אונס ע"י רופא נשים

אונס ע"י רופא נשים

האם היה בארץ או בעולם מקרה של אונס פציינטית ע"י רופא נשים? רופא נשים רואה כל יום עשרות פוטים (כוסים), האם יכול להיות שייצרו עלול לדחוף אותו לאונס?

p rinter

New member
לא יעלה על הדעת

בישראל לא היה ולא יהיה מקרה כזה - בעולם, סיכוי קטן מאוד. זה כמו לחשוב שסנדלר יגנוב נעלים מלקוח.

tuches leker

New member
לא דובים ולא נעליים

מה זה השטויות האלו? אני לא יודע אם רופא נשים בישראל אנס או זיין בהסכמה פציינטית שלו, אבל אין לי ספק שדבר כזה בהחלט יכול לקרות, גם אם הרופא הזה ראה באותו יום עשרות פותים. לדוגמא: אם הרופא הוא צעיר ואישה מדהימה בקליניקה שלו מסירה את תחתוניה, הדבר בהחלט עשוי להזיז משהו לרופא.

tuches leker

New member
לרופא יש גם חומרים מרדימים

רופא יכול להזריק חומר הרדמה או טישטוש לפציינטית שלו וזה ייקל עליו לבצע את זממו.

גם זגג זורק אבנים

כדי לתקן חלונות!!! כזו נחרצות לא היה ולא נברא ולא יהיה ? מאין הנחרצות, אני לא ממש זוכר אבל לצערי כן קרו מקרים כאלו בארץ...

quoin

New member
כנראה ראית את הסרט של צ'רלי צפלין.

הנער. הנער היה מנפץ חלונות וצ'רלי צ'פלין הזגג הופיע לפתע, וכך התפרנס.

יש משהו בסיסי שאינך מבין

אונס הוא אקט של אלימות ולא אקט של מיניות. אין קשר בין כמה נרתיקים גבר רואה ביום לבין רצונו לתקוף את הפציינטית שלו באלימות. יותר מזה, איכשהו נראה לי שהכי לא סקסי זה לשלב בין נרתיק בבדיקה לבין מיניות. זו הסיבה שגניקולוגיים לא מטפלים בנשותיהם עפ"י רוב. ועוד לא אמרתי כלום על אמנת הרופאים ועל הבחירה במקצוע הקשה הזה- גניקולוג.

ובהמשך להתייחסותה של שרון

נראה לי שאתה שואל מתוך נקודת המבט הצרה שלך של "כוס=סקס". עבור רופא נשים איבר המין הנשי הוא איבר ככל איבר אחר, הוא רחוק מלהיות משהו מגרה שצריך לחדור אותו. זה כמו לשאול אינסטלטור הומו: "כשאתה רואה חור של ביוב לא בא לך לזיין אותו"? כמו שזה נשמע חריג גם שאלתך נשמעת מופרכת.

p rinter

New member
לזורמת - במקום אינסטלטור תחשבי על קונדיטור

קונדיטור אופה כל יום עשרות עוגות ואינו טועם אותן. קונדיטור מקצועי יצליח להתאפק גם שיאפה עוגה יפה או סקסית במיוחד. ייתכן שהריר ייזל לו מהפה אבל הוא לא יטעם. אצל רופא נשים עשוי להיות מצב, שהזין יעמוד לו כמו טיל, אבל האתיקה המקצועית לא תרשה לו לנצל את מעמדו והוא לא יזיין את הפציינטית.

camicia

New member
קונדיטורים טועמים עוגות בזמן העבודה

זה טבעי שקונדיטור טועם במהלך העבודה מהעוגות שהוא אופה, גם אם העוגות אינן "סקסיות", ואין בזה כל רע (זה עלול להזיק לגזרה של הקונדיטור). ................................. לגבי גניקולוג: זכור לי מקרה מסויים שקרה לפני שנים רבות כנראה ברעננה, גניקולוג הרדים פציינטית צעירה והחדיר את אבר מינו לתוכה. לרוע מזלו של הגניקולוג, הפציינטית התעוררה "בזמן העבודה" של הגניקולוג, ובסופו של דבר הוא איבד את רשיונו.

efect

New member
אני רוצה להיות רופא נשים

נראה לי שזה מקצוע מרתק וגם מכניס.

במשך השנים היו תלונות כאלה אבל לא ידוע לי

אם הן הגיעו לכדי תביעה או הרשעה. מה שבטוח הוא שלפי החוק כל אישה שצריכה להבדק יכולה לבקש שתהיה לידה אחות או מלווה עליה היא סומכת ובכך למנוע אי הבנות או הרגשה לא בטוחה. אין לי ספק שרוב הגניקולוגים עורכים בדיקה במקצועיות רבה ומי שלא מרגישה נוח יכולה לפנות לגניקולוגית.

tuches leker

New member
אולי את לא רוצה לדעת

במקצוע שלך יודעים דברים כאלו. מה יותר עסיסי מרכילות?

למעלה