אוסוציאציות...

m2love

New member
אוסוציאציות...

מזמן לא היה לנו... אני מתחילה , - שביתה - תמשיכווו

../images/Emo214.gifמפגש../images/Emo24.gif

נזכרתי עכשיו שמישהי פה דיברה איתי פעם על הצעקות שלי...היא הולכת לסבול מזה במפגש

m2love

New member
פורום-תפוז

הדרררררר, אם את מתכוונת אליי חחח.. אני באה עם הספקת צמר גפן בשביל לסגור תאוזניים חח
סתם סתם אני צוווחקת

../images/Emo214.gifהכנות

[במפעל מכינים דברים ] ואני כל כך בטוחה שיהיה כיף,כי גם ככה אנחנו מגובשות [כל הקהילה] בפורום ..ככה שלא תהיה לנו בעיה לארגן מפגש איכותי!

white angels

New member
טכנולוגיה

וזה נכון,אנחנו פורום ממש מגובש ואני בטוחה שנהנה ביחד

אנגלית

כי רק עכשיו [לפני חמש דקות בדיוק] נכנסתי הביתה, ואני צריכה ללמוד למתכונת באנגלית שיש לי מחר וזה אומר שאני היום לא אראה את התכנית
ואמור להיות לי מבחן ביום חמישי, אבל אני בחיים לא אספיק ללמוד אליו יום אחד [אהמ, סוציולוגיה.] אז אני פשוט מוותרת וניגשת למועד הרבה יותר קשה, מקווה שיהיה טוב
תאחלו לי בהצלחה באנגלית
...

white angels

New member
MTV

המון בהצלחה במתכונת
,זו מתכונת בע"פ במקרה? כי אם כן יש לי שבוע הבא מקווה שאעבור אותה בשלום.. אל תדאגי נספר לך מה היה(מי שיראה לפחות)
יש לי מחרתיים מבחן בספרות ושוב אין לי חשק ללמוד =\ אבל מה לעשות,לומדים..

../images/Emo214.gifמוזיקה!!!../images/Emo27.gif

המתכונת בשבוע הבא?!!!!!!!!!!11 איזה הזוי, הבגרות שלנו היא בשבוע הבא, ביום רביעי הבא! [וכן, זאת המתכונת בע"פ.אמאאאאאאאאא!!!111111] אבל מה, כשעשיתי את הפריזיטיישן, אז הזמנתי את הזמרת שעשיתי עליה את העבודה וכולי רעדתי, ככה שיש מצב שאם התמודדתי עם הלחץ הזה, אז אעמוד גם בלחץ של מחר. הלוואי
יאללה, אני זזה מפה לבינתיים, לילה טוב

m2love

New member
שירים

המון בהצלחה מאמי
אני לא כלכך מבינה למה את מתכוונת, בטוחה שתצליחי רק אל תכנסי ללחץ
וגם את פנינית המון בהצלחה

white angels

New member
דיסק..

חח זה באמת הזוי-כי המתכונת שלי רק שבוע הבא והבגרות בכלל בעוד שבועיים
ועוד לא התחלתי להתכונן לדבר וזה..והפרוייקט שלי הכי משעמם בעולם,אני לא יודעת איך אצליח לדבר עליו נראה לי שאני אירדם באמצע המבחן.. אל תיכנסי ללחץ,הכל יהיה בסדר זה כולה 10 דקות ואז זה נגמר
ועל איזו זמרת עשית? מרינה-תודה

למעלה