אוננות

JCohen

New member
אוננות

אני אוהב לאונן כך שאני עוצר רגע לפני שאני גומר. ועושה את זה לעיתים תכופות. לפעמים אני מרגיש אחר כך קצת כאב באזור אבל זה לא ממש חזק. האם יש בזה סכנה בריאותית?

אין שום סכנה בריאותית

שלומלום לך, אין שום סכנה בריאותית, תהנה. אני מתאר לעצמי שהכאב עליו אתה מדווח נובע מהחיכוך בפין, אז תזהר עליו אהה? שלומלום

קרן דגן

New member
לא יודעת מה אני

אני אמנם בת אבל אני רוצה להישאר בת ושבנות יזיינו אותי,האם זה אומר שאני לסבית? וגם לפעמים כשאני לבד בבית אני מאוננת,כאילו אני מתפשטת ומכניסה את האצבע שלי ומתחילת התחת ומורידה אותה לאט לאט עד שהיא מגיעה לפוט שלי,ותוך כדי זה אני ממששת את הציצי שלי,אז זה אומר שאני לסבית שמשתוקקת לזיונים,למרות שאני רק בת 11?

אוננות ולסביות

אני מאוד שמחה על השאלה שלך, כי אני בטוחה שיש הרבה מאוד מתבגרים שמוטרדים משאלות דומות ויותר מכך אפילו מפוחדים ממחשבות מהסוג שאת העלית. בגיל ההתבגרות זה לגמרי נורמאלי לפנטז פנטזיות הומוסקסואליות ולסביות, כי כדי לגבש את הנטיה המינית שלנו אנחנו מתנסים במה שאנחנו וגם במה שאנחנו לא! כלאמר גם פנטזיות וגם התנסויות ממש הן לגמרי נורמליות ועדיין אינן מלמדות על הנטיה המינית שתתגבש בהמשך. לגבי האוננות גם בנים וגם בנות גם כאלה שיהיו הומוסקסואלים או לסביות וגם כאלה שיהיו בסוף הטרוסקסואלים מאוננים. אין באוננות ללמד דבר על הנטיה המינית של האיש או האישה.

יש כמה סוגים של כאב באיזור

סוג אחד זה הכאב הלא ממוקד - תחושה של כאב מפוזר באיזור לעיתים מופיע לפני השפיכה - ויתכן שאף מבשר על ההתקרבות. זה נורמלי ואין כל בעיה. סוג אחר זה הכאב החיצוני - מופיע לאורך הפין ובקרבת העור - כתוצאה מחיכוך יתר - זה כאב שמהוה אינדיקציה לכך שלא התנהגו עם הפין בעדינות, או ללא חומר סיכה. ואולי מישהו מהגברים מבקרי הפורום יוכל להוסיף על המידע שנתתי.

ranoz

New member
אז אולי לא קראת טוב שלומלום

האיש מדבר על כאב בזמן שהוא מבצע עצירה זה קלסי למצבים בהם אתה יכול לקבל פרוסטטיטיס או כל דלקת אחרת באפידידימיס או בדרכי הזרע לכן הייתי מאוד חושב שלא כדאי להמליץ על עצירות כגון זה לו דעתי הייתה נשמעת - עדיף לקיים יחסים כמו שפן - בלי להתחשב בפרטנר - מאה פעמים ולא פעם אחת ארוכה עם עצירות. אבל זה ממש אגואיסטי - ולכן אנחנו מקריבים את הבריאות על מזבח השותפות.

