אוסטרליה אוסטרליה....מה יהיה?

רפי2002

New member
אוסטרליה אוסטרליה....מה יהיה?

יואיט, קוורטן, אגאסי, קפלניקוב וגרוז´אן..... כל אלה, היו מועמדים לזכייה בטורניר אוסטרליה.... אבל כולם נשרו כבר, וכל זה לפני שהגענו לסיבוב השלישי... זאת הפעם הראשונה בהיסטוריה שכל חמשת המדורגים ראשונים עפו לפני הסיבוב השלישי....מדורג ראשון כרגע הוא טים הנמנן המדורג שישי.... מי ינצח? יש את סמפראס, איבניסביץ והכוכב העולה - פדרר... או אולי תהייה הפתעה, למרות שבטורניר הזה, כבר קשה יהיה להפתיע מישהו... בקשר לנשים.....תקשיבו טוב טוב....הינגיס לוקחת את הטורניר.... בהצלחה הינגיס....

Kgt1

New member
ההימור שלי לתחרות הגברים פדרר.

אצל הנשים הכל יכול להיות...

רפי2002

New member
גברים, אי אפשר לדעת

אצל הנשים, כפי שכבר אמרתי, ההימור שלי, מרטינה הינגיס...

galitay

New member
לפני שהתחיל אמרתי

שיואיט לא יקח והמרתי על סאמפרס נחיה ונראה בשנים כנראה קפריאטי

dylan

New member
למה? למה? למה? למה?

למה כולם (כולל התקשורת) מתעלמים מסאפין? רק דרך בדיקה באתר הרשמי של התחרות גיליתי שהוא בכלל משתתף ושהוא ניצח בסיבוב הראשון, עד לא מזמן האיש היה מספר 2 (גם 1 לזמן קצר, לא?) בעולם ופתאום לא מזכירים אותו בתור מועמד. למישהו יש הסבר?

galitay

New member
אני דווקא מת על סאפין

הוא השחקן הכי אהוב עלי אבל הוא פשוט לא מצליח להגיע לתחרות בכושר שיא ולקחת תחרות, הוא לא חד מספיק.

dylan

New member
עכשיו שכמעט כל הגדולים

כבר עפו זה בדיוק הזמן שלו להתקמבק, בכל מקרה הוא ההימור שלי. גם אם הוא הגיע די רחוק מהשיא שלו זאת עדיין לא סיבה להתעלמות ממנו, בכל זאת יש לו כמה איכויות ודירוג לא רע. חוץ מזה אם איבניסביץ´ לקח את ווימבלדון שהוא מדורג אחרי הראל לוי סאפין יכול לקחת את אוסטרליה...

galitay

New member
סאפין נגד סמפראס

כמובן שאני מעדיף שסאפין יקח אבל אני לא מאמין שהוא ינצח

רפי2002

New member
תאמין ידידי, תאמין....

סאפין ניצח שמחק מרתק ומדהים (ראיתי אותו!!
).... איי יאיי יאיי...כ´´כ רציתי שמספראס ינצח...הוא היה כ´´כ קרוב לחזור מפיגור של 2-0 במערכות.... פספס כל מי שלא ראה את המשחק, משחק יפה, פשוט יפה.... עוד יותר פספסו, אלה שידעו על המחשק....ולא ראו...והיבין יבין...

galitay

New member
אני מרוצה

למרות שהימרתי על סאמפראס השחקן האהוב עלי הוא סאפין, לא ידעתי מי אני רוצה שינצח אבל אני מרוצה מכל תוצאה אחרי משחק גדול כזה מקווה שראיתם את המשחק אני נהנתי מכל רגע

oren987

New member
שטויות!!!!! - חכו להפתעה האמיתית!!

אלכס קים - מי שהדיח את קפלניקוב, עלה מהמוקדמות, כאשר אף אחד אפילו לא שמע עליו, והוא כבר בסיבוב שלישי. תזכרו את השם - אלכס קים. סביר להניח שהוא לא יזכה ולכן אין לי ספק שטומי האס הגרמני ינצח. חוץ מזה אצל הנשים, למרות שאני מקווה שונוס הפצועה לא תצליח לנצח (היא השחקנית מספר 1 בעולם ולא יעזור לאף אחד), אני מאמין שכנראה בסוף היא כן תזכה, ואם לא אז כנראה הינגיס, או קפריאטי. (אבל סביר להניח שונוס תיקח בסוף). פרטים נוספים באתר שלי

למעלה