אוסף היהודית הפרטי שלי

lia לייה

New member
אוסף היהודית הפרטי שלי ../images/Emo13.gif

חשבתי שאולי יהיה נחמד שכל אחד יכתוב איזה אלבומים של יהודית יש לו. סתם ככה להשוויץ ולהמליץ!
אז אני מאאאאתחילה!
אני אנסה לפי הסדר שבו קניתי אותם אבל לא מבטיחה לזכור.. אז ככה
: "עיר קטנה" יהודית רביץ "מיטב השירים" (1+2) "ומאוד לא פשוט לחכות"
"יהודית רביץ והפילהרמונית" "איזו מן ילדה" "שם"
"באופן קבוע וחד פעמי" (עם יוני רכטר) האהובים עליי בתקופה זו (זה כמובן משתנה, חודש חורשים על זה וחודש חורשים על זה
אז כרגע-) הם "שם" ו"ומאוד לא פשוט לחכות", וכשבא לי מלא מלא יהודית בבת אחת זה כמובן מיטב השירים. תמשיכו אותי

tomerldt

New member
עכשיו אני! ../images/Emo6.gif הגיע הזמן להתלהב!!

גלוי ונעלם מילה טובה ואוסף שירים דרך המשי באה מאהבה - *אלבום* באה מאהבה - *תקליט* חתום שם ומאוד לא פשוט לחכות לאן שהלב לוקח איזו מין ילדה געגוע יהודית רביץ והפילהרמונית עיר קטנה באה מאהבה 2008 - ההופעה בקיסריה CD ו DVD בהתלבטויות קשות אם לקנות את: * בוא לריו * יהודית רביץ (הראשון) * באופן קבוע וחד פעמי

ToMeTiN

New member
לא זוכרת את הסדר המדוייק

נראה לי שהראשון היה סינגל של "את עושה אותי אמא" ב"ילדות". אחרי זה "יהודית רביץ והפילהרמונית" אח שלי קנה את "געגוע" וניכסתי אותו (בהסכמה) "ומאד לא פשוט" קיבלתי מתנה לגיוס את "איזו מן ילדה", "שם", "עד לאן שהלב לוקח", "בוא לריו", "גלוי ונעלם","מילה טובה ואוסף שירים", "באופן קבוע וחד פעמי", "בוא לריו" ו "דרך המשי" קניתי במהלך הצבא (בעזרתו האדיבה של "תו הזהב", או משהו כזה, שקיבלתי מתנה לאנשי קבע). "באה מאהבה" אמא לקחה כמתנה אחרי שקנינו יותר מ10 דיסקים בטוואר רקורד. "יהודית רביץ" לפני כשנתיים אוסף שהליקון הוציאו ב2004? סינגל של "ליבי אומר" "עיר קטנה" "מיטב השירים 1+2" מתנה לחנוכה לפני שנה. "באה מאהבה קיסריה 2008" DVD + CD בתקליטים - "הכבש השישה עשר", "באופן קבוע וחד פעמי", "באה מאהבה", "דרך המשי", סינגל של "תרנגולת כחולה" ואא"לט גם "גלוי ונעלם". אה ויש גם את "גם אני רוצה חיבוק" בוידאו, DVD של "ילדות" ושני ספרי שירים. וזהו לבינתיים:)

meital91

New member
זהו בנתיים?!יש עוד בכלל?אפילו לא ידעתי שקיימי

שקיימים כל כך הרבה.... כל הכבוד אכן אוסף ענק

lia לייה

New member
סיימת? ../images/Emo8.gif

כשהייתי קטנה (כאילו, לפני איזה שנתיים
) תכננתי שאני פשוט אבקש כל שנה מתנה ליום הולדת דיסק אחד/שניים ואז עד שאני אהיה מבוגרת אני אשיג את כל האלבומים שלה. מאז גדלתי והמצב הכלכלי שלי השתפר אז אני כבר מרשה לעצמי לקנות לעצמי קצת יותר מ1-2 בשנה. בשאיפה להגיע לאוסף כמו שלך ! זה ענק. DVD של ילדות, נמכר בחנויות? לפני שנה בערך שדרו את זה בטלוויזיה והיה כזה כיף להקשיב ולראות את זה. את יודעת מאיפה אפשר להשיג? אגב גם אני מוסיפה את הDVD של באה מאהבה 2008 ששכחתי להזכיר

ToMeTiN

New member
אפשר להשיג את "ילדות" במוזיקהנטו

לפחות לפי האתר שלהם http://www.musicaneto.com/disk_details.asp?disk_id=8744 אהבתי את התכנון שלך:)

meital91

New member
אז עכשיו תורי מקווה שלא תצחקו

אז ככה ,אני התחלתי ממש לאהוב את השירה והשירים של יהודית ממש במקרה כשראיתי את הדואט שלה עם עופרה חזה לשיר "החליל",שאת שיריה אהבתי עוד לפני ואז נכנסתי ל-youtube וראיתי המון המון שירים של יהודית,וקטעים מהופעות והתחלתי ממש לאהוב ,ואז הצטרפתי לפה,בהתחלה די התביישתי כי לכולכם פה יש אוספים אדירים והייתם במלא הופעות אני יחסית ממש חדשה,אבל הכרתי עוד מלא שירים ואהבתי עוד יותר,בסוכות נראה לי הייתה הופעה בערוץ 24 ראיתי אותה באותו יום ושוב ביום למחרת וגם הקלטתי וצפיתי שוב ושוב,זה פשוט מלא אנרגיות וגרם לי פשוט לרצות להיות שם איתם.... זהו מאז אני בפורום אוהבת יותר ויותר,והבטחתי לעצמי ליום הולדת 18,עוד כחודש,לקנות לעצמי דיסק,אני לא כל כך מבינה בזה איך איפה וכאלה גם פעם ראשונה שלי אבל כנראה אני אקנה את "ילדות" למרות שהבנתי שגם לו יש כמה גרסאות לא? ואז בטח אני אבין את ההבדל בין לצפות במחשב לבין דיסק שהוא שלך. והשלב הבא שאני מקווה שייצא לי בקרוב זה ללכת להופעה,קראתי פה המון בפורום וסיפורים שלכם אחרי הופעות נתנו רצון כזה גדול להיות שם. בקיצור פורום באמת נפלא,וזה באמת מה שמגיעה ליוצרת ענקית כמו יהודית רביץ!

lia לייה

New member
"ילדות" זה מופע שיהודית העלתה ב2004

עם שירי ילדות שרובם לא שלה, עם עיבודים חדשים (ומתוקיייייייים....) וגם כל מיני קטעי מעבר- היא מדברת והפסנתרן מלווה. אם אני לא טועה לא יצא לזה דיסק, אלא רק DVD :)

meital91

New member
רגע אבל באותו הדיסק נכנסו גם שירים שלה לא?

למשל "את עושה אותי אמא"?

ToMeTiN

New member
קצת סדר

יהודית ביצעה את "את עושה אותי אמא" במופע "ילדות" ובכניסה/יציאה למופע ניתן היה לקנות את הסינגל שלו(וגם תוכניה). בנוסף המופע יצא בDVD. לצערי לא יצא דיסק שמע של המופע.

meital91

New member
מה זה תוכניה?והאם עדין ניתן להשיג את הסינגל?ו

וה-dvd בכל חנות דיסקים?יש משהו מומלץ? תודה!!:)

ToMeTiN

New member
תוכניה (אולי בלי ו) זה דף/חוברת עם מידע

על המופע והשירים שבו. לא חושבת שאפשר לקנות את הסינגל בחנויות. DVD סביר להניח שכן.

למעלה