות, אלא הן חיות לצד ה"דברים האמיתיים". עד כמה זה נראה לך פוגע, נפשית ורגשית? האם זה יכול התקיים לצד קשרים רגילים, או שכדאי לנסות להרפות מזה?

תגיד אתה

מעבר לעניין הסקס, האם הייתה לך אי פעם מערכת יחסים ארוכה יותר? אם כן, מה קרה? אם לא - איך אתה מבין את זה?

wayup

New member
איך אני מבין את זה?

לא, לא היתה לי מערכת יחסים ממושכת, אלא כזו של חודשיים-שלושה. אני מניח שזה נובע מחסמים שלי ,ופרידגמות שאני שבוי בהן, שמונעות ממני להכנס לקשר משמעותי. אני לא רואה בזה ,אבל, בעיה קרדינמלית בחיי, אלא משהו שהייתי רוצה לשפר, כתוסף לאיכות החיים.

ולכן אתה מתמכר כדי להשאר כמו שאתה ולא

לשנות. אם תמשיך כף יקשה עליך יותר ויותר לשנות בעתיד.

למעלה