אוסטריאן איירליינס

אורןילד

New member
אוסטריאן איירליינס

שלום, אני טס בקרוב בטיסה של אוסטריאן לוינה, אני יכול לבחור בין טיסת אחר הצהריים של אוסטריאן לבין טיסת הבוקר של אל על - אני יודע שאוסטריאן טסים באיירבאס (שאני מעדיף אותו) בעוד אל על טסים בבואינג 757 או 737. מישהו יכול לתת פרטים יותר מדויקים על המטוסים, מה יותר חדיש ובאיזה חברה השירות טוב יותר? תודה

e dor

New member
אם אתה רוצה את דעתי

אז תיקח את הטיסה שהשעות שלה הכי מתאימות לך - זה מה שהכי חשוב. אני טסתי באלעל רק פעם אחת ומאוד נהניתי, מאז ההפרטה הבנתי שהם השתפרו עוד יותר. אוסטריאן היא גם חברה מאוד נחשבת אבל לא טסתי בה אז לא אוכל להעיד. אם תיתן תאריך מדוייק אוכל למצוא לך איזה מטוס מדוייק תטוס בו אם זה באמת מה שיקבע באיזו טיסה תטוס
העיקר, תהנה ותשמור על עצמך באוסטריה !

אני יכול לומר לך

שטסתי גם ב-A321 של אוסטריאן וגם ב-757 וגם ב-737 של אלעל. לדעתי עדיף אוסטרין. השעה היא סבירה יותר- לא צריך לקום ב-4 בבוקר. האוכל טוב, מרווח סביר בין השורות, לדעתי מעט יותר גדול מאלעל ושירות טוב. אם אני זוכר נכון אלעל טסים ב-737-700 שהוא קטן אבל די חדיש ונוח. ככה שהשיקול הוא הזמן והמחיר.

HELLAS

New member
אני טסתי באוסטריאן בחודש

דצמבר האחרון ומאוד נהניתי. השירות היה טוב, הטיסות עברו בהנאה והכל היה בסדר.

g i l g

New member
אני טסתי עם אוסטריין

לוינה ומשם המשכתי לניו יורק וכנ"ל בכייון ההפוך..מומלץ.

אני טס עם אוסטריאן כ 10 טיסות בשנה

כולל ביום שלישי הקרוב.. טסתי כמעט בכל סוגי המטוסים שלהם. הם ברמה אחת מעל אל על. תוסיף לכך את השעה הנוחה ותבין למה ממליצים על החברה הזאת.

Gruv

New member
טוסו עם אלעל ../images/Emo70.gif

למה לטוס אם הזרים ? כול מה שאתם אומרים היום אלעל נותנת ! אלעל זה שלנו ובשבלינו! למה לפרנס את הזרים? רק אלעל!

g i l g

New member
לאון בוא תשמע סיפור יפה..

לפני שנתיים טסנו לטיול בארה"ב שנקודת ההתחלה הייתה ניו יורק סיטי. חפישנו דילים ואלעל הציעו 1200$ לכרטיס בקיץ, ספיד בירד הציעו 900$ וקונטי 1400$. לבסוף איכשהו הגענו לאוסטריין טיסת קודשייר עם אלעל לוינה בEKE ומשם המשך בOS087 לקנדי עם A330 שהוא אחד המטוסים האלגנטים, היפים והנעימים שטסתי אי פעם. חזור היה עוד יותר מעניין חיכנו 17 שעות לטיסה בגלל הפסקת החשמל הגדולה בחוף המזרחי ומשם טסנו בA340 לוינה וA321 לתל אביב. המחיר...600$ per person. אז למה לפרנס את הגויים? כי אלעל חושבת שיש לה מונפול על הקו ונותנת מחירים מעל FL400. עוד שלושה ימים אני טס לפריז, ארקיע 745 ממריאה ב00:25 חסכנו 1200$ בזה שאנחנו טסים ארקיע ולא אלעל. אז עם כל הכבוד לבטחון...

ערן שחר

New member
אם לטוס עם חברות ישראליות למה אלעל

יש עוד חברות ארקיע ישראייר למה רק אלעל

Aviation Addict

New member
לא נכון...

טוס עם כל מי שלא סוחט ממך כסף! ומי שנותן לך שירות טוב! ולא משנה איזה חברה זו.

בפעם האחת והיחידה שטסתי אתם

(וושינגטון - ג'ניבה) היתה לי הרגשה שאני באוטובוס מלא נאצים. לא טס איתם ולא עם לופטהנזה.

e dor

New member
נו באמת - סתם דעות קדומות ולא...

רלוונטיות. וגיל - תהנה בפאריז. עד היום טסתי באלעל רק פעם אחת ועוד פעם אחת שזה קודשייר והיה חביב, אבל עדיף למצוא דילים לפעמים.

למעלה