אונס במועדון

אונס במועדון

אני מניחה שכולכם קראתם על המקרה בימים האחרונים של בחורה המאשימה גבר שאנס אתה בשירותי ה TLV. זה אולי לא הכי קשור לפורם, אבל אני מניחה שיש קשר מסויים. חשבתי על הנושא היום ומעניין אותילשמוע את דעתכן, האם לדעתכן אפשר להאשים את הגבר?

niva99

New member
את הגבר???

מה פתאום! היא אשמה בהכל-"הביאה זאת על עצמה"... למה נכנסה איתו לשירותים? מה חשבה שיעשו שם -ישחקו בפוגים? והוא-מה הוא אשם בכלל? הבחורה הסכימה-אז שהוא לא יקח בכח?(אז מה אם היא התנגדה-הוא יכול להפעיל עוד יותר כח). חוץ מזה יש לו בעיות שמיעה-יש לו מה שנקרא שמיעה סלקטיבית: שומע הכל חוץ מהמילה לא,מספיק,זה כואב,די,תעזוב אותי כבר. חוץ מזה הוא בחור 10.

אז זהו, שפה טמונה הבעיה

היא לא אמרה לא. ע"פ ראיונות איתה היא לא אמרה לא, היא לא דיברה בכלל. וצורת ההתנגדות היחידה שלה היתה להפיל את עצמה על הריצפה. העניין הוא שהיא היתה שיכורה לגמרי כך שהנפילה היא לא משהו לא צפוי

Vdrums

New member
היא היתה שיכורה/מסוממת

גם הוא היה. היא מטומטמת וגם הוא. אז כעונש על טיפשותה היא נאנסה בשירותים והוא אולי ילך לכלא.

Vdrums

New member
חלילה וחס. אל תוציא את דברי מהקשרם

במקרה שלה זה מה שהיא קיבלה אני לא מצדיק את זה בשום צורה.

דוVשה

New member
כעונש על טיפשותה היא נאנסה בשרותים?

זה לא משנה אם היא הייתה מסוממת שיכורה אינפנטילית דתייה שחזרה בשאלה חילונית שחזרה בתשובה ילדה בת 15,16,17 או אישה בת 80. ברגע שאישה [או גבר] אומרת לא. זה לא. נקודה.

Vdrums

New member
תראי, היא לא היתה במצב של חשיבה

היא היתה תחת השפעת סמים ואלכוהול (כנראה) את יודעת מה זה להיות בהשפעת סם? יש מצב שרק אחרי שהיא התפכחה קצת היא קלטה מה היה וזה לא התאים לה, וזכותה כמובן. אבל תכלס מה היא חשבה? שהוא צריך שיחזיקו לו את הקטטר? היא טיפשה אין מה לעשות, אני לא אומר שזה העונש שמגיעה למישהו על טיפשות אבל פעם הבאה היא תחשוב פעמיים לפני שהיא ממסטלת את עצמה, ככה זה שאנשים לא חושבים על מה שהם עושים.

למעלה