אוסטריאן ( שאלה.. )

baz22

New member
אוסטריאן ( שאלה.. )

אהלן לכל חברי הפורום. יש לי כרטיס טיסה לנפאל בעוד חודש. הכרטיס הוא כזה, מהארץ לוינה ( לילה שם ) ובבוקר טיסה ישירה לנאפל. הכרטיס הוא של איר אוסטריאן כולו, גם מהארץ לוינה וגם מוינה לנפאל. לפי מה שהבנתי אוסטריאן לא ממש טסה לנפאל אלא חברת לאודה. מישהו יכול לאמת את זה? לפי האתר של לאודה יש להם רק 2 767 לטיסות ארוכות ( שדרך אגב קוראים להם גיימס דין ואנזו פרארי... :) ) ה767 של אוסטריאן ( ואני לא מדבר על האירבוסים המדהימים שלהם.. ) עבר חידוש ויש מסכים אישיים... ובלאודה.. אין.. זה חשוב בטיסה של 7 וחצי שעות.. מישהו עשה את הנתיב הזה וטס איתם או עם אוסטריאן? תודה שלומי

טסתי עם אוסטריאן לוינה

היה בסדר גמור. חוץ מהעובדה שהלוח צפוף המטוס שיוצא מהארץ נוחת שעה קודם וזה יוצר לרוב איחור קל בהמראה. אבל היה בסדר גמור. אבל העניין עם לאודה נשמע הגיוני. הייתה טיסה של לאודה בשער לידינו בנמל התעופה של וינה למלבורן. המטוס היה באמת 767.

e dor

New member
אם תיתן את התאריכים אולי אוכל

לבדוק לך באתר שלהם....

בדקתי באתר של אוסטריאן

בתאריך רנדומלי בספטמבר. אז הטיסה היא של אוסטריאן ולא של לאודה והמטוס הוא אכן 767.

baz22

New member
אחלה תודה

לא פירסמתי תאריך כי לא ידעתי בדיוק... 21.9 TLV-VIEENA 22.9 VIEENA-KATHMANDU בדקתי גם וראיתי שזה יהיה 763 של אוסטריאן.. לא כזה גרוע כי יש להם עיצוב חדש ומערכת בידור אישית אז נעביר את הטיסה בכיף.. דרך אגב השדה בקאטמנדו הוא מקום מעולה לספוטינג אז אני מקווה להעלות כמה תמונות משם שאני אחזור. אז שוב תודה. שלומי

חן חן, אני נוסע מתמיד של אוסטריאן

כמה וכמה טיסות בשנה. בספטמבר אני טס איתם לטורונטו (ת"א - וינה טיסת קודשייר עם אל על ויתר הטיסות במטוסי אירבוס 340 לטורונטו וחזרה ואירבוס 321 וינה - ת"א).

e dor

New member
טיסה נעימה

אני מת על 767

למעלה