היי חבר שלי,../images/Emo24.gif

שלומלום לך, מצטער אם טעיתי במשהו ובבקשה הרחב את ההסבר כי אני לא הבנתי למה התכוונת. מה לעשות אני בניגוד אליך לא למדתי רפואה
אוהב אותך, שלומלום.

ranoz

New member
תסתכל אחי

תראה מה הוא כותב הוא כותב ככה - הוא מאונן- עוצר-= ואחר כך מרגיש כאב - לא גדול מה קורה אז בדרך כלל אתה יודע שכשאתה מאונן - לא יצא שתן וכשיוצא שתן - לא יוצא זרע. נכון? יפה ואז כאשר אתה מפסיק לאונן - וכל הצינורות פתוחות להוציא את אותם זרעים והם עומדים בתור לצאת - פתאום - איזה באסה - הוא מפסיק. אבל מה נשאר - נשאר הפתח של הצינוריות פתוח והחיידקים - חוגגים וחודרים באותה עת פנימה. אתה זוכר את הסרט של וודי אלן - כל מה שרצית לדעת על סקס? זוכר את הקטע של הזרעים? ב ד י ו ק!!!!

עוד סיבה טובה לגמור מהר

שלום רןעוז, אני מבינה שרפי מכיר אותך אני עדיין לא אבל אני אשמח. מה שכתבת מזכיר לי כנס של אורולוגים בפריז לפני כ - 15 שנה בו הציגו סוג של קופים באפריקה שגומרים תוך כמה שניות מהחדירה, הקופים האלה הכי דומים לבני אדם והמציגים טענו אז שכל מי שגומר יותר לאט מכמה שניות הוא אלוף כי בכלל נבראנו בשביל לגמור מהר. העצה שלך, מתאימה אולי לצעירים שאכן יכולים לגמור מהר וגם להתחיל עוד הפעם די מהר, וגם להם נראה לי שהרעיון לא יהיה ממש אטרקטיבי שלא לדבר על בנות זוגם. אבל מה יהיה עם בני ה- 40, 50, והלאה ואפילו מספר לא קטן של בני 30 שלא יכולים כל כך מהר להתחדש? אשמח לקבל את התיחסותך, ובנתיים לילה טוב, רונית

ranoz

New member
כל אחד והמהר שלו

כל גיל גומר במהירות שלו ונכון מה שכתבת - אבל זה בעיקר דווקא הייתרון בגיל המבוגר שהוא עושה את זה אולי יותר לאט אבל כבר יותר טוב ועם הרבה חוכמה וידע. הקטע הוא - וזה אך ורק מההיבט הרפואי ולא מההיבט הסקסולוגי - שלא טוב ולא בריא להאריך את משך הסקס באופן מלאכותי. ולכן - הרבה פעמים בENTITY המסובכת והלא ברורה כמו פרוסטטיטיס כרונית - ובטח במצבים של דלקת דרכי הזרע - ההצעה היא לגמור ( אצל צעירים) כמה שאפשר מהר - וכמה שאפשר הרבה. 10 פעמים - ולא פעם אחת ארוכה. ועוד - לא להתחשב בפרטנר ולא להאריך. נכון שוב זה לא בדיוק הצעה בקטע הסקסולוגי אבל - אנחנו בקטע של הבריאות כרגע.

Talia E

New member
מנקודת מבט אחרת

והיא של הרפואה הסינית, דווקא לא מומלץ לגמור מספר רב של פעמים, מתוך תפיסה (שאולי תזלזל בה
), שהנ"ל מכלה את מאגרי הכוחות העמוקים שלנו, שאנו נולדים אתם, שלא ניתן לחדש אותם, אלא רק לשמר ולהשביח אותם. כאשר תמצית חיים זו נחלשת, נתקלים בתופעות הזדקנות (קרחות, שיער לבן, בעיות שיניים, בעיות בעצמות וכיו"ב), בכאבי ברכיים, כאבי גב תחתון... כאשר תמצית חיים זו מתכלה בצורה קריטית, האדם מת. פריקת הזרע, מכלה, לפי הראייה הסינית, את מאגרי הכוחות העמוקים הנ"ל (המכונים "ג´ינג"), ומי שמכלה אותם בצורה פראית (אם במין עודף, אם באורח חיים של עבודת יתר או באופנים אחרים), בייחוד מי שהתחיל מראש עם ג´ינג חלש, לרוב ילקה בסימני הזדקנות מוקדמת כמו אלה שצויינו כאן ומחולשה כללית. גם CFS, למשל ("מחלת היאפים" - לטובת יתר הקוראים), נובעת לפי הראייה הסינית מחסר ג´ינג. הסינים הגיעו לתדירות מומלצת של אורגזמה, אשר משתנה לפי הגיל (ככל שמתבגרים, מומלץ להגיע לאורגזמה פחות פעמים). בקיצור, לגמור כמה שיותר פעמים זו המלצה הפוכה להמלצתם של מרפאים ברפואה סינית... אגב, הנ"ל נכון גם לנשים, אך הרבה פחות משמעותי אצלן.

