אוסף בקשות "el al"

• פותח הנושא el al
  • פורסם בתאריך

el al

New member
אהלןן

אני חדש פה קוראים לי בן לוי בן 14 ואני מתת על מטוסי נוסעים. רציתי לבקש טובה מכול מי שיכול לצלם מטוסים תצלמו את החברות הבאות: טהאי איירוויס, דלתא, סואט אפריקן ויונייטד ארליינס. זה חשוב לי!! תודה

el al

New member
דחווףף!! לכול מי שגר ליד נתב"ג!!

בקשר להודעה שכתבתי על הצילום אני רוצה לבקש מי כול מי שגר ליד שדה התעופה בן גוריון אם הוא יכול לצלם לי את החברות הבאות: (בכול האתרים שחיפשתי לא מצאתי תמונות שלהם בתל אביב למרות שהם מגיעים לארץ) דלתא ארה"ב אמריקן ארליינס ארה"ב סוואט אפריקן ארוויס דרום אפריקה יונייטד ארליינס ארה"ב טהאי ארויס תאילנד

el al

New member
לכולםם!!

החברות האלה מגיעות לארץ!! באתר בן גוריון כתוב בלוח טיסות שהם מביאות נוסעים מבנקוק, ניו יורק, יוהנסבורג, פרנקפורט וצריך!!! תיסתכלו אפילו באתר לוח טיסות מתוכן!!! ואני חיפשתי בכול האתרים ולא מצאתי!!!

e dor

New member
שלום בן וברוך הבא.

יש לך מס' אתרי תמונות של מטוסים בהם אתה יכול לחפש תמונות לפי חברות התעופה שציינת וכל חברה שעוד רק תרצה
מצורפים בתחתית ההודעה הלינקים.השתלבות נעימה !

e dor

New member
אתה לא מבין עברית אדוני ?

א. יש באתרים שנתתי לך פשוט ה-כ-ל ויותר מזה
ב. החברות הללו ל-א (תשנן טוב טוב בבקשה) נוחתות בבן גוריון. ג. להבא, תקרא את התגובות שכותבים לך לפני שאתה חוזר על אותה הודעה סתם.

ארזS

New member
הלו הלו !

חבר יקר, קודם כל תודה שהעלית תמונה שלי... חבל שהעלית דווקא תמונה לא הכי טובה, אבל שיהיה... והעיקר : מסבירים לך שוב ושוב שהחברות שאתה שואל עליהן לא מגיעות לישראל [לצערי הרב כי אם היו מגיעות היה לי יותר מה לצלם...]. הטיסות שאתה רואה בלוח הן טיסות משותפות המבוצעות על ידי אל על. האם עכשיו אתה מבין ?

נגיד שוב...

החברות האלה לא באות פיסית לארץ, הטיסות שלהם מבוצעות בשותף עם חברת אל על או חברות אחרות... כלומר, המטוס הוא של אל על, וחלק מהנוסעים הם של דלתא, תאיי וכו'... לא להיות ראש בקיר...

itaiking7

New member
נתתי לו לינק לקווד שיירים

צריך להכניס צינור למוחו ולשים לו את המידע שם.

itaiking7

New member
אז זהו שזה קווד שייר

אף אחת מהחברות לא מגיעות לארץ, זהו קוד שייר, לחץ כאן לדעת יותר.

Aviation Addict

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

המטוסים האלה לא בדיוק מגיעים לארץ, אבל כמו שכבר ענו לך, תוכל למצוא אלפי תמונות באתרים כמו airliners.net.

למעלה