אוסף הבעיות של הרנגילה שלנו חח -

• פותח הנושא TBH1
  • פורסם בתאריך

TBH1

New member
אוסף הבעיות של הרנגילה שלנו חח -

שלום.. אתמול יצאנו לבקר את רותי הנרגילה שלנו.. (זה אידיוטי לתת לזה שם.. אבל זה סיפור ארוך..) והתברר שאנחנו האנשים הכי לא מקצועיים בעולם (אין לנו איזה אחד מומחה בינינו.. כולם מתחילים חח). אז תשמעו יש לי כמה שאלות. איך מכינים ראש טוב? כמה טבק שמים? מה האופן שהחורים בנייר כסף צריכים להיות? צריך להניח את הגחל בצד ואז להזיז כל פעם לצד אחר? בקיצור אם אפשר קצת הסברים על הראש. כשעישנו שמענו רעשים כאלה של שאיפות מהראש אבל משהו חזק כמו של נחש כזה.. בד"כ אין לנו את הרעשים האלה.. תכלס זה נשמע בול כמו בריחת אוויר.. אז איך בודקים איפה יש בריחות אוויר ואיך סותמים אותם? לא ניקינו אותה אף פעם - יש איזשהו מדריך לנקיון? מה קורה אם לא מנקים? בשלב מסויים כשהיית לוקח נשיפה אז גם בנשיפה הכי קטנה פשוט היה נשרף לך הגרון.. אני מוכרח לציין שהגחלים שהשתמשנו בהם הם סוג ה'.. הלכנו לאיזה קיוסק כי פשוט היחידי האחרון הטוב שנשאר לנו בטעות נפל חח.. אהה וכמה מים צריך למלא? שיהיה ס"מ וחצי או משהו בתוך המים לא? אם שמים קרח במים זה עושה אוויר קר יותר? כי ניסינו ובתכלס לא היה יותר מדיי הבדל

הפורום מגלה סימני חיים!

וואייי! I don`t believe it!!! איזה כיף לראות שמשהו זז פה. טוב, אז בעיקרון, חיפוש קצר בפורום יביא לך תשובות לרוב השאלות, נקיון, איטום, בריחת אויר, הכנה. קרח במים? לא שמעתי על זה. קצת אלכוהול במים עושה כזה קר בפה (כמו ששואפים אויר מהפה אחרי סוכרית מנטה...), זה מה שאני מכיר (ולא אוהב, יש לציין). תהנו!

JustThomas

New member
תלוי, איזה סוג של משקה

אני מציין שאני גם לא מת על הקטע והוא לא ממסטל יותר בהכרח. זה די בזבוז של אלכוהול : \ בעיקרון, הכי קל עם וודקה - משהו כמו 30 אחוז וודקה וכל השאר לימונדה\מים.

למעלה