אוסף גלויות האם יש מעוניינים באוסף של מאות גלויות, רובן מאמצע המאה הקודמת (שנות החמישים והשישים).
ק קוצו של יוד 49 New member 12/12/17 #1 אוסף גלויות האם יש מעוניינים באוסף של מאות גלויות, רובן מאמצע המאה הקודמת (שנות החמישים והשישים).
פ פפריקה 1330 New member 13/12/17 #2 בוקר טוב כאספן בוקר טוב. מקווה שלא הוזמנו על ידי חפרים הגוליות. כסאפן מגיל 15 אשמח מאוד לקבלם לו חלק מהם. הבעיה היחידה שלי שאני גר הכרמיאל . מאיר
בוקר טוב כאספן בוקר טוב. מקווה שלא הוזמנו על ידי חפרים הגוליות. כסאפן מגיל 15 אשמח מאוד לקבלם לו חלק מהם. הבעיה היחידה שלי שאני גר הכרמיאל . מאיר
S Suki333 New member 13/12/17 #3 לקוצו של יוד, אם אתה מוסר את הגלויות למאיר אני בגבעתיים מידי מידי פעם ואני יכולה לאסוף בשבילו.
פ פפריקה 1330 New member 13/12/17 #5 תודה תודה אבל שלום אני בקו תל אביב כרמיאל לפחות פעם בשבוע. תודה תודה מאיר
פ פפריקה 1330 New member 13/12/17 #4 קודם תודה לך מגבעתיים. אני יכול להגיע לתל אביב בתאריך 27.12 אני נוסע ברכבת לרמלה לשוק ואולי אפשר לפגוש אותך אחרי . תודה מאיר
קודם תודה לך מגבעתיים. אני יכול להגיע לתל אביב בתאריך 27.12 אני נוסע ברכבת לרמלה לשוק ואולי אפשר לפגוש אותך אחרי . תודה מאיר