אוננות ושיער לבן...

amichair

New member
אוננות ושיער לבן...

שלום, אני בן קרוב ל-17. יש לי שיערות לבנות מאז שהייתי בן 13, ככה שיש לא מעט כרגע, מפוזר.(הייתי אומר 2-3%) התחלתי לאונן מאז גיל 11, די הרבה. לפעמים פעם ביום, ולפעמים 5.יותר בחופשים. לאחרונה נמאס לי מזה והגעתי למסקנה שהבעיה היא האוננות. הגעתי לשאלה הזאתי: http://wiki.answers.com/Q/Can_gray_hair_turn_back_... תשובה אחת שם אומרת, שלפי הרפואה הסינית שיערות לבנות עלולות להיגרם כתוצאה מבעיה בתפקוד הכליה, מחסור ב"ג'ינג". ושאם מפסיקים לזמן מסוים השיער יכול לחזור לצבעו המקורי. יש לציין שאין במשפחה שלי היסטוריה של הלבנה בגיל צעיר. אני הכי צעיר ולשאר האחים ואחיות שלי אין, כולל אחד בן קרוב ל-29(בלונדיני). מלבד זה, אני שוקל רק 55 ק"ג בגובה 1.73-5 בערך. לאחרונה התחלתי לקחת מולטי-ויטמינים למרות שתהיה לי בדיקת דם רק בשבוע הבא. כמו, כן אני די חסר-תיאבון, הה שגורם כנראה למשקל הנמוך שלי. שמעתי שאנמיה מובילה לשיער לבן, ושחוסר התיאבון הוא אחד התסמינים. ככה שגם את זה אני הולך לבדוק. לאחרונה הבנתי את הסיכונים ולא פלטתי זרע כבר 5 ימים בערך. אז, האם התשובה שמצויה בשאלה למעלה אכן נכונה
האם אי שפיכת זרע עשויה להביא להפיכת השיער מלבן לשחור

shahaful

New member
שפיכה

שלום לך ברפואה הסינית יש קשר בין שפיכה להדלדלות כח התמציות של הגוף שיכול לגרום לשיער אפור, יחד עם זאת, בגילך, אין זו הגזמה פרועה מידי להגיע לשפיכה כל יום. חוסר תזונה, משקל ירוד ואנמיה יכולים בהחלט לגרום לחוסר חיוניות בשיער והאפרתו. וכמובן, גם גורמים מולדים. הצעתי לך היא שתאכל טוב יותר מאוזן יותר ונכון יותר, ושתלך למטפל מקצועי שיוכל לראות כיצד ניתן לחזקך ולתמוך בחולשות שלך. בהצלחה שחף

למעלה