אוננות מהסוג השלישי לנשים וגברים

אוננות מהסוג השלישי לנשים וגברים

ציינו שני מקומות המענינים ביותר בהם אוננתם(מלבד בבית או בשירותים כמובן,זה לא מענין) או סיטואציות מענינות,למשל ברכב,בים,במטוס, בגן ציבורי במשרד, וכו` ציינו מינכם וספרו בלי פנטזיות והגזמות,רק האמת זה חשוב.

Cobe Anan

New member
חתולה יקרה..

אנחנו פורום קליל שעוסק ביחסי בנים-בנות, ופחות בהיבטים המיניים של המשוואה.. אני יכול עכשיו לשטוף אותך במיליון ואחת צורות, החל מ`יש פה ילדים`, וכלה ב`זה לא פורום ההיבטים הפסיכו-סוציאליים של האוננות כפיצוי על חסכים מיניים וניכור חברתי", אז תהגרי לשם...`, אבל זה לא העניין.. לדעתי האישית, השאלה הזו פשוט לא מתאימה למה ומי שהולך פה.. תקראי שניים-שלושה עמודים, ותביני. אנחנו באמת נשמח לצרף אותך להיות אחת משלנו, אבל את שירשור ההיכרות שלך תפתחי בשאלות כמו `מה היה הקשר הכי ארוך שלכם?` או `מתי היתה הנשיקה הראשונה שלכם?` וכו`, ואת שאלון האוננות, אם תרצי, תעבירי לפורומים כמו סקס או פסיכולוגיה, בסדר...? אגב, נעים מאד- אני קובי, 23, כרכור, וכל מה ששייך אצלי לאזור שבין הפופיק לירכיים, נמצא ברמת סיווג `לא עניינו של אף אחד!`... טוב, זהו.. לילה טוב!

pain is MY love

New member
חחחחחחחחחחחח

הבאת אותה בנאום קובי!!!!! כיף לקרוא דברים כאלה על הבוקר :)

dod_basim

New member
א, א-ד, א-דו, א-דולף היקר!

עכשיו הבנתי למה קבלת אדום. אתה פשוט גאון! (כמובן באספקט של מלחמת המינים בלבד) באסים "לו רק היה לי חצי מהיכולת"....

למעלה