אונס מזעזע בנתניה

THE WIZARD 55

New member
בטח שכן, הם ****** ו-********

בנוסף על זה שהם חיות, כלבים, מסריחים, נבלות שיסרסו אותם, אני הייתי חותכת להם את כל החבילה למטה ונותנת להם לדמם למוות סיפורים כאלה מוציאים אותי מדעתי..

THE WIZARD 55

New member
אף פעם לא נתנו לי פרח

אחרי שקיללתי

mike00

New member
את יכולה רק לתאר לעצמך מה היה קורה אם היית

מרביצה להם

mike00

New member
לא מזמן היה כאן דיון על המקרה הזה..

שים לב בני כמה הם ומאיפה הם באים.......הוכחה למה שתושבי המשולש חושבים עלינו.... חילופי שטחים בדחיפות!!

אני יזכור את זה בפעם הבאה שמישהו מפתח תקווה

מבצע אונס, אולי גם ניפטר מפתח תקווה באותה הזדמנות. נעביר אותה לרשות ונקבל בתמורה איזה התנחלות עסיסית עם אזרחים שומרי חוק למופת

mike00

New member
עם רוב תושבי פתח תקווה יהיו שונאי ישראל

ואני אהיה הראשון שאתמוך ברעיון שלך.... אנסים הם פושעים אבל עדיין אזרחים נאמנים למדינה ולא רוצים בחיסולה....עברו על חוקי המדינה?צריכים להענש... חתרו תחת המדינה צריכים לאבד את אזרחותם הישראלית ולטוס מפה.... דרך אגב,אנסים מפתח תקווה לא לומדים בבית ובבית הספר שהמדינה הישראלית היא השטן בהתגלמותו ושיום יבוא והיא תיעלם לה.....ביום שזה יקרה תודיע לי

mike00

New member
דרך אגב,אם תוכל בבקשה להגיב

על שתי הודעות שלי בשירשורים אחרים אני אשמח לשמוע מה דעתך,מה עוד שהם באו כתגובה להודעות שלך... היוזמה הסעודית-קוראת לחזרה של כל פליט שירצה או לא.. החלטה 181 של האו"ם-מדינה יהודית,כן או לא..

באמת הקטע עם הפליטים לא הכי בהיר כאן

אבל בגרסה שאני מכיר, מופיעה המילה "מוסכם", ואצלך היא לא הופיעה. בעיתונות הופיעו אין ספור התייחסויות למילה הזאת, וכולן הודו שמשמעותה היא שהפתרון הוא אינו יישום מוחלט של 194, אלא משהו שיהיה מוסכם גם על ישראל- כלומר סוג של פשרה. והחלטה 181- אתה יודע כמה ערבים היו צריכים להיות במדינה היהודית לפי ההחלטה? בין 40 ל-45%. מה בדיוק מדינה יהודית פה? אני אף פעם לא ממש הבנתי מה קראו לה ככה. אולי בגלל שהיהודים היו בה הרוב (הקטן מאד).

ואיך בדיוק קבעת שכל תושבי קלנסווה

הם שונאי ישראל? בגלל שלושה חלאות אנסים, שאולי גם אמרו בשעת האונס "יהודיה מסריחה"?

mike00

New member
בגלל שאני מבקר שם פעמיים בשבוע...

וגם הותקפתי מחוץ לעיר בחממות של התותים לפני כמה שנים אבל לא על רקע לאומני.... האמת,גם שם הדוד שלי עזר לי...ממש כמו עם גולדי.....

mike00

New member
מה אין תגובה או שכבר נרדמת?

בכל אופן אני אשמח אם תגיב לשתי ההודעות שציינתי למעלה....מעניין אותי לדעת מה דעתך בנושאים האלו..

mike00

New member
בוקר טוב גם לך.....

בדקתי ולא הגבת על ההודעות שלי.....חבל,מסקרנת אותי דעתך.

mike00

New member
../images/Emo2.gif

נדב????יא'pimp שכמוך.....מה סירסור עכשיו תגיד לי?? אולי לסרסר את הפושעים האלה בכלא כדי שהאסירים הביטחוניים יוכלו להתפרק קצת... נראה לי שהתכוונת לסירוס

למעלה