תיקונצ´יק קטן

שלומלום לך, את הטאואיזם על כל הטכניקות שלו למדתי לעומק במשך 7 חודשים כשהייתי בארה"ב. אני גם בהזדמנות אעביר לכאן דברים שכתבתי במקומות אחרים על הנושא. בכל מקרה לגביי מניעת פליטת זרע. אותה אישה מדהימה שלימדה אותי את רזי הטאואיזם דווקא הדגישה בפניי שמה שכתוב בספרי הרפואה של הסינים מיועד כעיקרון לאלה שעושים עבודה רוחנית קבועה עם עצמם, קרי המאסטרים של הטאואיזם. לשאר האנשים דווקא מומלץ כן לפלוט מדי פעם אחרת עלולות להיווצר בעיות רפואיות. אני יכול לשתף אותך מעצמי שלאחר שלמדתי היטב את הטכניקה אני מסוגל לחוות היום אורגזמות רצופות ללא פליטה אך בד"כ אני כן פולט בסוף רק שההבדל הוא אני עושה זאת מתי שאני בוחר. מעבר לזה טאואיזם זו תפיסת עולם שלמה וכוללנית וחבל שמגבילים אותה לאזור הזרג. שלומלום.

Talia E

New member
היתה אי הבנה...

אגב, הגבתי להודעתך "כמה תיקונים קטנים", שהיתה איפה שהודעה זו ממוקמת... בעיה בתפוז, או שמחקת אותה, לטובת הודעה זו?... כלל לא אמרתי שלא מומלץ לגמור מדי פעם. נהפוך הוא, אמרתי שהסינים הגיעו לתדירות מומלצת של אורגזמה (ולא שכמה שפחות זה יותר טוב...). בגיל צעיר, התדירות המומלצת שהגיעו אליה היא גבוהה, וגם הרבה פחות ממנה זה לא כדאי... אני לא מתמצאת בגמירה ללא שפיכה, ולכן אין לי מה לתרום בנושא. לא יכול להיות שלמדת את "הטאואיזם על כל הטכניקות שלו"... אולי התכוונת לטנטרה? הטאו אינו שיטה ואין לו טכניקות...

הסבר נוסף

שלומלום לך, אז ככה, נכון מה שאמרת לגביי השינוי בתדירות השפיכה המומלצת על ידי הרפוה הסינית עם עליית הגיל. עדיין התדירות המדוברת נמוכה והיא לא לכל אחד. שנית מה שלמדתי היה טאואיזם שזו תפיסת עולם שלמה כפי שכתבתי בתגובתי הקודמת. מבחינה מינית יש הרבה הקבלות בינה לטנטרה ההודית אך יש גם הבדלים בינהם. גם הטאואיזם וגם הטנטרה משלבים טכניקות שונות בתחום המיני. בחלקם הם דומות ובחלקם הם שונות. אם חשוב לך לדעת יותר את מוזמנת לשלוח לי אימייל ואשתדל להפנות אותך לספרות באנגלית בחו"ל על הנושא כולל הטכניקות. הטאואיזם כולל בתוכו מסלול שלם של עבודה רוחנית ואנרגטית. כל עניין היין והיאנג הוא מתוך הטאואיזם ועוד דברים רבים אחרים שלומלום.

למעלה