אוננות מנטלית

קיי ריס

New member
אוננות מנטלית

חחחחח ואתם צועקים לי "אנחנו חזקים" כן בטח אני נלחמתי על זה מזמן חברים. ככה זה שאתה נמצא בצומת דרכים חיי חיים שלמים של סדקים אבל בינינו כל החיים האלו הם ערעור אחד גדול לא פעם שאלו אותי מה החלום שלך? האמת שאף פעם לא עניתי לשאלה הזאת... מוזר לענות על שאלת החלום ובמיוחד כשאתה מרגיש שאתה חיי באחד כזה חלום? אין לי חלום.... כפו עליי חלום בידיים שלי? מה? מתי? איפה? כולנו בתוך אותה בועה נוחה מחליפים את הרקע אך אותה התמונה מחליפים את הבגדים אך אותה נשמה אני קורא לזה..... "אוננות מנטלית" כן כן.....זה מה שאנו עושים פוטוסינטזה מנטלית חיים והורגים את עצמנו שוב ושוב אני מוריד מהפרק הרבה שאלות מהותיות ומכניס במקומן תובנות מהותיות יותר נכון תבנית של מידע שקבלתי מאנשים זרים ככה כולנו חיים דף לבן שמתמלא מאנשים זרים אפילו המשפחה....... כבר כמה הם באמת משפיעים? הרי הם דומים לנו... אבל האנשים הזרים הם מיוחדים להם יש השפעה ! אני חושב שהאומץ הגדול ביותר הוא לקבל שאין דבר כזה אותם האנשים הזרים שסירטטו לנו במוח תבנית מסויימת היום באים אחרי שנים ורוצים לראות את התוצאה מי אני? מה נהייתי? למה גדלתי? מה אני עושה? אותם האנשים הזרים היום מחפשים תוצאות מרגיש כמו עכבר מעבדה מול מדענים חסרי חוליות מבחן התוצאה אני שואל ? לא לא חברים.....המבחן האמיתי הוא הדרך את מבחן התוצאה ידידיי אני משאיר למוות .

למעלה