אוננות

אוננות

האם א סקסואלים מאוננים מפעם לפעם או שלא והאם יש הבדל בין נשים לגברים

korpiklaani

New member
אני בעד... ../images/Emo123.gif

למחוק את המוזרים האלה שנכנסים לשאול שאלות בלי לכבד את הפורום ולבדוק אם יש חומר בנושא השאלה שלהם לפני שהם שואלים בפעם ה-700 שאלה שנשאלה מיליון פעם בשנה האחרונה
ומה יהיה כל 3 ימים בא חכם/ה לשאול שאלות כאלה? בשביל מה טרחו לבנות בשבילכם שאלות נפוצות?

דם דם

New member
איפה ההכנסת אורחים שלנו ../images/Emo3.gif

בטח תוך יום-יומיים אני אתחיל להתייאש מכול ה"ביקורים" למינהם וגם לי ימאס "לארח" אותם

Tristitia

New member
תיהיה בטוח בזה

פעם היה שרשור שמיועד רק לסקרנים. גם אז לא בדיוק טרחו לשרשר דווקא לשם את השאלות , אז הוחלט לגבש שאלות נפוצות ולהוסיף להם תשובות חוזרות לאותן שאלות . בעיקרון אפשר פשוט להפנות אותם למקום הנכון במקום לענות להם כל הזמן http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQCat.asp?id=1493&CatID=3591

דם דם

New member
לא כדאי למחוק

כול מיני שאלות נפוצות כאלה כמו שעושים בהרבה פורומים

Limbonic Art

New member
מחיקה מתבצעת רק ע"י המנהלת פורום שלנו

והיא לא תעשה זאת
שרון (korpiklaani) צחק בכל מקרה, הפרצוף המרושע ההוא מעיד על זה שהוא צחק ולא היה רציני
מה שכן , אכן כולנו פה בפורום גיבשנו את כל השאלות הנפוצות. היה כאן אפילו כמה שבועות שטרחנו לנסח הכל מחדש בכדי שיהיה ברור לכולם התשובות. זה מעט מראה זלזול להכנס ככה לפורום חדש ולשאול שאלות, מבלי לבדוק אם לפני כן היא נשאלה. ועוד בלי לראות שיש מול העיניים הודעה לכל הלא א-מיניים ,באשר הם, לקרוא בשאלות הנפוצות טרם כתיבתם בפורום.

דם דם

New member
בגלל זה אני אומר

שכול השאלות האלה ששואלים מטיילים ויש עליהם כבר תשובות בשאלות הנפוצות,אז שהמנהלת תמחק אותם חבל על הטרחה של כולנו. בהרבה פורמים בתפוז יש שאלות נפוצות ולא פעם כשמישהו בא ושואל שאלה שקיימת בשאלות הנפוצות, המנהלים נוטים למחוק. כמו שאמרת זלזול

לא נמחק

זה גם לא משהו שהחוקים אוסרים עליו, ולפעמים תשובה של מישהו לשאלה ישנה יכולה להוסיף. אבל בדרך כלל, ואביטל, אל תעלבי, השאלות פשוט נשאלו יותר מדי ואם הפורום יחזור על עצמו ככה, לא יבוא לאף אחד מאתנו להעלות תובנות. אז אני לא מוחקת שאלות סקרנים שיש כבר בשאלות הנפוצות, אבל גם לא רוצה לעודד אותן.

שרשור סקרנים

כל פעם אני רוצה לפתוח כזה ולשרשר את ההודעות האלו ולשים קישור לשאלות הנפוצות, אבל הם כותבים ברווח של שלושה ימים אחד מהשני, ואז זה יקפיץ הודעה ישנה ולא פעילה סתם :)

3

זה הולך לפי ההודעה הראשית לכן לפעמים את רואה הודעה שלי בלי תוכן בתחילת שרשור. זה אחרי ששרשור הפסיק לקפוץ, אני כותבת הודעה חדשה, מדביקה אליה את השרשור הישן ותפוז מתייחס אליו בתור שרשור מתאריך כתיבת ההודעה בלי התוכן, כי היא ראשונה.

חבר`ה

מרוב כעס ומבוכה על השאלה המעצבנת לא שמתם לב לסופה האם יש הבדל בין בנות לבנים

דם דם

New member
אין קוד התנהגות

איך להיות אסקסואל יש בנים שכן מאוננים ויש כאלה שלא יש בנות שמספקות את עצמן ויש כאלה שלא אי אפשר להגיד אם יש הבדל בין בנים לבנות, כי לא כולם מתנהגים אותו דבר

לא ידוע לי על הבדל בין נשים וגברים

בתחום האוננות אצל א-מיניים. לא שמעתי מידע מדעי וגם לא סקר חובבני שהשווה את זה.

למעלה