אוסם כבר לא פרופר

ציפי 12

New member
אוסם כבר לא פרופר

דור המייסדים של אוסם, משפחת פרופר, כבר לא נמצאת בסביבה ואת התוצאות העגומות מתחילים לראות בשטח. גזי קפלן, הקיבוצניק שכבש את העולם עם קציצת הירקות של טבעול אולי מתחיל להבין את האחריות הכבדה שרובצת על כתפיו כאשר לסיסמא הניצחית "זה טוב זה אוסם" מתלווה סימן שאלה הולך וגדל . לתשומת ליבו של אמנון לוי שממהר להתפעל ולחלק קרדיטים: כל ההבדל בין מנכ"ל שלוקח אחריות לבין מנכ"ל חמקן ומתפתל זה... תרגילי יחצנו"ת. אוסם מעסיקה יועצים טובים לטיפול במצבי משבר שידעו להנחות את גזי קפלן ולתאם את התגובה הנכונה בהתמודדות מול ציבור הצרכנים המופתע והמאוכזב. המערכת משומנת היטב והנחת העבודה הבסיסית היא שהזכרון הצרכני קצר, ובעוד מספר ימים לא נזכור לא את גזי קפלן ולא את הקציצה שהוא מאכיל אותנו.

תקנו אותי אם אני טועה

ראיתי את התוכנית. הבנתי את הממצאים החמורים. לא שאני בא לגונן על אוסם, כי מה שהם עשו גובל בפשע חמור מאוד, כמו שהוטרינרית אמרה זה יכול לגרום במקרים קיצוניים למוות, בעיקר אם אתה מבוגר מאוד או ממש תינוק, כי אז המערכת החיסונית לא במצב אידיאלי, אבל דווקא אחרי שהפרשה נחשפה אני משוכנע שבאוסם יקפידו יותר על הבדיקות והאחסנה ויחמירו הרבה יותר מאשר קודם. דבר נוסף, צוות התוכנית לא בדק מה קורה אצל המתחרים של אוסם, כדוגמת שטראוס (שגם להם סלטי חומוס בשם "אחלה") ואולי גם שם התנאים לא נאותים ? בקיצור, עד שלא יעשו בדיקה מקיפה של כל החברות שמאחסנות מזון בקירור, אי אפשר לדעת מה עדיף. נכון לעכשיו, דווקא המוצרים של אוסם יהיו בעדיפות ראשונה אצלי, בגלל שהפרשה נחשפה. אחרי הכתבה שפורסמה אתם מאמינים שבאוסם ימשיכו לפעול באותה דרך ולא ישנו את הדפוסים ? אני בטוח שעוד יעשו להם ביקורות פתע מצוות התוכנית, כדי לנסות לבדוק אם הם שינו את הסדרים שלהם. דווקא עכשיו כדאי לצרוך מוצרים שלהם, שעברו בדיקה קפדנית, לעומת מוצרים של חברות אחרות, שם אין לנו מושג אם המוצרים הופשרו והוקפאו שנית. לא הייתה עדיין תכנית על מוצרים של חברה מתחרה, אז ככל הידוע לי זה יכול לקרות גם שם. אז למה לי לצרוך מוצרים של חברה שאני לא יודע בוודאות מה טיב מוצריה ? אם אתם שואלים אותי, הכי טוב זה לקנות בשר ועוף טריים, ולגבי סלטים – עדיף להכין בבית. אני אישית מכין בבית טחינה וסלט כרוב במיונז, שנשמרים באיכות טובה הרבה יותר מאלו עם החומר משמר שמוכרים בסופרמרקטים.

ק ר מ י

New member
תגובה להודעתך

העניין פה לא היה לבדוק איפה הכי כדאי לקנות או אצל מי מנגנון הקירור הכי טוב. יכול להיות שגם אצל שטראוס יש פאשלות (או יותר נכון- רשלנות פושעת). היום בודקים את אסם- מחר משהו אחר. זה לא עניין של השוואה, זה עניין של שערורייה ספציפית למפעל הזה. בנוסף- מדוע אסם הם כרגע בעדיפות ראשונה אצלך? בגלל שהם קיבלו מכות בטוסיק ונו נו נו? ומה עם העובדה שעד לפני מספר ימים/שבועות הם מכרו לך מוצרים שהיו יכולים להרוג אותך או את ילדייך והתנהלו באופן הגובל בפשע חמור מאד (ואלו דברייך), לא מזיז לך? ולעניין שלפנינו- מחר ישכחו מאסם כמו ששכחו מטיב טעם. מישהו זוכר שמיחזרו שם בשר מקולקל ומכרו בידיעה מלאה לצרכנים? עולם כמנהגו נוהג.

יפה אמרת ציפי, כל מילה בסלע!!!

נראה מה יהיה בעוד חודש, את חושבת שהם לא יחזרו על זה? מי יודע....

הMפצח

New member
ובגלל זה מומלץ לאמנון לוי להמשיך וליהיות עם..

יד על הדופק ולעשות מידי פעם מעקבים על כל מיני מחסנים של החברה.

למעלה