אוסטרליה - עבודה והגירה

reveal26

New member
אוסטרליה - עבודה והגירה

לכל מי ששמע, היה או יודע... חוץ מלהשיג מעסיק, יש איזו דרך אחרת להשיג אישור עבודה או אפילו אזרחות ? היו שמועות שלניו זילנד קל מאוד להגר. אשמח לשמוע תגובות..

lady_anne

New member
הגירה לניו זילנד

בדקתי אישית את הנושא ברמת ההתעניינות הטרום-פרוצדורלית, ולמרבה האכזבה גיליתי שהדברים אינם פשוטים כל כך: גם בניו זילנד שיעור האבטלה גבוה, ומהגרים שזה מקרוב באו מתקשים למצוא תעסוקה הולמת. אני מניחה שאדם צעיר ונטול ילדים יצליח להסתדר ביתר קלות (לפחות באופן לא חוקי) אבל כדי לקבל אזרחות יש להוכיח שהמבקש מגיע עם "גב" כלכלי והינו בעל מקצוע נדרש. רצ"ב האתר הרשמי של ממשלת ניו זילנד בנושא. בהצלחה.

Yo-man

New member
עיינתי באתר, ולהלן תגובתי:

לפני 4 שנים חזרתי מניו-זילנד. לפני שנתיים הייתי גם אני עסוק בבדיקות לגבי מעבר למדינה מדהימה זו (רק רציתי להביר למה אני מתערב). בניגוד לאתר הזה של ליידי אן, אני זוכר למשתמשים בניו-זילנד בשיטת הנקודות למתן ויזות-תושב. כל חודש מציגים את הרף החדשי (25 הערך) ונקודות שיקבל הפונה עבור המון קטגוריות; גיל, השכלה, מצב משפחתי, כסף וכולי. אני לא בטוח, אבל עד כמה שאני זוכר ממחקרי אז גם באוסטרליה עבדו לפי שיטה זו, שדרך אגב, לא מוזכרת כלל באתר של משרד ההגירה (או שלא בדקתי אותו לעומק). עוד דבר מצחיק הוא להכנס לרשימת המקצועות הנחוצים במדינה. גם את זה לא מצאתי באתר ההוא או במספר קישורים, אבל הם הכי צריכים שיפוצניקים, צבעים, אינסטלטורים וכדומה. אם אתם למשל אנשי היי-טק, הצהירו (+ מכתבים) שבשבע השנים האחרונות צבעתם בתים, וכשתקבלו את הויזה חפשו עבודה איפה שתרצו. ואולי פשוט הכל השתנה ? שווה בדיקה ושווה לעוף מפה כמה שיותר מהר (פטריוט שכמותי...)

reveal26

New member
מדהים !

א. תודה על המידע המעניין לשניכם. ב. אחלה הצעה, נחשוב. שוב תודה ואם יש לכם עוד מידע אני אשמח לשמוע. אני אעיין טוב טוב באתר... יש לי גם חברים שעושים שיפוצים, נשיג מכתב. ביי !
דרך אגב, זאת ויזת עבודה כללית או שהם כותבים ספציפית לתחום ??? לא רוצה לצבוע כל החיים :)

Yo-man

New member
אני התכוונתי לויזת תושב.

אם אני לא טועה, אם תצליחו לקבל ויזת תושב, משרד ההגירה לא מתעניין בכם יותר, אלא משרד הפנים. והם לא בודקים אתכם מעבר לרישום אוכלוסין,תשלומי מס וכדומה. אם במקרה יש איזו תקופת ניסיון אז אתם עלולים למצוא את עצמכם מסיידים תקופת מה, אבל זה מחיר שעדיין שווה לשלם עבור הזכות להיחשב תושב המדינה. אם תצליחו ספרו לי איך הלך, ואני מבטיח לארוז הכל ולבוא.

lady_anne

New member
פויה לך יו-מאן ../images/Emo8.gif

בוגד-במולדת-שכמוך-עוכר-שמחות-ומעודד-ילדים-לנסוע-לכל-מיני-מקומות-שאין-שם-אנשים-כמו-הרב-עובדיה-יוסף, שטוען בלהט שאישה שלא יודעת לבשל יש בה מום (מזל שבעלי לא שמע את זה כשהתחתנו ומאז למדתי). נ.ב. תודיעו לי מה נגמר שם עם הויזה כי גם אני על המזוודות.

danistar

New member
חחחחחחחחח אחד גדול ../images/Emo6.gif

ליידיי גרמת לי לצחוק היסטרי !! יש לך אחלה חוש הומור

nitsansh

New member
דבריו הוצאו מהקשרם

הוא התכוון לומר: "יש בה מום אבל חזרה בתשובה, שמירת כשרות ונידה תרפא אותו" (וגם קורס בישול) אבל העיתונאים יצאו בחוץ ולא הבינו את משמעות הדברים, וסילפו אותם כך שמשתמע שכל אשה שאינה יודעת לבשל היא בעלת מום, ואילו הרבובדיה התכוון שאשה שאינה שומרת כשרות היא כמו אישה שאינה יודעת לבשל, כי אישה שמבשלת טרפות ונבלות היא בעלת מום, אבל ציין כאמור שהמום ניתן לריפוי אם היא תחזור בתשובה ותסור מדרכיה הרעות. הוא גם הוסיף שאם אישה לא יודעת לבשל כדאי שתיסע לאוסטרליה כי יש שם קורס לבישול על פי ההלכה. אבל אם היא אשתו של שיפוצניק אסור לה לנסוע לאוסטרליה כי יש סכנה שהוא יקבל ויזה וישאר שם, ובמקום ללמוד בקורס בישול על פי ההלכה היא תלמד ממנהגי הגויות האוסטרליות ונוסף לבישול טרפות ונבלות היא תדע לבשל שרצים רחמנא ליצלן. הבנתם את זה???

למעלה