אוסטרליה וני זילנד

אוסטרליה וני זילנד

האם מישהו טייל באופניים באוסטרליה או ניו זילנד? האם מישהו מתכוון לטייל שם בסביבות פברואר? אהיה שם מסוף החודש ואתפנה בפברואר כאשר אחת האפשרויות היא רכיבה בניו זילנד לכל אורכה או רכיבות (קצרות יותר) באוסטרליה. אם למישהו יש מידע על כך אשמח לדעת על הכנות לטיול כזה, מקומות לרכישת אופניים וכו'. תודה

lewinson

New member
בדוק בעיתון אופניים גיליון 81 , יש

שם כתבה על סינגלים באוסטרליה. אם לא מספק, צור קשר במסרים.

purpur

New member
טורינג בניו זילנד

הרכיבה הנפוצה בניו-זילנד היא על אופני "טורינג" - ניתן לקנות שם ציוד מתאים לצרכים המקומיים במחירים לא שונים בהרבה מהארץ - אולי מעט זולים יותר. הציוד החשוב ביותר הוא לרכיבה בגשם - הבלתי נמנע ! את הציוד ניתן לקחת בשקי צד או בקרונית קטנה נגררת, מקומות לינה נימצאים לרוב במרחקים סבירים, גם באי הדרומי, ולרוב ניתן להעלות את האופניים על רכבות ואוטובוסים (גם הם לעיתים גוררים קרון קטן לאופניים, סירות, וכו'). אפשרות אחרת היא לקנות אותו ומתקן, ולטייל כמו כאן, עם אופני הרים - חלק מהטרקים ניתן לעשות באופני הרים, אבל ב"עונה" לעיתים הכניסה לאופניים אסורה. יש גם מספר תחרויות ל"כבישונים" באיזורים שונים, בעיקר באי הצפוני. לגבי רכיבה בכביש, עם או בלי ציוד, הנהגים מתחשבים בהרבה יותר מהמוכר בארץ, והכבישים, לרוב, במצב מצוין. ותעשה חיים - אין מצב שלא !

alonaski

New member
כן!!! ../images/Emo13.gif אילת כהן מאתגרים טיילה

על אופני טורינג באוסטרליה-ניו זילנד! אם אתה לא יודע איך להשיג אותה... תודיע לי - אשלח לך את הנייד שלה!

תודה על התשובות../images/Emo24.gif

לצערי אין לי מנוי ל"אופניים", אז אם מישהו יכול לסרוק את הכתבה אני אודה לו. באופני הרים לא רוכבים שם? כי אני חושב לשלב גם רכיבות שטח. אלונה, אם תוכלי לשלוח לי את הדוא"ל שלה זה יספיק. אם יש מישהו שמעוניין ופנוי בפברואר זו יכולה להיות אופציה מעניינת להעביר את החורף בקייץ. שוב

Eyal Hershtik

New member
אוסטרליה באופניים ....

כנס לרשת ריקושט ובקש את המאגזין מ"ס 1 שלהם . יש שם כתבה על שני חבר'ה שחצו את אוסטרליה עם אופניים . אייל

אני בניו-זילנד בפברואר למסע אופניים

אולי נחבור ביחד?
אני מתכנן לעשות מסע אופניים בשטח, שיקיף את ניו-זילנד, ויכלול בדרך כל-מיני אטרקציות בנוסף לרכיבה.

ranshe

New member
איזה כיף לך/לכם!

אתה חייב להשיג את החוברת peddalers paradise - מסלולים פלוס מארחים מיוחדים לאנשי האופניים. אני מת מקנאה...

../images/Emo13.gifתודה לכולכם על התשובות

ואם פעם חלמתם לעוף כמו ציפורים, התשובות בפורום גלישה אוירית!

למעלה